Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΑΟ μου υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε σε φοβάμαι εσένα,θα τα καταφέρεις ΟΛΑ!!!!

Αννια μου περαστικούλια στα ζουζουνάκια σου?Τι έπαθαν μωρέ τα ομορφούλια?

Ελένη εμείς θα γίνουμε πολύτεκνες γιατί έτσι μας αρέσει;););););););)........

Λορεττάκι μου πολλά φιλάκια άντε να τελειώσετε με τις δουλειές γιατί μας λείπεις....Ο Αργυράκης μας τι κάνει? όσο για τα λόγια μην βιάζεσαι θα τα πει ΟΛΑ μαζί και δε θα το κλείνουν μετά...

Μαρινάκι πως είναι τα ομορφάκια ?Πως πάνε στο σχολείο?

Εμείς Όλα τέλεια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αααα Ελένη, δε θέλω τέτοια την τριτεκνία την είχες υποσχεθεί τουλάχιστον για να βγάλεις την κόρη, κανόνισε! :)

Εμείς καλούτσικα, η μικρή από χτες χτυπάει σε αραιά διαστήματα κάτι 38αρια και έχει πολύ μύξα που τις προκαλεί βήχα με φλεμματάκια, αύριο που θα περάσει το τριήμερο θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα! Άρχισε το σχολείο, άρχισαν και τα όργανα βλέπετε!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

ταο υπεροχα τα νεα σου...μπραβο.....την ιδια απορια ειχα και εγω με τις πολυτεκνες!!!εδω ολοκληρη μενεγακη παιρνει το επιδομα τριτεκνων για να ζησει μην χεσω!!!

μαρινακι και αννια περαστικα στα μικρα σας....

εμεις εδω ανταρτευουμε διαρκως....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα δεν εχω διαβασει τιποτα ολη νυχτα ψηνοταν τ πουλακι μου απο τον πυρετο,οποτε δεν εκλεισα ματι,τωρα κοιματε και θα ξαπλωσω και εγω λιγο,ιογενης γαστρεντεριτιδα ειπε ο γιατρος αυτα απο μας

:-D

Αννια μου περστικούλια στον Αντωνάκη μας.......αχ ξάπλωσε να ξεκουραστείς και εσύ!!!!

Γλυκούλα μου τι κάνετε?πολλά φιλάκια......

Εμείς είμαστε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ περνάμε υπέροχα..........

ΑΑΑΑ δε σας είπα το σημαντικότερο............ξέρετε πόσα έχασα σε 2 μήνες?????????????

10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

koritsakia μου ευχαριστώ πολυ πολύ για τις ευχές,

ο νόμος αλλαξε από όταν γεννησα την Χριστινα, ή λίγο πριν, δεν θυμάμαι,, αλλά θελαμε να γινουμε πολυτεκνοι και ειπαμε να την παλέψουμε

τωρα θα σε πάρουν αναπληρωτή και αυτό μόνο για το σχολικό έτος 2011-2012, μετά απλά παίρνουμε οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί 10 μόρια, οπότε ούτε καν ξερω αν θα ειμαι και του χρόνου...... αλλά μ αρεσει η τάξη, τι να πω;;;, ελπίζω να τα ξαναφερουν εκεί που 'ήταν, χλωμό, ή να γινει ένα θαυμα και να με πάρουν :D φιλακια καλυνηχτα, παω για νανι!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Γεια σας ζουμπουρλούδες μου!!!

Πάλι το ξεφτίλισα το θέμα, έριξα διπλή δόση φλιτ!!! Τί κάνετε;

Εμείς μια από τα ίδια: δουλειά (ξεπάτωμα), μετά επιστροφή στο σπίτι αναλαμβάνει ο μικρός να με ξεπατώσει part 2 και όταν κοιμηθεί να μαζέψω τα ασυμάζευτα, και ναιιιιιιιι, σωστά μαντέψατε ξεπάτωμα part 3. Είδατε τη φοβερή ποικιλία που έχει αποκτήσει η ζωή μου;:tongue::tongue::tongue: Ουάουουουουου!!!!!! Ο μικρός κλασσικά αεικίνητος, τον κυνηγάμε με τα κουτάλια μπας και φάει μια κουταλιά παραπάνω, αλλά τί να το κάνεις αφού θα το κάψει "ράιτ αγουέι!!!!". Με το που γυρίζω από τη δουλειά γαντζώνεται πάνω μου, να φανταστείτε ούτε να φάω δε με αφήνει, έτσι πια τρώμε παρέα, δηλαδή τρώω κι εκείνος ανακατεύει το φαί μου και προσπαθεί να με ταϊσει!!!!:P:p:p. Παράτολμο εγχείρημα με πολλές παράπλευρες απώλειες, χαχα!!!!!! Πάντως εκείνος το φχαριστιέται τρελά! Εμένα μη με ρωτήσετε!!!:shock::shock::shock:

Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που το καφέ μας αναδιοργανώθηκε φθινοπωρινά, αν και μετράμε κάποιες απουσίες ακόμα, για κοπιάστε λοιπόν ούλες!!

Λορέτα, είχες βλέπω απίστευτη ρέντα, χαχα, δεν ξέρω τί να πρωτο σχολιάσω με όλα αυτά που έγραψες!

Στελλίτσα πώς τα περάσατε στα πάτρια εδάφη; Σας άρεσε; Αντικειμενικά δεν είναι τέλειο νησί;Εεεεεεε;;;;;:P:p:p Mπράβο και για τα κιλάκια!!!!

Ιωάννα μου περαστικούλια στον άντρακλα και Μαρίνα στο Μαριαλενάκι!

Γλυκούλα θα συμφωνήσω με τη σαλονικά 100 τσι 100!!! Παντρεύεσαι από έρωτα και όχι για να κάνεις κύριε τον μπαμπά! πρέπει να θες να κάνεις και τον σύζυγο μεσιέ και μάλιστα τρελά!!! Αστον να τσιτσιριστεί λίγο πριν βάλετε την κουλούρα Γλυκουλίνι! Πεξτο λίγο "η σκληρή του Μαιάμι", να καταλάβεις πόσο το θέλει, ναι;;););)

Ταό μου πολύ χάρηκα που ξεκίνησες κι εσύ δουλειά!!! Είδες που σου είχα πει βρε πως όλα θα πάνε καλά;:D:D:D Φιλιά στις κοράκλες σου!

Φιλιά σε όλες σας, κάτι άκουσα και για συνάντηση, πείτε αφού ξέρετε τώρα πως σε κάθε γάμο και χαρά η Βασίλω πρώτη, χαχα!!!

Υ.Γ Χαχαχαχα!!! Η φιγούρα στο νέο τικεράκι μου είναι ολόιδια με τον κανακάρη μου, τον χαρακτηρίζει απόλυτα!!!

ΚΑλέ που είστε??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δεν άρχισε και η Νικολουλη να σας ψάξει.....

Πρινσάκο μου τι να πω για την Σκόπελο?????Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ αν ψάξεις δε θα βρεις κανένα ποστ μου γιατί δεν έβρισκα λόγια να περιγράψω πόσο ΤΕΛΕΙΑ περάσαμε....

ΤΑΟ μου λες με ένα πέμπτο να γίνει η πρόσληψη?;););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου που είστε;;; χαθηκαμε βρε...ετσι κάνει ο κόσμος :)

πονάει η μεσουλα μου και δε ξέρω τι να κάνω...Απο την γυμναστική και απο τον Αργύρη που έχει πάθει μαμουλιτιδα και θέλει ολο αγκαλιές!

Κορίτσια έχω δυο θέματα να σας πω που βέβαια τα έχω ξανα αναφέρει

1. Ο αργυράκος δε θέλει καθόλου τον μπαμπά του. Μα καθόλου; και αυτός ο έρμος και τι δε κάνει! τι να πω! ειδικά οταν είμαστε οι 3 μας γίνεται αλλο παιδί, αν βγουμε οι τρεις μας κάνει σαν τρελός αν φύγω απο το οπτικό του πεδίο

2. μου φαίνεται οτι τον έχουμε παραχαιδέψει τον μικρουλη μας και έχει γίνει λίγο κακομαθημένος! δε μας πιανει το χέρι ποτε και οταν δε γίνεται το δικο του φωνάζει και στριγγλίζει σαν τα παιδάκια που βλέπουμε και θέλουμε να σκοτώσουμε τους γονείς τους. Ειδικά όταν είναι ο μπαμπα΄ς του παθαίνει αμόκ...

προχθές φυγαμε αρον αρον απο μια βαφτιση γιατί ουρλιαζε που δεν τον αφήναμε να περπατήσει ξυπόλητος. Τον αγαπώ αλλά δε μ'αρεσουν καθόλου αυτα...τι να κάνω η έρμη μάνα;;;;;;;;

Αλλά νέα: θα πάω σε διαιτολόγο, αρχίζω το Σάββατο. Βρήκα μια προσφορά στο ιντερνετ με 19 ευρώ οι 4 πρώτες επισκέψεις (ένας μήνας) και θα πάω γιατί δε μπορώ να χάσω τα κιλά με τιποτα. ΤΑ χανω και τα ξαναβάζω.

πρινσακο καιρό ειχα να σε διαβάσω βρε!!!

κοριτσάκια μου θα οργανωθουμε λίγο η θα φάτε ολες λίγο ξυλάκι;:shock::-P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

βρε καλως την εξαφανισμενη πρινσυ!!!!χαιρομαι που κανεις τον βεγγο οπως ολες μας!!!

λορετακι μου τα ιδια κανει και εμενα οταν δεν γινεται το δικο του τσιριζει βαζει τα κλαμματα και βαραει το κεφαλι του και γενικα σαν υστερικο!!!!ουτε και εγω ξερω τι να κανω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!

Τι ακούω?λοιπόν και εμεις οδεύουμε προς τα εκεί......ακούει αλλά δε λείπουν στιγμές όπως αυτές.....

FV4FDuT8H8I&feature=related

χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλα ε απιστευτο μωρό;

τι κάνετε κοριτσάκια; ζωήρεψαν τα μωράκια μας ε;

εμείς ειχαμε πάλι μαστορες για το αεριο :mad: και είχα πάει με τον αργυρη σε μια φιλη μου και ήταν μια χαρά παιδάκι. Εντάξει του έβαλα να δει και λίγο ντιβιντι για να πουμε καμιά κουβέντα αλλά γενικά ήταν καλός. Οπότε πάλι φτάνω στο συμπέρασμα οτι όταν είμαστε οι τρεις μας με τον μπαμπά του γίνεται πεισματάρης. Μα τι παθαίνει ρε παιδιά; Και είναι τοσο άδικο για τον καημένο τον Γιώργος γιατί είναι πολυ καλός μπαμπάς.:-(

Στελλίτσα ήθελα να σου πω πολλά ΜΠΡΑΒΟ για τα κιλα που έχασες!!! Πολλά δεν είναι; συνεχίζεις; πώς νιώθεις;

Εχω ένα σπίτι μεσα στη βρώμα και τις πατημασιές και τα μπάζα! Το απόγευμα εχει καθάρισμα (μπλιαξ)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι τζάμπα ανησυχείς πείσματα του κάνει του μπαμπούλη.......

όσο για τα κιλά ναι είναι [πολλά και θέλω ακόμα περισσότερα να χάσω....να φανταστείς πως με αυτά που έχασα είμαι όσο ήμουν την ημέρα που πήγα να γεννήσω!!!!!!!όταν βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 11 κιλά..........οπότε.......

Σημείωσε λοιπόν πως όλα αυτά τα πήρα λόγω θηλασμού!!!

Ξέχασα να γράψω πως αισθάνομαι...Αισθάνομαι ΤΕΛΕΙΑΑΑ ανανεωμένη και γουστάρω σχόλια που με βλέπουν και μου λένε πως αδυνάτισα...Βλέπεις δεν έχω αναφέρει πως κάνω δίαιτα...καθώς δεν είναι δίαιτα αλλά διατροφή!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...