Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΓΕια σας κορστουδια (που λέει και ο μπάρμπας στο "cars" που έχω δει 5034589347 φορές). Αλήθεια εσάς τα παιδιά σας βλέπουν ντιβιντι; τους αφήνετε; εγώ καμιά φορά του βάζω το cars για να ηρεμήσω λίγο...;)

Αχ μαρινάκι μου θα μπαίνω πιο πολυ, το υπόσχομαι. Αλλά αλήθεια τρέχω τρελά...ευχαριστώ και για τις ευχές σας! Εχουμε πολυ αγωνία με το φαρμακείο αλλά είμαι αισιόδοξη.

Αχ γλυκουλα ελενουλα...είσαι μικρή και φοβάσαι ε;;;; μη στεναχωριέσαι για την πρώτη νύχτα του γάμου θα σου πουμε εμείς συμβουλες...εσύ βάλε το άσπρο νυχτικό με τα φρου φρου και τις νταντέλες και περίμενε...:-P Τώρα πέρα απο την πλάκα δεν είναι και ευκολο να πάρεις τέτοια αποφαση. Ομως δεν μας έχεις πει το πιο σημαντικό: τον αγαπάς; τον θέλεις; τον ποθείς;;;; αυτός;;; σε θέλει; τι σου λέει... το κάνεις και ακουγεται πιο πολυ σαν υποχρέωση παρά σαν συμβίωση...για ξανασκέψου το καλάααααααααααα. Και στο κάτω κάτω μείνετε για λίγο μαζί πριν παντρευτείτε και δες...μη βάλεις κατευθειαν και συ το στεφάνι, αστον λίγο αστεφάνωτο να δει την γλύκα...: )

Αννια μου πριν 12 χρόνια που πήραν οι γονείς του το δάνειο ήταν άλλες εποχές...και να σκεφτείς οτι εγώ έχω ήδη ένα δάνειο για το σπίτι μου...

Τώρα μου είπε ο αντρουλης μου οτι θα μου κάνει αύξηση στη δουλειά γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα παιρνω πολυ πολύ λίγα, μετά θα παιρνω απλά λίγα....:-) αχ θα είμαι η γενιά των 500 ευρώ!!!!!

πάω μπαλκόνι

smouts

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε λορεττα!!!πραγματικα θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα!!!εισαι ο ιδανικος τυπος που ταιριαζω με γυναικα....

τον αγαπαω ναι αλλα αλλο η αγαπη και αλλο η συμβιωση!!!μ εχει ριξει μια φορα οαν μουν εγκυος που ξερω οτι δεν θα ξαναγινει και θα μεινω ξεκρεμαστη????ολα αυτα σκεφτομαι και το αναβαλω!!!και οταν λεω για στεφανι μην φανταστεις αμεσα!!!σε κανα χρονο και βαλε για να δω και πως θα εξελιχθουν τα πραγματα κιολας....αν θα εχουμε δουλεια κτλπ κτλπ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα κοριτσια χτες ξαπλωσα στις 12,30ταχα να κοιμηθω και ο μικρος ξυπνησε παλι 5φορες να δω τι θα κανω δεν μπορω αλλο μετα βιας στεκομαι ορθια νυσταζωωωωωωω...Γλυκουλα συμφωνω με λορετιους γιατι δεν συζητε για λιγο διαστημα να δειτε πως θα τα πατε και μετα προχωρατε σε γαμο!Αν τον θελεις και τον αγαπας τοτε γιατι οχι?

:-D

Γεια σας γεια σας, εβαλα το καμάρι μου για ύπνο αλλά στριφογυρνάει ακόμη..αντε να δουμε. εγω κοιμηθηκα πολυ λίγο το βράδυ... και νυστααααζωωωω

Ελενάκι μου θα γνωριστουμε κάποια στιγμή, που θα πάει! και αν ταιριάζουμε πολυ κάνουμε και ένα συμφωνο συμβίωσης (αν και γω είμαι παραδοσιακή και θέλω στεφάνι) και τους αφήνουμε τους αντρες να κουρεύονται....:)

έχεις δίκιο να έχεις δεύτερες σκέψεις, ζήστε λίγο μαζί και θα καταλάβεις, μπορεί να κατάλαβε το λάθος του και να θέλει να επανορθώσει. Αλλά να θυμάσαι οτι αν τον δεχτείς δε θα του κρατάς κακία και μουτρα όλη την ώρα, θα τα αφήσεις πίσω και θα κάνεις μία νέα αρχή μαζί του χωρίς εγωισμούς και γκρίνιες για το παρελθόν. Δύσκολο ε;;;; το ξέρω!!!

Αννια μου τι θέλει ρε συ ο μικρούλης σου και ξυπνάει; Μα τον έχεις καλομάθει και όλο πηγαίνεις...άστον λίγο να γκρινιάξει και θα ξανακοιμηθεί. Θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα ησυχάσεις μετά...ο αντρουλης σου δε σηκώνεται καμιά φορά;;; εγώ τον σπρώχνω με το ποδαράκι μου και τον ρίχνω κάτω για να σηκωθεί χιχιχιχι...το πρωί μου κρατάει λίγα μουτράκια αλλά εντάξει...το ξεπερνάμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετα τι ωρα ξυπνησε ο μικρος και τον εβαλες τωρα για υπνο?εμενα ξυπνησε 7,30σημερα αλλα δεν θα τον βαλω νωιτερα απο της 2,30για υπνο!!!Ξερεις ηρεμει μονο με γαλα και οτι και να κανω μα αγκαλια να τον χαιδεψω να του δωσω νερο/χαμομηλι τιποτα αυτος θελει γαλα και δεν μπορω να τον αφησω να κλαιει γιατι ξυπναει και η μαρια και γινετε το ελα να δεις!!!Οποτε καταλαβαινεις σε τι θεση ειμαι :( ασε που τα περισοτερα μεσημερια η μαρια χτυπιετε στο κρεβατι γιατι δεν θελει να κοινηθει με αποτελεσμα να ξυπναει τον αντωνη χτες εγινε αυτο και μετα νυσταζανε και τα 2απ της 7το απογευμα εκει να δεις γκρινια...Ωρες ωρες θελω να σηκωθω να φυγω πραγματικα!!!Οσο για τον Τολη βοηθαει και αυτος οσο μπορει τι να κανει αλλο δουλευει κι ολας εχει και τα πιτσιρικια ξενυχταμε καθε βραδυ μιας κι ξυπναμε 3-4φορες ξυπναει και αυτος χωρις να σηκωνετε ομως!

Διαφημίσεις

Xαίρεται χαίρεται!!! Όλες καλά;;

Λορεττάκι εύχομαι να βρείτε το σπίτι που ονειρεύεστε και σε τέλεια τιμή!!!!! Αλήθεια έχεις δει τίποτα που να σου αρέσει;;

Άννια μου δηλαδή κάθε φορά που ξυπνάει το βράδυ του δίνεις γάλα για να ξανακοιμηθεί; Πόσο γάλα πίνει την ημέρα τελικά; Μάλλον τον 'κακοέμαθες' με το γάλα από μπεμπούλι και τώρα είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό...για ψάξτο όμως λίγο τι μπορείς να κάνεις γιατί είναι κρίμα να σηκώνεσαι τόσες φορές το βράδυ!!

Γλυκούλα μου εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για ολους! Όχι πως μπορείς να το ξέρεις εκ των προτέρων αλλά λέμε τώρα....εγώ αν τον αγαπούσα θα του έδινα μια δεύτερη ευκαιρία αλλά χωρίς γάμο! Συμβίωση για 1-2 χρόνια...δεν ξέρω..μέχρι να νοιώσω έτοιμη ή να δω πως πηγαίνουν τα πράγματα! Ο μπαμπάς του μικρού τώρα άλλαξε γνώμη δηλαδή και θέλει να είστε οικογένεια;

PCqNp2.png

απ οταν γεννησα και μετα εχει αρχισει να μαλακωνει και να του αρεσει ο ρολος του πατερα αλλα οχι για πολυ!!!!αλλα απο το πασχα και μετα εχει αρχισει και επιμεινει για γαμο και οικογενεια...δεν ξερω τι να κανω!!!εχουμε τοσα να λυσουμε οπως οτι διαφωνουμε για το που θα μεινουμε για το που θα παει σχολειο το παιδι για δουλεια κτλπ κτλπ....σας ειπα οτι κανει ιδιαιτερα εχει ενα και αν βρουμε κι αλλα καλα θα ηταν...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Lenaki esy ksereis kalutera apo olous to ti prepei NA kaneis.pantws einai megali apofasi...episis an einai toso kalos daskalos oso les den tha argisei NA vrei ki alla idiaitera!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

annia mouuuuu...simfwnw me tis prolalisases...ton kalomathes to gioka soy Kai to plirwneis alla Kai ti NA kaneis??otan to Ena ksypnaei to allo einai apelpisiaaaa...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοπελιες που ειστε ολες??Ελενιτσα ειδες φως και μπηκες ε?Πως τα πας με την δουλεια και τα πτσιρικια??θα τον στειλεις π.σταθμο τον μικρο φετος?Αντε να χειμωνιαζει να μαζευομαστε..Η Ειρηνη εχει χαθει,που εισαι εσυ κοπελια?

καλημερες καλημερες!!!

τι μου κανετε κοριτσακια μου???

εμεις μια χαρα λιγο γκρινια αυτες τις μερες μαλλον βγαζει δοντακι ο κανακαριθ μου

σημερα σπιτι να κανω δουλειες και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

γλυκουλα μου σκεψου καλα πριν κανεις το οτιδηποτε και θα τα πομε και απο κοντα

συμπεθερουλες μου τι κανετε???

κοριτσια καμια συναντηση δε θα κανονισουμε???? αντεεεεεεεεε

ελενηηηηηηη & λορετα ποτε θα κατεβετε αθηναααααα?????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χαρααααα αντε γι αυτο σου λεω να παμε για καφε...δεν βιαζομαι να παρω οποιαδηποτε αποφαση απλα σας λεω τις σκεψεις μου ωστε να μου πειτε και εσεις μια γνωμη....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...