Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??ΧΤΕς κοιμηθηκα με ενα μονο διαλλειματακι του μικρου για γαλα και ενα διαλλειμα να κλεισω μπαλκονοπορτες γιατι ξεπαγιασα,επιτελους σαν να ξεκουραστηκα λιγο!!!!Τελικα πηρα εγω στο νηπαγωγειο και μου ειπανε οτι οχι μονο εχουν συμπληρωσει στα νηπια αλλα διωξανε και 15παιδια γιατι ηταν παρα πολλα,να σας πω την αληθεια στο πισω μερος του μυαλου μου δεν ηθελα να παει ακομα(την θεωρω μικρη και ξερω οτι αν την πειραζανε τα αλλα παιδια δεν θα αντιδρουσε)αφηστε που σκεφτομαι και το πρωινο ξυπνημα:tongue:δεν ημουν ποτε φιλος,του χρονου καλυτερα να βγαλω και το ρημαδι το διπλωμα:cool:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άργησα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρινάκι σε βλέπω ;);)

Άννια μου όπως νομίζεις καλύτερο.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

hello!

τι μου κάνετε; εμείς καλά, τρέχουμε πολύ γενικά! Ακόμη η μεταβίβαση του φαρμακείου δεν έχει γίνει και γω ψάχνω και σπίτι για να αγοράσουμε. Βέβαια δεν είμαστε σίγουροι οτι θέλουμε να μπουμε σε διαδικασία δανείου...θα δουμε!

Εσείς κοριτσάκια μου καλά;

Μαρινάκι και γω κάνω δίαιτα αλλά όλο και κάτι τσιμπολογάω...

Φιλάκια σε όλες, είμαι πτώμααααααααα και απο δευτέρα θα περνάμε και αέριο στο σπίτι οπότε καταλαβαίνετε...σνιφ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Άσε τις δικαιολογίες Λορεττάκι και να εμφανίζεσαι συχνότερα! Και σεις οι υπόλοιπες ε? Όλα να πάνε καλά κοριτσάκι πάντως και με την αγορά και με τη μεταβίβαση!

Ο Ερμής πάντως πρέπει να είναι ανάδρομος ή κάτι να συμβαίνει στα άστρα δεν εξηγείται, τελευταία ρίχνω τρελούς καυγάδες και πολλά πράγματα στραβώνουν στα καλά καθούμενα! Τέσπα!

Άννια μου κρίμα που δεν το πήραν το Μαράκι στο σταθμό, του χρόνου κατευθείαν νήπια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα σας κοριτσάρες μου!!!!

Λορετάκι μου εύχομαι να πάνε ΟΛΑ καλά και όπως εσείς επιθυμείτε!!!!

Μαρινάκι συμφωνώ πως κάτι γίνετε με τον Άρη,τον Ερμή κάποιον τεσπα γιατί και εγώ μια από τα ίδια!!!

Μπας και είναι καμία εδώ????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Εμεις καλα,επιτελους εχω 2βδραδια που κοιμαμαι καλυτερα ξυπναμε βεβαια αλλα οχι τοσο συχνα..Λορετακι να σας πανε ολα οπως τα θελετε ευχομαι..παντως και οι γονεις μου χρονια στο ενοικιο πριν 12χρονια πηρανε στεγαστικο και φτιαξανε 3διαμερισματα και απλα δινουν λιγο παραπανω απο οσα θα εδιναν αν ηταν σε ενοικιο!

:-D

καλημεραααα!!!τι κανετε?εγω ετσι και ετσι...σας ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα πραγματικα ειμαι μπερδεμενη και δεν ξερω τι να κανω!!!ο μικρος ναι τρελλαινεται για τον πατερα του αλλα εμενα με τρομαζει η ιδεα του γαμου και τις συμβιωσης!!!δεν ξερω αν θα τα καταφερω....μην με βριζεται εσεις αντε!!!!ειμαι μικρη και φοβαμαι τι να κανω????χιχι...αληθεια δεν ξερω ομως αν ειμαι ικανη να ανταπεξελθω σε οοοοολες αυτες τις υποχρεωσεις με αυτον τον ανθρωπο που ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κανει τιποτα και θα ειναι αρκετα απαιτητικος....δεν ξερωωωω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να σας πω επισης ο μπαμπας του ειναι φυσικος και παραδιδει ιδιαιτερα αν ξερετε καποιον που ενδιαφερεται πειτε μου...ειναι πολυ καλος και με καλες τιμες...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω τρελές ημικρανίες λόγω που είμαι αδιάθετη,πάω για νάνι...Μπήκα στα γρήγορα....

Γλυκούλα μόνη σου θα κρίνεις εγώ θα πω μονάχα.........

Άννια η Γλυκούλα είναι ανύπαντρη μητέρα,το εξυπνότερο πράγμα στο κόσμο από μια έννοια(από την άλλη αν είναι καλός ο άντρας και σε στηρίζει αλλάζει το πράμα.....)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...