Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνάκι μου έχω καιρό να σ'ακουσω!!! είσαι καλά κοριτσάκι; ο βασιλάκης μας;

που εισαι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

καλημερα καλο χειμωνα βασουλα.

δηλ. θες να πεις οτι η ταο μολις γεννησε το τεταρτο και δεν εχει κιλα??????????//

λοιπον να σας πω λιγο τα δικα μας αν και βαριεμε να τα γραψω η μαλλον δεν θελω να τα θυμιθω ομως 2 σειρουλες μονο.ο ρομπερτος χτυπησε με το πουλμαν μια τυφλη και τρεχαμε ο μμαλακας ο δικηγορος μας εβαλε να κανουμε ψευδη καταθεση και κοντευαμε να παμε φυλακη ευτιχως ο αστυνομος ηταν καλο παιδι και οταν του ειπαμε την αληθεια εσκησε την παλια καταθεση κι ετσι σωθικαμε ωσπου να γινει ομως ολο αυτο εγω ειψ=χα παει στον αλλο κοσμο.

ευτιχως η τυφλη (τρελη )ειναι γειτονισσα την γνωριζω καλα )ειναι μια χαρα.θα γινουν βεβαια δικαστηρια ομως ενταξει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

μια μια καθε μερα γραφουμε, εεεε;;;

ΓΕΙΑΑΑΑΑ σε ολα τα κοριτσακια, αρε περιπετειεςςς, αμαν βρε μανιταρακι! τουλαχιστον θα ληξουν ομαλα κ να ειναι ολοι υγιεις! κ φυσικα εχω παραπανισια κιλα, απλα δεν ξεχειλιζω εννοει η βασούλα μας, αλλα ειμαι οπως με τη χριστινα μονο που αυτη τη φορα θελω να τα χασω, εξου και η διατροφη, εεεεεχω δρομο μπροστα μεχρι να φυγουν 15 με 20 κιλα κ να γινω οπως ημουν!!! αχαχαχ......

τα καλα νεα, ο μπαμπας μας ξεκινησε δουλεια στα multirama, yesss! το κακο ότι αυτην την βδομαδα λειπει για εκπαιδευση, οποτε ηρθε η γιαγια μας κ πηρε τα τρια μου κοριτσια κ αφησε εδω το βυζανιαρικο μου..... μωρε μου λειπουν αλλα καλη λιγη ησυχια, το χρειαζομουν.... αντε γραψτε τα νεα σας, μπορει να μην μπαινω συχνα αλλά σας διαβαζω οποτε μπορω κ τωρα δεν εχω τι να διαβασω, κλαψ!!! φιλακια

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

γεια σας!!γυρισαμε και εμεις απο διακοπες περασαμε πολυ καλα ο μικρος ξετρελαθηκε γιατι ειχε πολλα παιδακια και την ειχε καταβρει και δεν εμπαινε καθολου μεσα το κακο ειναι πως αρρωστησα και περασα χαλια αλλα ευτυχως δεν κολλησε ο μικρος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ωχχχχχχχ οπως και εχτες ετσι και σημερα εγραφα ποση ωρα και οταν αποφασισα να πατησω υποβολη με πεταξε εξω.σκατουλες!!

τι κανετε ομορφες μανουλιτσες?θα εχετε μαυρισει ολες ε?εμεις κανενα μπανιο ακομα.καλα το ακομα ειναι περιττο γιατι δεν νομιζω να κανουμε και κανενα.ειμαστε μια χαρα!δουλευω τα σαββατοκυριακα και μερικες καθημερινες στην καφετερια που δουλευα.μια χαρα ολα αλλα μου λειπει το μικρουλη μου.διακοπες δεν καναμε και ουτε θα κανουμε λογω οικονομικων δυσκολιων.

λωρακι μου ειμαστε καλα.ειδα τον πανεμορφο γιοκα σου,εχει εξελιχτει σε τυπακι πολυ ωραιο.οπως και ο αναστασακος τελειος.

αννια διαβαζα προ ημερων οτι ο αντωνελος ηταν ανησυχος τωρα ειναι οκ?κοιμαται κανονικα τωρα?

για την συναντηση μερικων μερικων δεν θελω να πω τιποτα γιατι εχω σκυλιασει απο την ζηλια μου.χαχα.τζεσικακι ειδα οτι ο αναστασης δεν εχασε χρονο και ελπιζω να μην το χασαμε το κορμι..........

μανιταρακι μου ευχομαι να μην σας ξανασυμβει τιποτα ανεπιθυμητο.τι κανει η μικρουλα τωρα που δεν παει στον παιδικο?ελπιζω να μην εχει φρικαρει.

ταο μου μια χαρα θα περνατε οι δυο σας με την μικρουλα.ευτυχως που βρηκατε δουλιτσα!!μπραβο

γλυκουλα τελειωσαν οι διακοπες μακρας διαρκειας?αντε καλο χειμωνα τωρα.

αααααα

να ευχηθω σε ολους οσους γιορταζαν

μαρακι της αννιας

παναγιωτη της θαλειας

μαρακι της angel

ανδριανη του κελακου που γιορταζε στις 26 του μηνα

μαριαλενακι της μαρινας

αλεξανδρο της ευας που γιορταζει σημερα

το μαρζαβακι μας το γλυκο

την μαρια (+γιαννης)

ευχομαι ολοι ννα ειναι πολυχρονοι

αν ξεχασα καποιον αυτοματως να πολλαπλασιαστουν οι ευχες!!

φιλια πολλα σε ολες.μπορει να μην γραφω αλλα δεν σας ξεχνω

4ywWp2.png

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλησπερα σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχες Ειρηνη μου!!!!

Ωραια περάσαμε και ετοιμάζω γιορτούλα για την Αφροδιτη μου το Σάββατο γιορτάζει στις 1/9 την ημέρα που πιάνω δουλεία κλάψψψψψψψψψψ δεν λετε καλά που εχω και δουλεία μιλάω και απο πάνω !

Σας αγαπώ ολες πολλλλλλαααααααααααααααα φιλιάααααααααααααααααα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε? Εμεις μια χαρα επανηλθαμε στους ρυθμους μας ευτυχως και ηρεμησαν τα πραγματα.

Ειρηνη ευχαριστω για της ευχες, πολυ χαρηκα που γυρισες στην δουλεια σου!

Μαρακι σας πηραν παλι στην δουλεια ή βρηκες αλλου?Θυμαμαι εκανες τρελους αγωνες.

Μαρινα παλι βολταρες ε?Τυχερουλααααααααα!!

Φιλακια στις υπολοιπες.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

αχ μερικές απουσες εμφανίστηκαν επιτέλους!

Μανιταράκι μου τι πάθατε βρε παιδί μου! εντωμεταξύ ετσι πως τα γράφεις για την τυφλή (τρελή) μέσα στην τραγικότητα μου φαίνεται αστείο!

Τάο μου τι καλά που βρήκατε δουλειά, πολυ καλό νέο. Είναι καλά το μικράκι; Τα υπολοιπα κοριτσάκια;

Ειρηναααααααααακι επιτέλους κοριτσάκι μου! δε πειράζει που δεν κανατε μπανάκια! τι κάνει ο βασιλάκης μας;

Μαράκι να χαιρεσαι την Αφροδιτουλα!

Γλυκουλα πώς αρρώστησες βρε παιδί; Σοβαρά; Ο μικρός ζωήρεψε;

Μαρινάκι μου καλά κανατε και φύγατε. Και μεις θέλουμε να πάμε Μιλάνο σε μια φίλη μου. Γνωρισε έναν τύπο ειναι φουλ ερωτευμένη και μάλλον θα παντρευτουν και θα τους παντρεψουμε!!!!

Στελλίτσα πες κανένα νέο; Τι κάνει ο Γιαννος μας; η δουλειά, η διατροφή;

Αννια είσαι καλα;

Ρε κορίτσια το Χριστινάκι που είναι;

Τώρα μιλησα με την Ελενιτσα μας και την άλλη τετάρτη θα βρεθουμε επιτέλους....

Κοριτσακια ο Αργυράκος μου πολυ ζωήρεψε. Τι θα γίνει; Ολο πείσματα και ζημιουλες.

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορεττακι μου ιωση ειχα με πυρετο και βηχα αλλα ευτυχως δεν κολλησε ο ευθυμης!!!

αυτος διαρκως ανταρτευει και παει αν και του μαθαινω και διαφορα και εχει πλακα!!!

ειρηνη αρχισες δουλεια?μπραβο σου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

...Mωρε ειστε πολυ γλυκες όλες σας και καθεμια ειναι σουπερ διαφορετική και σουπερ τελεια φιλεναδιτσα..... το λεω γιατί γραφουμε ότι να ναι όποτε να ναι και παλι καταλαβαινομαστε.... και συναντιόμαστε βεβαιώς βεβαίως! Λοιπον εδώ όλα καλά το μικράκι το βαφτίζουμε 9 Οκτώβρη πρώτα ο Θεός, και ειστε ευπρόσδεκτες φυσικά!

ΑΑΑΑΑ και μπομπονιέρες από τα χεράκια μου, για αυτό σας αφήνω, ναι;;;; πάω να δημιουργήσω!!! Καληνυχτα!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...