Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να' μαι κι εγώ, επέστρεψα κι απ' το γυναικολόγο, ολα καλά όλα ανθηρά, μόνο που ενώ μου είχαν σταματήσει τα λόχεια εδώ και 5 μέρες, σήμερα εμφάνισα λίγο αιματάκι. Ο dr μου είπε πως οφείλεται στο θηλασμό. Όσες θηλάζετε, έχετε αυτό το σύμπτωμα?

Annia, γιατί θα σε ξαναδει ο γιατρός μας? Εμένα τώρα θα με ξαναδει σε ένα χρόνο για το τυπικό testpap.

Λορέτα τί καλό που είναι το μπεμπάκι σου να το χαίρεσαι!!!

Στέγια περαστικά στον πριγκιπάκο σου. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κάποιος ότι αγαπά και νοιάζεται για ένα μωρό, όταν είναι άρρωστος και έχει το θρασος να το παίρνει αγκαλιά...

Εμένα έτυχε να αρρωστήσει η μητέρα μου μια βδομάδα αφού γέννησα και δεν πάτησε το πόδι της για 10 μέρες, αλλά και για τις επόμενες 7 περίπου μέρες κι ενώ είχε γιατρευτεί πλήρως ερχόταν μόνο με μάσκα. Και η πεθερά μου που ήρθε σπίτι, η οποία είναι εξαιρετικά διακριτική και ευγενική, προσφέρθηκε να πλύνει τα χέρια της για να κρατήσει το μωρό,αλλά τελικά δεν το κράτησε. Ελπίζω να μη στενοχωρέθηκε αλλά προς το παρόν νομίζω πως η υγεία του μωρού είναι πάνω από ολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Στεγία μου όλες έχουμε βρεθεί ή θα βρεθούμε στη θέση σου! Εσύ για πόσο καιρό θα πρέπει να τρως μόνο μακαρόνια και ρύζι? Σου κάνει και αραιά κακάκια?

3-4 μέρες Μαρινάκι μου...Κακάκια τα ίδια μόνο περισσότερες φορές...

Να' μαι κι εγώ, επέστρεψα κι απ' το γυναικολόγο, ολα καλά όλα ανθηρά, μόνο που ενώ μου είχαν σταματήσει τα λόχεια εδώ και 5 μέρες, σήμερα εμφάνισα λίγο αιματάκι. Ο dr μου είπε πως οφείλεται στο θηλασμό. Όσες θηλάζετε, έχετε αυτό το σύμπτωμα?

Annia, γιατί θα σε ξαναδει ο γιατρός μας? Εμένα τώρα θα με ξαναδει σε ένα χρόνο για το τυπικό testpap.

Λορέτα τί καλό που είναι το μπεμπάκι σου να το χαίρεσαι!!!

Στέγια περαστικά στον πριγκιπάκο σου. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κάποιος ότι αγαπά και νοιάζεται για ένα μωρό, όταν είναι άρρωστος και έχει το θρασος να το παίρνει αγκαλιά...

Εμένα έτυχε να αρρωστήσει η μητέρα μου μια βδομάδα αφού γέννησα και δεν πάτησε το πόδι της για 10 μέρες, αλλά και για τις επόμενες 7 περίπου μέρες κι ενώ είχε γιατρευτεί πλήρως ερχόταν μόνο με μάσκα. Και η πεθερά μου που ήρθε σπίτι, η οποία είναι εξαιρετικά διακριτική και ευγενική, προσφέρθηκε να πλύνει τα χέρια της για να κρατήσει το μωρό,αλλά τελικά δεν το κράτησε. Ελπίζω να μη στενοχωρέθηκε αλλά προς το παρόν νομίζω πως η υγεία του μωρού είναι πάνω από ολα.

Πρίνσυ μου σε ευχαριστούμε...

Αγκαλιά δε τον έχει πάρει...Για 3 λεπτά πριν κάτι εβδομάδες.....

Εγώ κόλλησα και κόλλησε και ο Πρίγκιπας...

Τα ίδια κάνει και η μαμά μου καλέ (ε βέβαια άλλο να έχεις μεγαλώσει 4 δικά σου και πολλά πολλά ανηψοεγγόνια και άλλο να έχεις να πιάσεις μωρό εδώ και 34 χρόνια....)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εμεις ειμαστε αρρωστοι ο μικρος κρυωσε και εχει βηχα και η μυτουλα χαλια και βαζουμε αερολιν και ορο καθε 6 ωρες επισης εχουμε και υπνηλια και δε τρωμε και πολυ ελπιζω να περασει γρηγορα γιατι ζοριζετε το βλασταστηρι μου.

ουυυφφφφφφφφφφφφφ εχουμε και πολλα σαλακια ο παιδιατρος μου ειπε προετοιμαζονται τα ουλακια μας για ζοντακια

αυταααααααααα λοιπον θα πιω καφε με καμια κοπελαααααααααααααα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΩΔΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΑΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗΠΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

ειρηνακι μολις διαβασα τα νεα σας:(

περαστικα να ειναι ,ευτιχως που δεν ηταν κατι χειροτερο.

και το μωρουλι ελπιζω να ειναι καλα τωρα.

καλη δυναμη κοριτσακι.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

Τί έπαθε καλέ το Ρηνιώ μας?

ΤΡΑΚΑΡΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΡΦΙΑ.ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΣΚΑΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ

κοριτσια θα σας βαλω μια φωτο του μπεμπη για οσες δεν εχετε fb βεβαια ο αντρας μου σε αυτη τη φωτο τον κοροιδευει ντανι ντεβιτο..χαχα27175_1357596950020_1534399641_943258_610972_n.jpg

ΑΝΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!

Ειπ!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Σήμερα είμαι καλύτερα αν και με πόναγε το κεφάλι μου μέχρι το μεσημέρι...Φώναξα στο μικρό και έτσι τον πήρε ο μπαμπούλης του και κοιμήθηκα...

Τώρα κοιμάται στο σλιγκ για εξιλέωση...

Περαστικά στον άντρακλα Χαρούλα μου και στους άντρες σου Ειρήνη....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

το μωρό μου...

ΛΟΡΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!!

άχουυυ βρε λορετάκι τι φατσουλα γλυκειά ειναι αυτήηη;;; Καλα σου μοιάζει πααρα πολύ!!!! Ή το στομα μόνο;; Δεν ξέρω αλλά με τον που τον είδα νόμιζα ότι έβλεπα εσένα!!

Κορίτσια ναι δεν νοιώθω τύψεις γιατί αν συνεχίχω να θηλάζω κάθε βράδυ nonstop θα μου τη δώσει στο τέλος!! Απλά δεν ξέρω τι γίνεται το βράδυ συγκεκριμένα.. μάλλον θέλει να τρώει περισσότερο και το στήθος μου δεν βγάζει το ανάλογο γάλα... τι να πω.. ήπια και τους γλυκάνισους μου, έφαγα και τις σοκολάτες μου πάλι.. και αύξηση δεν βλέπω πάλι σήμερα...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ.

4ywWp2.png

Έλα ρε Ειρήνη πως είσαστε?

Όλα καλά?

Ο μεγάλος άντρας?

Ο μικρός?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλημερα!Τι να πω και απο που να πρωτοξεκινησω.....Ας ξεκινησω απο τα ομορφα....Λορετα ο γιος σου ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!Πραγματικα δεν εχω λογια!!!!!Πολυ ομορφο το μωρακισ ου κοριτσι μου να γερο και να το χαιρεστε!!!Στεγια...τι να πω..νομιζω οτι δεν υπαρχουν λογια.....μονο περαστικα σας...κι ας γινει αυτο μαθημα στη πεθερα σου....(αν και ....δε πολυ καταλαβαινουν...μπαινακης βγαινακης...τεσπα..)Ειρηνουλα καλως μας ηρθες πισω κοριτσι μου!Ειστε λιγο καλυτερα;Πρινσι μου και εγω οταν πηγα στον γυναικολογο μου αφου σαραντησα ειχα καθαρισει και μετα απο 3-4 μερες ειχα παλι αιμα που μου κρατησε 2-3 μερες ακομα.Και ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο λογω θηλασμου οποτε μην ανησυχεις!Αυτα.....ξεχασα καμια;;;Κελακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τσουπ,ηρθα.:tongue:Καλημερα.Πω,πω Ειρηνη τρομαξα παρα πολυ τι ηταν αυτο που παθατε;περαστικα γρηγορα και Δοξα τον Θεο που δεν επαθε τιποτα χειροτερο........Στεγια μου περαστικα και σε σας,οσο για την πεθερα τι να πω κι εγω ;;τα ειπατε ολα εσεις και συμφωνω απολυτα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ελενακι καλημερα,πως ειναι σημερα τα παιδακια σου;;Εμεις ειμαστε συναχομενοι ολοι.Λοιπον για πειτε,ξεκινησατε να κανονιζετε τιποτα για Πασχα;Σαν χτες μου φαινετε που ειχαμε Χριστουγεννα και περιμεναμε τα μπεμπακια μας....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια!

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το μωρό μου!!!!

καλούλης είναι μωρέεεεε....:rolleyes:

Ειρηνάκι μου τι ατυχία ήταν αυτή?

περαστικά!

μου τη δίνει ο χαζόκαιρος...ήθελα βολτίτσα...

κλάει ο μικρός...πεινάει!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσακια στεγια μου κ ειρηνακι περαστικα..

πρινσι εγω δεν εχω παει ακομα στο γιατρο γιατι ειχα αιμμοραγια κ περιμενα να καθαρισω κ χτεσ δεν μπορουσε κανενασ να μου κρατησει τα μικρα οποτε αναγκαστηκα θα παω απο βδομαδα..

:-D

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου γειά σας!!!!

Το παιδάκι μου κοιμήθηκε κανονικά...

Σήμερα σηκώθηκε με γελάκια.Βγήκαν οι εξετάσεις ούρων ΤΕΛΕΙΕΣ και μάλλον την περάσαμε με έναν εμετούλι μόνο...

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όποιον ζητήσει αγκαλιά....

Τώρα εδώ με τον Πρίγκιπα να κοιμάται στο σλιγκ..

Ειρήνη μου σιδερένιος ο μεγάλος και περαστικούλια στο μικρούλη...

Ίωση που την πέρασε ελαφριά ίσως λόγο αποκλειστικού θηλασμού(λέω εγώ,ξέρω και εγώ)ο Μικρός μου Πρίγκιπας...Έκανε μια φορά εμετούλη εχτές το πρωί συγκεκριμένα και λίγη γκρίνια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ μωρε στεγια μου περαστικα..εμενα αν ερχοταν η πεθερα μου αρρωστη??θα την εσφαζα στο γονατο..υστερα απο το χουνερι με την μαρια που μου την αρρωστησανε ολοι οι χλεμπονιαριδες που την φιλουσαν δεν τα εχω ξαναδωσει στην πεθερα..

:-D

αχ μωρε στεγια μου περαστικα..εμενα αν ερχοταν η πεθερα μου αρρωστη??θα την εσφαζα στο γονατο..υστερα απο το χουνερι με την μαρια που μου την αρρωστησανε ολοι οι χλεμπονιαριδες που την φιλουσαν δεν τα εχω ξαναδωσει στην πεθερα..

Αυτό θα κάνω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσείς ΄πώς είσαστε?

Πώς περάσατε στη συγκέντρωση...

Να κανονίσουμε και εμείς!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να γνωριστούμε κοριτσάρες μου!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Φτιάχνω άλμπουμ στο προφιλ μου για δες σου αρέσουν οι φώτο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...