Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπέρααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειάαααααααααααααααα είδα όλες τις κοριτσάρες μου παρούσες εχτές εεε?μπράβο σας....τι μου κάνετε?

άννια μου πήγατε αλλού?θέλω και εγώ.................δεν έχω πάει αλλά μου αρέσουν τα εξτριμ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ο Γιάννος μας κάνει περήφανους καθημερινά....Νιώθω πολύ κουκουβάγια (μας έχει τρελάνει εντελώς)(το πνεύμα του,η προσωπικότητά του,τα πάντα του...)

Μόλις γύρισα από την διατροφολόγο.......έχω χάσει πολύ λίπος απλά δεν έχασα κιλά αυτές τις 3 εβδομάδες καθώς στις διακοπές δε το τήρησα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??? εμεις ολοι μια χαρα. σας διαβασα χαιρομαι που ολες ειστε καλα και περασατε σουπερ. τωρα δεν εχω χρονο να γραψω ειμαι στη δουλεια

πολλα φιλια θα ξαναμπω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Tσα!! Να'μαι και εγώ!!! Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;;

Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο σε Λορέττα και Άννια που κρατούσαν ζωντανό το καφέ μας παρόλο που κόντευε να βγάλει αράχνες.....!!

Εμείς πήγαμε και άλλη μια εβδομάδα διακοπούλες τον Αύγουστο αλλά φύσαγε και είχε μεγάλα κύματα και έτσι δεν ευχαριστηθήκαμε καθόλου μπάνιο δυστυχώς...! Δεν πειράζει...νεξτ γίαρ!

Μανιταράκι μου τι πακέτο ήταν αυτό που πάθατε καλέ;;; Πω πω...θέλει πολλή προσοχή..τι μπορείς να πάθεις από τη μια στιγμή στην άλλη...πάντως τέλος καλό όλα καλά εε;

Εμάς η μικρούλα μας είχε εδώ και 4 ημέρες πολύ υψηλό πυρετό (έφτασε και 39,9) και είμαστε ολίγον άυπνοι και κομμάτια..ευτυχώς σήμερα είναι καλά και ελπίζω έτσι να συνεχίσει! Το αρνητικό είναι ότι καλοέμαθε να κοιμάται στο κρεββάτι μαζί μας και να δω απόψε τι δράματα θα έχουμε για να κοιμηθεί στο δικό της!!

Άννια σε ακούω να μιλάς για τις δουλειές και τα παιδιά και φρικάρω!! :-) Κουράζομαι και μόνο που τα διαβάζω!! Πότε θα ξέρετε αν θα πάρουν το Μαράκι στο προνήπιο; Ήδη δεν θα έπρεπε να σας έχουν ειδοποιήσει; Θα είναι πάντως πολύ καλό για σένα αυτό!! Να ανασάνεις λίγο βρε παιδί μου!!

PCqNp2.png

Γεια σας!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Αφροδιτούλα μας και στην Θάλεια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και καλό μήνα!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??αχ μονο εγω ειμαι θαμωνας του μαγαζιου:lol::lol::lol:αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε...Εμεις εδω τα κλασσικα γκρινια και τρεξιμο

:-D

Τσαααα! Είμαι αδειούχα σήμερα για να ξεκινήσουν τα μικρά σχολείο και είπα να περάσω να πω μια καλημέρα!!

Χριστινάκι αν δεις να γεμίζει τίποτα σπυράκια η μικρή, μην ανησυχήσεις μετά από τόσο υψηλό πυρετό και χωρίς άλλα συμπτώματα είναι σύνηθες να βγάζουν κάτι σπυράκια και λέγεται ίωση του αιφνίδιου εξανθήματος!

Η μικρή μου ζορίζεται λίγο όταν την αφήνω στο σταθμό και σήμερα στενοχωρήθηκα, άντε να ηρεμήσει να δούμε!

Στεγία ξέχασα να το σχολιάσω, μπράβο και πάλι μπράβο και για το Γιάννο που καλά κάνεις και είσαι κουκουβάγια (όπως και όλες μας) αλλά και με την αποφασιστικότητά τους με τη διατροφή! Ξεκίνησα κι εγώ από χτες για να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Mαρινάκι είσαι πλέον ειδήμων σε πάντος τύπου ιώσεις μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει εε;; :wink: Όντως αυτό μου το είπε και η παιδίατρος, αλλά τελικά μόνο κάτι πολύ λίγα μικροσκοπικά σπιθουράκια έβγαλε αλλά ελάχιστα! Τουλάχιστον πάει..πέρασε!!

Θα συνηθίσει μωρέ η Μαριαλενίτσα στο σταθμό...εδώ πήγαινε άνετα πέρυσι που ήταν και πιο μικρούλα!

Βρε κορίτσια άσχετο...εσείς πλένετε τα δόντια στα παιδάκια σας; Τι είθισται σε αυτή την ηλικία;;

PCqNp2.png

Γειά σας μόλις κάθισα...

Γυρίσαμε από το μαγαζί,μπανιαριστήκαμε,φάγαμε τις φακές(όχι όλες θα ξαναφάει μόλις ξυπνήσει),πλύναμε τα δόντια(απαντάω έμμεσα στο Χριστινάκι,τα πλένουμε από το πρώτο δοντάκι,εννοείται μόνο με νεράκι...),διαβάσαμε το παραμυθάκι μας ενώ θήλασε και κοιμήθηκε!!!!!

Τι κάνετε?

Μαρινάκι μου η Μαριελενα μας ξεκίνησε το παιδικό?Θα συνηθίσει πιστεύω μωρέ.... Θα χαρεί με τα υπόλοιπα παιδάκια.....Ο Γιώργος τι κάνει?

Χριστινάκι περαστικούλια στην Αριαδνη μας.....Πολλά φιλάκια....

Άννια μου τι κάνετε?Βγήκαν μήπως τα αποτελέσματα για το παιδικό?

cIhqp3.png

9knMp3.png

επιτελους εκατσα και εγω,με εχει ξυπνησει απο της 7,30σημερα συν οτι ξυπνησε 3-4φορες το βραδυ και τωρα απο την υπερενταση τον ακουω στριφογυριζει στην κουνια!!Τι θα κανω με αυτο το παιδι...στελιτσα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα απο οτι διαβσα και στο τηλ που παιρνω δεν απανταει κανεις γκρρρρρρ.Και εγω του τα καθαριζω απο το 1δοντακι με γαζουλα και νερο και πλεον οδοντοβουρτσα και νερακι

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...