Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας ομορφες τι μου κανετε εγω σημερα εστειλα το μικρο στη μαμα μου με τον αντρα μου το απογευμα τον περιμενω να γυρισει τωρα ειναι μονη και ρηλαξαρω

πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsakia mou geia!

kai go pernao φάση βαρεμάρας λίγο! τι μου κάνετε; εμείς φεύγουμε χαλκιδική αυριο με τους κουμπάρους μας που θα έρθουν για σουκου. Εμείς θα γυρίσουμε τρίτη ή τετάρτη! είμαστε καλά! εγω βέβαια έχω βάλει όλα τα κιλά που έχασα με τοσο κόπο! είμαι βόδιιιιιιιιιιιιιιιιιι

στελλίτσα μπράβο, εχασες πολλά κιλά, συνέχισε έτσι!

χαρά και γω έκανα ρηλάξ το απόγευμα, ήταν τέλεια!

τάο και άντζελ φιλάκια

κοριτσάκια μιλάνε καθόλου τα παιδάκια σας; εμείς τίποτα ακόμη...και κάτι που έλεγε δε τα λέει πια. Τον πιάνουν οι ντροπές και αν πει κάτι το λεει σιγά σιγά και στο αυτί μου. Μα γιατί είναι τόσο ντροπαλός;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Φιλεναδούλες μου??? Τι μου κάνετε?

Επιστρέψαμε κι από τις δεύτερες διακοπές μας, 2 βδομαδούλες που περάσαμε πολύ όμορφα! Μέναμε σε ένα δίχωρο σπιτάκι μέσα σε ένα δασάκι σε μια μεγάλη "κατασκήνωση"¨ας πούμε για οικογένειες! Δοκίμασα να σας γράψω κανά δυό φορές αλλά με πέταγε έξω! Εϊχε πολύ ωραία παιδική χαρά εκεί με γκαζόν κάτω, αλλά τα μικρά μας ακόμα στην ηλικία που είναι θέλουν πολύ τρέξιμο εκεί, είχε και παιδικό σινεμά που η μικρή μου καθόταν μόνο όταν μασουλούσε γλυκάκια η λαιμαργούλα αλλά το καλύτερό μας ήταν στη θάλασσα που έπαιζε με τις ώρες ανενόχλητη στην άμμο αλλά από τη στιγμή που βγάλαμε την κουλούρα και βάλαμε μπρατσάκια τρελαινόταν και στη θάλασσα και το ανθρωπάκι μου την άραζε και ανάσκελα (όπως έβλεπε από τα μεγαλύτερα παιδιά της παρέας) και την κάναμε όλοι χάζι! Τα νευράκια παραμένουν βέβαια, αλλά τώρα που άρχισε επιτέλους να λέει κάμποσες λέξεις και να προσπαθεί να παπαγαλίσει γενικότερα είναι λίιιιιγο καλύτερη! Βασικές λέξεις που χρησιμοποιεί βέβαια είναι το " ¨οοοοοοχιιιιιι και το δε θέλω, σαν γνήσια αιγοκερίνα! Λορετάκι καθόλου μη στενοχωριέσαι που δε μιλάει ακόμα ο Αργυράκος, και η δικιά μου τώρα ξεκίνησε αλλά με φόρα, ενώ ο Γιωργάκος που μέχρι τα δύο του δεν έλεγε σχεδόν τίποτα, μιλάει πολύ καλύτερα από άλλα παιδάκια που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και πλάθει ολόκληρες ιστορίες, μου πέταξε ένα το καράβι σκίζει τα κύμματα και με έστειλε αδιάβαστη! :) Από τη μικρή μου εμπειρία να σας πω ότι τα καλοκαίρια που έρχονται και τα παιδάκια μας θα είναι μεγαλύτερα και θα συνενοούμαστε καλύτερα, θα είναι ακόμα πιο τέλεια!

Κι ένα τελευταίο, πήρα να γράψω προχτές αλλά ντράπηκα, όλες χάσατε ένα σωρό κιλά και εγώ έχω γουρουνέψει απίστευτα! Από Σεπτέμβρη είπα φερμουάρ, μένει να δούμεαν θα το τηρήσω κιόλας! :)

Φιλάκια σε όλες και τώρα θα τα λέμε συχνότερα ε? Άντε να μαζευτούμεεεεε!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??αντε να γυρνανε και οι υπολοιες τσουπρες σιγα-σιγα να μαζευομαστε να λεμε κανενα κουσκουσακι..Μαρινα καλως ηρθατε που πηγατε?ΕΜεις εδω καθε μερα βολταρουμε και κουραζουμε την μανουλα!Για πειτε μου βρε κοριτσια κυριως οι αμαδες που εχουν 2παιδακια..ΕΜενα ολη μερα τσακωνονται η Μαρια τα δικα της παιχνιδια ειναι δικα της και δεν τα μοιραζετε αλλα και του Αντωνη τα θελει δικα της και ο κακομοιρης εχει μεινει χωρις παιχνιδια...Επισης οταν τσακωνονται ο Αντωνης την χτυπαει:shock:η που θα της τραβαει τα μαλλια...Ολη μερα τον διαιτητη κανω

:-D

Annia παραξενεύομαι πολύ με αυτά που γράφεις κοριτσάκι μου δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αδερφάκια να τσακώνονται! Μπουαχά ας γελλάσω, εμείς μέσα στο σπίτι ή που θα φιλιούνται ή που θα δαγκώνονται! Κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι! Το Μαράκι θα το στείλεις νήπια φέτος?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!!!μαρια μου χρονια πολλα για την γιορτη σου!!!θαλεια μου να χαιρεσαι τον Παναγιωτακη και angel το μαρακι σου.αννια μου και εσυ την μικρη σου!!!ελπιζω να μην ξεχασα καποιον αλλο.καθυστερησα αλλα ευχηθηκα ε????εμεις τα ιδια οπως τα ξερετε.σπιτι,μπανιο,βολτα.και για να ζηλεψετε ακομα πιο πολυ θα σας πω οτι συναντησα το ελενακι μας μαζι με την υπεροχη οικογενεια της.ηταν πολυ συγκηνητικο βρε κοριτσια,σαν να γνωριζομασταν χρονια!!αυτα προς το παρον see u soon!!!φιλακια στα ζουζουνια σας!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζες ευχαριστω για τις ευχες, εμεις παλι αρχισαμε να λεμε καλο χειμωνα. Πολυ χαρηκα που διαβασα οτι συναντηθηκατε με την Ελενη, οπως και ζηλεψα με το καθημερινο σας προγραμμα (με την καλη εννοια), , μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε και εμεις, η μικρη πρεπει να περναει καταπληκτικα, η δικη μου ακομα καθε πρωι μου ζηταει να την παω θαλασσα!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

θα τακτοποιηθούμε και θα επανέλθουμε ελπίζω ε;;;

Ελενααααακι μου...μου έλειψες και θα φας ξυλάκι. Πότε θα σε δω! Κανονισε πλιζ ενα απογευμα να ερθω εγώ από εκεί!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε μου λειψατε.

ελπιζω να περνατε τελεια.

εμεις ευτιχως καλα. απο αυριο κλεινει ο σταθμος της ελενιτσας για 10 μερες και με εχει πιασει η καρδια μου.

ο μεγαλος εχει κανει καταληψη στο πισι.

δεν εχω διαβασει τα νεα σας ελπιζω να εχουμμε καμια εγκυμονουσα.

ελενακη βρεθηκατε με την τζες?

οι υπολοιπες γυρισατε?

εμας η δουλεια κραταει ακομα αν και δεν ηταν η καλυτερη σεζον,οχι απο κοσμο ,απο τιμες.

φιλακι σε ολες παω να διαβασω τα νεα σας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Κορίτσιαααααα!!!!!! δεν το πιστεύω, γράφω, γράφω, εδώ δεν ξέρω πόση ώρα και όλα σβήστηκαν...:(:(:(. Φτου κι από την αρχή... Θα κάνω briefing:

Γυρίσαμε λοιπόν κι εμείς από τις διακοπές μας πριν μια βδομάδα! (Συγνώμη που σας γείωσα αλλά η επάνοδος από τις διακοπές είναι σκληρή και κακούργα!!!)

{Παρεπιπτόντως, αυτή η σελίδα πρέπει να γυρίσει γιατί έχει πιάσει αράχνες, αρκούδες, καβούρια, κατσαρίδες, και συναγρίδες!!! Μαζευτείτε γιατί θα γράψω τόσα μέχρι να γυρίσει άλλη σελίδα και αυτό κι αν είναι απειλή!}

Αφού λοιπόν άνοιξα και έκλεισα παρενθέσεις και αγκύλες, ας σας πω τα νέα μας!

Περάσαμε super, βασικά ξεκουραστήκαμε! Το ξενοδοχείο ήταν μια χαρά για οικογένειες με παιδιά και κάλυπτε τις ανάγκες μας, αφού είχε τα πάντα, δηλαδή, χώρους με γκαζόν για μόνιμη τρεχάλα, μπαρ, εστιατόριο και πισίνες, οπότε για ποιό λόγο να μπεις στον κόπο να μπεις στο αμάξι; Ο Δημητράκης αεικίνητος τον κυνηγούσαμε συνεχώς, αλλά απ' την άλλη αν δεν έχεις μαγειρέματα, ξεσκονίσματα και σιδερώματα, μια χαρά είναι και το κυνηγητό!!!

Συναντηθήκαμε και με την Ταό και την υπέροχη οικογένειά της!!! Τέσσερις κοράκλες κούκλες, γλυκύτατες και πολύ αγαπημένες, που είναι εμφανές ότι μεγαλώνουν με πολλή αγάπη!!! έδεσαν και οι άντρες μας και έκαναν καλή παρέα! Η Ταό μας λοιπόν είναι μία πολύ γλυκιά, ισορροπημένη και ήρεμη μανούλα, που αν την ακούσετε να παραπονιέται για τα κιλά της, παρακαλώ να τη δείρετε, γιατί υπερβάλλει! Λιτσάκι, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου! Να μου φιλήσεις τις τσουπρίτσες σου μία προς μία! Έχουμε βέβαια και τα ντοκουμέντα της συνάντησης, τώρα δεν προλαβαίνω να σας βάλω φωτο, αλλά επιφυλάσσομαι!

Καλό φθινόπωρο να έχουμε, δε λέω χειμώνα από τώρα, απα,πα,πα!!!

Διάβασα πως περάσατε όλες πολύ καλά και γυρίσατε ανανεωμένες!

Φιλιά πολλά!!!

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε; εμείς πολυ καλά! περιμένω να μαζευτείτε να τα πουμε. Μανιταράκι οποτε μπορείς μπες να μας πεις κανένα νέο πλιζ...

πρινσι μου τι καλά που περάσατε όμορφα και βρεθηκατε και με το Λιτσάκι. Πολυ χαίρομαι. μπορεί να μη μπαινουμε συχνά αλλά συναντιομαστε!!!! εμ πως!!!

σας φιλώ γλυκά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...