Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πάω για τούφα.......φιλάκια.....ελπίζω κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζί

6L7aaLU5qRk

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα δυστυχώς από ιώσεις έμαθα εκ πείρας αρκετά!:rolleyes: Πάντως έτσι μικρά ήταν και τα δικά μας τα εξανθήματα αν θυμάμαι καλά! Μπορεί όμως να βγάλει και λίγα ακόμα!

Στελλίτσα τον ξεθέωσες το Γιάννο στη δουλειά και έπεσε με τα μούτρα στις φακές! :) Και η δικιά μου τις τρώει γενικά, αν και έχει αρχίσει να με παιδεύει!

Άννια εύχομαι να το πάρουν το Μαράκι!

Είμαι με πολλά νεύρα ρε κορίτσια κάτι έγινε με σταθμό, που δεν μπορώ να επεκταθώ γιατι μας διαβάζουν διάφοροι πάντως όχι κάτι που σχετίζεται άμεσα με τα παιδιά, και μου έρχεται να πάω να πιάσω την υπεύθυνη που έχει και μια ξινή φάτσα και να γίνει χαμός!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσια...πως ειστε?μαρινακι ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και να το λυσεις αμεσα....

εγω εστειλα τον ευθυμη με την γιαγια του στην θαλασσα.....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

είναι κανείς εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσια τελικα αφησα την μικρη στην πεθερα και τωρα παω να ξεραθω λοιπον ακουστε,σκηνικο στην π.χαρα και μου λετε εχω αδικο?Ειναι λοιπον μια εκει στις κουνιες εχει ενα αγορακι 3-4χρ..οταν παω ειναι μονιμα στην κουνια(και εχουμε μονο 2κουνιες παιδικες για καμια 15πιτσιρικια)τεσπα χτες παω ειναι εκει κ κανει κουνια επι ενα 15που εγω τρυγυριζω τραμπαλα-τσουληθρα με τα μικρα.δεν λεω τιποτα παω μπαστακωνομαι απο διπλα της λεω ρε πουστη μου θα το κατεβασει τιποτα αυτη συνεχισε αμεριμνη,πεταω μια μπηχτη τυπου αντε να δουμε τι ωρα θα κανουμε κουνια σημερα χαμπαρι τιποτα,της λεω συγνωμη αλλα περιμενουν και αλλα παιδακια για κουνια μου λεει το ξερω αλαλ αμα τον κατεβασω κλαιει,της λεω και τι σημαινει κλαιει εξηγησε του και κατεβασε τον..Τεσπα μετα απο καμια 10αρια μπηχτες δικες μου τον κατεβαζει!Σημερα παω μονο με τον μικρο αυτη παλι εκει παλι εκανε κουνια ο πιτσιρικας και ειχε σημερα ενα καρο παιδια που ηταν να κανουν κουνια..κλασικα παω τσουληθρα τραμπαλα εγω περναει το 15μπαστακωνομαι και εγω εκει με αλλους 10γονεις(η αλλη η κουνια αδειαζε ανα 5λεπτα και εκανε αλλο παιδακι!)Τιποτα αυτη ανενοχλητη να κανει κουνια,τεσπα κατεβαζει το παιδι μετα απο 5λ ανεβαινει ενα αλλο κανει και αυτο,και μετα η δικη μου σειρα,κατεβαινει το παιδακι και παει αυτη να βαλει το δικο της παλι...Αρπαζω κοριτσια την κουνια και της λεω,τωρα θα κανει το δικο μου παιδι το δικο σου εκανε!!!!Μα δεν μπορω λεει εμεις κατβηκαμε να κανουν και αλλα παιδακια(μονο 1εκανε)και κλαιει ο δικος μου θα τον βαλω τωρα..Ε εκει την στολισα αλλα γαλικα (πηραν το μερος μου 3-4μαμαδες που ηταν εκει γυρω)βαζω τον μικρο και καθετε αυτη μπαστακας ακριβως πισω απο την κουνια και εγω μπροστα να κουναω τον μικρο και της κανω σε καποια φαση(το κορυφαιο)θα φυγεις απο πισω η θα φας την κουνια στα μουτρα?:cool:

:-D

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε ¨αννια έχω και εγώ μια ολόιδια περίπτωση....Στην δική μου περίπτωση το λέει για δικαιολογία απλά βαριέται να τρέχει στο πάρκο να κυνηγάει το μικρό...και είναι και αλλοδαπή.......βρε καλά της είπες...και εσύ δεν την την έφερες στο κεφάλι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα κοριτσια αχ νυστζω σημερα τελος το αποφασισα θα αφησω και τον μικρο στην πεθερα και θα λιωσω στον υπνο 5φορες με ξυπνησε χτες και 7,10ηταν στο ποδι!!!!!Στελλα και εμεις εδω που μενουμε 10ειναι ελληνιδες μαμαδες 20αλλοδαπες κ αυτη που τσακωθηκα χτες αλλοδαπη ηταν

:-D

Αχ πόσα είχα γραψειιιιιιιιιιιιιιιιιι η βαριόμοιρη η μάνα και είχα και ρεντααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Εγραφα λοιπόν στο περίπου:

Μαρινάκι πες μας ποιοι μας διαβάζουν να τους δείρω διαδικτυακώς! μα τι ενδιαφέρον έχουν ρε συ.... εγώ θα βαριόμουν να διαβάζω αν δεν ήμουν μανουλα ιανουαρίου!

Χριστινάκι μου περαστικά σας. Τι κάνεις; Περασατε καλά ε;

Γλυκούλα πες κανένα νέο από τις διακοπές; Δεν έκανες καμιά ενδιαφέρουσα γνωριμία;;;; τιιιιιιιιιι;;;;;;;;;; γνώρισες κάποιον αλλά ήσουν άρρωστη και φτερνιζόσουν στη μουρη του;;; τσ τσ τσ τσ :) Τώρα σοβαρά δεν είχε κανέναν κρητικό ωραίο εκεί; Εμένα πολυ μ'αρεσουν οι Κρητικοί:tongue: Είσαι η μόνη που μπορεί να μας πει κανένα γκομενικό (με την καλή έννοια) και δε μας λες τίποτα. Ελα πες μας και αυτοι που μας διαβάζουν θα κάνουν τα στραβά ματια ε;;;

Στελλιτσα μπράβο στον Γιάννο. Εμάς ο ΑΡγυράκος είναι καλό παιδί αλλά όχι τόσο και μας τρελαίνει γιατί κάνει τα εξής:

1. Ανοίγει όοοοοοοολα τα συρτάρια και τα κάνει μαντάρα

2. Πετάει τα ρουχα μου στο πάτωμα και τα ασιδέρωτα και γελάει (αχ πολυ αστείο, γελάαασαμε!)

3. Αν δε γίνει το δικό του κλαίει και καμιά φορά πέφτει μπρουμητα στο πάτωμα και σερνεται

4. Αν και πεινάει αρνείται να φαέι και κλαίει

5. Πηγαίνει πάνω κάτω όπου και να είμαστε, δεν πιάνει το χέρι μας, τρέχει στους δρόμους

κατά τα άλλα είναι γλύκας! α και έχει τρελή κοντρα με τον μπαμπά του

Τάο μου μπράβο που κάνεις μόνη σου μπομπο! και γω σε θαυμάζω και θαυμάζω και την Μαρίνα που κάνει κέικ ενώ εγώ έκανα ένα και έγινε σαν παντόφλα διπατη.

Επίσης προσπαθώ να χάσω τα κιλά που έφαλα όταν έτρωγα σιροπιαστά 10 ή ώρα το βράδυ αλλά δε μπορώ και τρώω και γκουντις!

Φιλιά σε όλες!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλοοοοο λορεττακι μου!!!!ακου εγω μπορω να πω για γκομενικα!!!!χιχιχι

οχι δεν εκανα τιποτα γιατι ημουν οντως χαλια αλλα και με το παιδι που με κυνηγαει συνεχεια και με τραβαει ειναι δυσκολο να μιλησω σε ανθρωπο παρα μονο σε παιδακια που θελει να παιξουν!!!!

αλλα τωρα ειμαι στην φαση αφου ο μικρος τρελλαινεται με τον πατερα του και τον αναζηταει διαρκως να το προχωρησουμε και ας ξερω οτι ειναι λαθος μονο και μονο για το παιδι ωστε να μην μου πει αργοτερα οτι μπορουσαν να ηταν διαφορετικα τα πραγματα και εγω η κακια δεν εκανα κατι γι αυτο....δεν ξερω θα το σκεφτω ακομα λιγο βεβαια....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λορετάκι πολύ γέλασα.....και εμείς κάνουμε αρκετά από αυτά που ανέφερες αλλά πάντα γελάμε και το απολαμβάνουμε....

Άννια μου αν νιώθεις κουρασμένη να το κάνεις για να παραμείνεις ήρεμη και γαλήνια για το καλό ΟΛΩΝ!!!

Γλυκούλα ότι και να κάνεις να σκεφτείς τον εαυτό σου!!!!Έναν άνθρωπο διαλέγουμε σε αυτή την ζωή:τον άνθρωπό μας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γυρίσαμε απο τρελή έξοδο κορίτσια και είπα να πω ένα γεια! όταν λέμε τρελή έξοδο εννοούμε ΜΑΣΑ. Πήγαμε με τους κουμπάρους σε ένα ιταλικό πολυ μικρό μόνο με σαλάτες, μπρουσκέτες και κάτι πιάτα πολυ ελαφρυά και καταφέραμε και α) σκάσαμε β) πληρώσαμε ένα σωρό λεφτά...αλλααααααααα το ευχαριστηθήκαμε!

Γλυκουλα μου νομίζω οτι είναι καλά νέα αυτά ε; δε ξέρω έχει δίκιο η στέγια. Πάνω απο όλα τα δεις τι θέλεις ΕΣΥ και το λέω αυτό πολύ συνειδητά. Το σημαντικό για το παιδί είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένη. Ετσι θα είναι και ο μικρός χαρουμενος. Τώρα αν νοιώθεις οτι με τον μπαμπά του θα είσαι καλά, να το κάνεις. Αν οχι να μη το κάνεις... και μην επηρεάζεσαι απο αυτά που λένε οι γονείς - συγγενείς κλπ... Όμως αν αξίζει ευκαιρία να του τη δώσεις. Και γενικά αν έχεις ανάγκη να μας πεις το οτιδήποτε να μας το γράφεις...όλο και καμιά εμπειρία θα έχουμε!

θα προσπαθήσω να χωνέψω και να κοιμηθώ!

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

έβαλα γκιουλμπασι να γίνετε και πάω για σίδερο και παιχνίδι.....

Λορεττάκι μια χαρά το Σαββατόβραδο....

Μαρζαβάκι να την χαίρεστε.......πολύχρονη η Αφροδιτούλα μας...βάλε καμια φωτο να την καμαρώσουμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...