Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Ότι σκεφτόμουνα ότι μάλλον κάνουμε τελευταία μπανάκια για φέτος και μελαγχολούσα και είδα το τικεράκι της Γλυκούλας για τα Χριστούγεννα και ίσιωσα, να έχουμε κάτι να περιμένουμε!

Άντε άντε δηλώστε συμμετοχή για συνάντηση! Χάθηκε και η Ειρήνη που μας οργάνωνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειάααααααααααααααααααααααααααααα τι κάνετε?

Ακούω για συνάντηση?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλέ που είστε?ΑΑΑΑ κατάλαβα έχετε συναντηθεί ΟΛΕΣ μαζί εεε?(χαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια που πάνε σχολείο......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Λορεττάκι υπομονή....................

φιλάκια

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ψόφια κι εγώ κορίτσια κι ας μην έκανα τίποτα το ιδιαίτερο μετά τη δουλειά! Με το που γύρισα δηλαδή γιατί άργησα, χάζολόγησα λίγο με τα πιτσιρίκια και μετά πήγαμε praktiker και super! Μάλλον μου βγήκε η κούραση από το Σκ που δεν ξεκουράστηκα αφού το Σάββατο πήγαμε μεν για μπάνιο αλλά το βράδυ ξενύχτησα γιατί είχε μια φίλη γενέλεια, αλλά την Κυριακή όλη τη μέρα δουλειές, σιδερώματα και μαγειρέματα! Δεν το έχω λέμε, δεν το έχω! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

...koritsiaaaa, με πήρανε αναπληρώτριααα, ΠΑΝΙΚΟΣ....

τωρα, ναι, ξεκιναω και δουλεια, και ο θηλασμος, θηλασμος!!!!

καλη σχολική χρονια λοιπόν,

με πήρανε στην πόλη μου ευτυχως οποτε, ολα καλά ,ας μην γκρινιάζουμε λοιπόν, φιλάκια!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μένα!!!

τάο μου τέλεια νέα...μπράβο!!! καλη αρχή και...καλό κουράγιο! βρήκατε δουλειά κα συ και ο αντρουλης σου, είδες; σας έφερε τύχη το τέταρτο κοριτσάκι σας!

μαρινάκι μου λογικο να κουράζεσαι ρε συ. Δυο παιδιά + δουλειά + ξενύχτι + δουλειές = : (

εγώ τι να πω, χαμός εδώ, σημερα ο μικρός ήταν ολη μέρα στην πεθερά μου και γω δουλειά και μετά δουλειές στο σπίτι. μου κακοφάνηκε που ήταν εκεί και οχι εδώ με τη μανούλα αλλά περασε πολυ καλά. Εδώ είναι ολα σκεπασμένα και ο καημενουλης ψάχνει τα παιχνίδια του....

ρε κοριτσια τι θα γινει, θα πει καμιά λεξουλα ο δικός μου ή μονο μουγκρητά;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να μαι!!!!Λορετακι μουυυυυυ υπομονη θα συμμαζευτειτε!Οχι,μονο μουγκρητα για να κανει παρεα στον δικο μου :)

Ταο μου χιλια συγχαρητηρια!!!

Να ρωτησω κατι;;Νομιζα οι πολυτεκνοι διοριζονται μονιμοι και μαλιστα στη πολη του!Δεν ισχυει;;Αλλαξε η νομοθεσια;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μπράβο βρε Τάο μου τα καλύτερα νέα που άκουσα! Θα τα βολέψετε όλα σημασία έχει που βρήκατε δουλίτσα σε τόσο δύσκολες εποχές!

Λορετάκι και η δικιά μου δε λέει πολλές λέξεις αν και μέρα με τη μέρα προσθέτει κι από καμιά λεξούλα! Να δεις που θα γίνει λαλίστατος ο γιόκας σου και θα τα πει όλα μαζεμένα!

Ελένη μου σκέφτεσαι την πολυτεκνία???Άντε και κάτι θα γίνει και με το διορισμό! :΅)

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα κοριτσια και καληνυτχα σας,μπηκα να πω οτι τα πιτσιρικια μου ειναι και τα 2με πυρετο και αυριο θα παω παιδιατρο!Αυτα!Ταο πολυ χαρηκα που βρξκατε δουλεια...ετσι ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα..Φιλια σε ολες καληνυχτα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...