Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όντως είμαστε τελείως διαφορετικές Τάο μου, εσύ μετά από αυτά που μόλις έγραψες είσαι ηρωίδα στα μάτια μου! Με 4 παιδάκια, 2 μικρότερα των 2 ετών, και θα φτιάξεις μπομπό μόνη σου! Ε, τι να λέμε τώρα! Εγώ καμώνομαι ότι κάτι καταφέρνω άμα φτιάξω ένα κέικ! Καμία σχέση λέμε!!!

Μιλάνο ακούω Λορετάκι!!! Μπράβο η φιλενάδα σου πολύ μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες!

Angel, τι γίνεσαι? Τι έγινε τελικά, τι έκανες εσύ με τη δουλειά και το σταθμό της μικρής?

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??αχ επιτελους εκατσα,αν και εχω ακομα να μαζεψω πληντυρια να βαλω αλλα να πλενονται να μαζεψω την κουζινα αλλα δεν πτοουμε...Λορετακι μου καλα εμαι απλα ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη ο αντωνης συνεχιζει τα τρελα ωραρια και πλεον 8,30το πρωι ειναι στο ποδι:-(Η μαρια μεσημερια δεν κοιματε οποτε εγω το παω σερι απο το πρωι ως το βραδυ!Μαρινα ζηλευωωωωωωωωω για το 3ημερο!

:-D

Άνια μου η Μαρία θα πάει σταθμό τώρα μπας και ξεκουραστείς και εσύ λιγάκι? Πάντως τα μεσημέρια προσπάθησε να πέφτεις κι εσύ λίγο για ύπνο, εξάλλου η Μαρία είναι αρκετά μεγάλη για να παίζει και λίγο μόνη της ή στη χειρότερη άστην να χαζεύει κανένα κινούμενο σχέδιο, χωρίς να την αφήνεις όλη την υπόλοιπη μέρα να βλέπει και έτσι θα το περιμένει πώς και πώς και θα κάθεται κυρία και θα κοιμάσαι κι εσύ λιγουλάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτα με το Μαρινακι!

Πρεπει να ξεκουραζεσαι λιγο βρε Αννια!!

Και οπωσδηποτε στειλε το παιδι παιδικο,και σε σενα θα κανεις καλο και κυριω σάυτην!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

εκανα τα χαρται της για προνηπια μακαρι να την παρουνε παρακαλατε κοριτσια,μωρε εγω να της βαλω κομικς να δει αλλα ψιλοφοβαμαι να την αφησω μονη της,αφηστε που θα σηκωνετε να πηγαινει να ξυπναει τον μικρο!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...