Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου τι καν ετε??ζεστη παλι σημερα ουφ!!αχ εγω κοιμηθηκα μεχρι της 10,15βεβαια με 2διαλλειματα 3,30-7,30για γαλα αλλα κοιμηθηκα ολε ολε ολε!!!Χτες ειχε γενεθλια ο μικρος της κουμπαρας μου πηγαμε στο παερτυ και γυρισαμε 11,30η ωρα μεχρι να τα κανω μπανιο να πιουν γαλα πεσανε ξερα και τα 2...Σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα και βαζω πληντυρια γιατι εδω εχει ζεστο αερακι και θα στεγνωσουν μπαμ μπαμ..Ο Τ.εχει παρει τα μικρα και παιζουν με την μηχανη κατω και ετσι εγω εκατσα λιγο με την ησυχια μου!!!Μαρια να χαιρεσαι την κορουλα σου :)

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άΝΝΙΑ ΣΕ ΠΡΌΛΑΒΑ?

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΊΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΊΔΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΣΤΡΕΛΙΤΣΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ Η ΦΑΜΙΛΙΑ...ΕΓΤΩ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ...ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ?ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 5ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ :shock:

και εμένα κάπου εκεί είναι 5-6......είχα βάλει 7 πλυντήρια γυρνώντας από την Σκόπελο......

είχα σιδερώσει τα 3 οπότε!!!!

πάω να βάλω αιρκοντίσιον και να αρχίσω,παίζαμε τόσηηηηη ώρα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πλεον προσπαθω να μπω σε 1προγραμμα με τα ρουχα και να σιδερωνω σιγουρα 1φορα την εβδομαδα...Επισης εχω μειωσει τα πληντυρια απο 5-6την βδομαδα στα 3-4βαρια!!

Διαφημίσεις

Λορεττάκι πολυ καλό που ακούγεται το σαββατόβραδό σας!! Φαντάζομαι θα έχεις χωνέψει μέχρι τώρα και θα έχεις ξανασαβουριάσει εε? :wink:

Όσο για το σίδερο που λέτε, είανι από τις αγαπημένες μου δουλειές...παρόλα αυτά έχω μειώσει αισθητά τα ρούχα που σιδερώνω πλέον!! :rolleyes: Περνάμε από την παραγωγή...στην κατανάλωση!!!

Βρε συ στέγια, τι ειναι αυτή η έκφραση περί 'τούφας' γιατί δεν την ξέρω!!!:-)

Μαράκι μας να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου έστω και καθυστερημένα!!!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσια ειναι καμια εδω??Εμεις κλασικα γυρισαμε απο κουνιες μπανακι και γαλατακι,η μαρια παλι τρεχει η μυτη της δεν θα το αντεξω να αρρωστησουν παλι!!!!Τωρα ετοιμαζομαι να καταβροχθισω τα λαζανια με τον κιμα και μετα να ξεκινησω σιδερο,ωιμε!!!!!Χριστινα το κοψω τουφες σημαινει παω για υπνο :D

Λορετάκι τι ωραίες εξόδους που κανονίζεται βρε κορίτσι! ΜΙαμ μιαμ! Μη με κολάζεις και προσπαθώ να μαζέψω τα αμάζευτα!!!

Γλυκούλα συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, δώσε την ευκαιρία μόνο αν πιστεύεις κι εσύ ότι αξίζει, αλλιώς...

Εμείς Παρασκευή και Σάββατο πήγαμε για μπανάκι και η θάλασσα ήταν τέλεια, ζεστή και χωρίς πολύ κόσμο! Μακάρι να κρατήσει η καλοκαιρία και να συνεχίσουμε όσο γίνεται τα μπανάκια μπας και γλιτώσουμε και καμιά ίωση! Σήμερα πήγαμε στο πάρκο ευτυχώς μαζί με τον σύζυξ και δεν μπορούσα να μαζέψω την κόρη μου από τα σκαρφαλώματα και τα τρεχάματα! Σας έχω πει ότι ανεβαίνει πια και στις τεράστιες σιδερένιες στριφογυριστές τσουλήθρες! Και στην κούνια και το γύρω-γύρω δεν αρκείται να κουνιέται απλά, κοντεύει να πέσει κάτω στην προσπάθειά της να κουνηθεί και μόνη της όσο γίνεται περισσότερο! Καλά τη λέω αγοροκόριτσο!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα.......

Χριστινάκι με κάλυψε η Άννια μας....

Άννια μια χαρά σας κόβω δε πήγαμε πουθενά......

Είχαμε το αιρ και την περάσαμε ζάχαρη....

Μαρινάκι έτσι την θέλω την νύφη,να μοιάζει στη πεθερά....χαχαχαχ εμείς παραμένουμε ήρεμοι!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

χαιρεται, χαιρεται!!!!

Δεν θα εγραφα γιατι δεν προλαβαινω, κλασικα, τωρα θελω να διαβασω ενα που λεει: πως να αγαπατε πραγματικα το παιδι σας, του Ρος Καμπελ, πολύ ενδιαφερον και βρισκεις καποια που για γονεις με λιιιιγο μεγαλυτερα παιδακια ειναι ζαχαρη!!! Αλλλααααα, αναρωτιεμαι τι ειναι το γκιουλμπασε, καλα το γραφω Στεγια;;;, πες μας ντε, δεν ξερω και δεν ρωτησε και καμια....

αααα, νεο τις μπομπονιερες αφου εχω ετοιμασει όλα τα υλικά εγώ -κοψιμο, σχεδιο κλπ- τις κανουμε όλοι μαζι , εκτος των μωρων φυσικά, έχει πλάκα!!!! περιμενουμε τον μπαμπά απο δουλεια να κανουμε και σημερα μερικες. Απειρα φιλια σε όλες, α, και να με συγχωρειται που ποτε δεν θυμαμαι γενεθλια , γιορτες, εεεε;;;; ενα μυαλο ειπαμε!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

TAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO μου προλαβαίνεις και να διαβάζεις?Σε συγχαίρω!!!!

Τι κάνουν οι ομορφιές σου?Τι ΤΕΛΕΙΟ που θα φτιάξετε μαζί τις μπομπο...Έτσι έιχαμε φτιάξει μαζί με τον άντρα μου τα μπεγλέρια με τα αρχικά μας που είχαμε δωράκι στη μπομπο μας(του γάμου μας).....

Γκιούλμπασι μιαμ μιαμ να είχαμε και άλλο....http://www.sintagespareas.gr/sintages/gkioulmpasi-sti-ladokolla.html

Φιλάκια σε όλες σας.......

Σήμερα ιμαμ στην κατσαρόλα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πω πω αυτό το γκιούλμπασι φαίνεται..κόλαση!!!!! Μιαμμμ...μιαμμμμ!!!!!

Τάο μου πως το ανακάλυψες αυτό το βιβλίο; Αν το διαβάσεις και είναι όντως καλό ενημέρωσέ μας! Πάντως κορίτσια εγώ γενικά δεν διαβάζω βιβλία για την ψυχολογία των παιδιών από συγκεκριμένους συγγραφείς κλπ...δεν ξέρω...νομίζω ότι προτιμώ να λειτουργώ με το ένστικτο και να ενημερώνομαι για κάποιες θεωρίες μέσω web και μετά να χρησιμοποιώ τη δική μου λογική για το τι θεωρώ σωστό να ακολουθήσω! Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά δεν μπορώ απλά να 'εμπιστευτώ' ένα βιβλίο επειδή το γράφει κάποιος που δεν ξέρω καν τι είναι...... σας ακούγεται κουλό;; Έτσι νοιώθω όμως! Αν παρόλα αυτά έχετε διαβάσει κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο, θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω μια δοκιμή!!

Μαρίνα μου η κορούλα σου μου ακούγεται πολύ σούπερ!! Εμένα η δικιά μου με τίποτα δεν ανεβοκατεβαίνει ακόμα σκάλες μόνη της!

Ααα... χαχααχ ένα ένα τα θυμάμαι.. πήγα σήμερα στo jumbo να χαζολογήσουμε με τη μικρή μου! Πηγαίνω σπάνια γιατι δεν τρελαίνομαι, αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο... η μουσική στη διαπασών λες και είμασταν σε club...πήγα και έκανα παράπονα στον υπεύθυνο και μου είπε οτι δεν του έχει κάνει κανένας άλλος!!!!!!! Μάλλον όλος ο υπόλοιπος κόσμος γουστάρει να ακούει απαίσια τραγούδια στη διαπασών και το ηχείο πάνω από το διάδρομο με τα παιχνίδια για 2χρονα!!!!!!!!!!

PCqNp2.png

Καλησπέρααααααααααααα

Χριστινάκι όντως το γκιούλμπασι είναι γλύκα.....φτιάχτο και θα με θυμηθείς...εγώ βάζω και λίγες πατατούλες!!!

Οι υπόλοιπες που είστε??????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλά

Σήμερα παρουσιάζουμε την ταινία που έχει προταθεί για 20 όσκαρ "Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 PART 2".....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εδώ, εδώ μη μου βάλεις απουσία!!! :)

Ακούω όμως το Μαριαλενάκι που γκρινιάζει, ενώ έπρεπε να κοιμάται από τις 9.30 και αναρωτιέμαι πώς θα ξυπνήσει το πρωί! Δε φταίει βέβαια το παιδί, αλλά εγώ που με πήρε ο ύπνος και με το ζόρι ξυπνήσαμε όλοι κατά τις 6.30 το απόγευμα!

Το γκιούλμπασι δεν είδα πώς φτιάχνεται, γιατί προσπαθώ να συγκρατηθώ από φαγητά και γλυκά! Να δούμε θα έχει τουλάχιστον αποτέλεσμα ή τζάμπα η πείνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...