Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εγω ανυπομονω να χειμωνιασει..Την παρασκευη (ασχετο)πηγα στο αλλου!Περασα πολυ ωραια ανεβηκα σχεδον σε ολα και ξεπερασα(χαχαχαχαχα)ολους μου τους φοβους

:-D

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!!Καλος ειναι και ο χειμωνας δε λεω αλλα θα μου λειψουν τα μπανακια και η ανεμελια,τωρα τρεχατε ποδαρακια μου με 3 παιδια στο σχολειο!!!

Εγω στο αλο δεν μπαινω σε ολα που να με πληρωνουν,φοβαμαιιιιιιιι:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχαχαχα μαρινα οχι στο κιντομ ανεβηκαμε μονο στο καρουζελ...ανεβηκα στο αλλο σε ολα μονο στις μεγαλες κουνιες και στην σφαιρα δεν μπηκα γιατι ηταν κλειστα λογω το οτι ειχε πολυ αερα!!Και μπηκα σε ολα απο 2φορες ε?

Διαφημίσεις

Γεια σας, ειχατε ρεντα χθες ε?

Μαρινακι θυμασαι τοτε που βρεθηκαμε και ηταν απο μερα σε μερα να γυρισω δουλεια? Ε ακομα περιμενω,τωρα τελειωνει και το ταμειο και αρχιζω να ψαχνω για δουλεια σιγα σιγα.

Αννια μια χαρα σε βρισκω, και εγω σε ολα μπαινω(στο αλλου) αλλα στην σφαιρα δεν εχω μπει ακομα, ειναι το μονο που με τρομαζει.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Ουφ κοριτσακια τι κανετε??σημερα ζεσταινομαι αφορητα!!!Μαρινα πριν παω στο αλλου μασησα τσιχλα για την ναυτια γιατι δεν την παλευω αλλιως!Εσεις τι κανετε?Που ειστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...