Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

hello everybody (το everybody συμπεριλαμβάνει κανα δυο άτομα αλλά δε πειράζει :)

Θάλεια πότε θα έρθετε θεσσαλονίκη; να με πάρεις οπωσδήποτε τηλ, αρκεί να είμαι εδώ και να μην έχω εκδράμει!!!! μακάρι να έχει έρθει και η ελενίτσα να βρεθούμε όλες μαζί εεεε εεε ε ε ε ε ε ;

τι κάνετε; εγώ καλά αλλά ζεστενομαι. Αύριο φεύγουμε και γυρνάμε κυριακή΄...θα πάρω μαζί τον υπολογιστή βέβαια γιατί το ξενοδοχείο έχει ιντερνέτι....

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ 34 ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΑ 33 ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ

αχχχχχχ κοριτσια εγω ενα πτωμα πολυ δουλεια ειδικα αυτες της μερες που κλεινουν οι περισσοτερες εταιρειες πλιγομαι κυριολεκτικα αντε επιτελους περιμενω να ερθει η δευτερα να φυγουμε και εμεις θα σας ενημερωνω πως περναμε καθως και το δικο μας ξενοδ. εχει ιντερνετ ααααααα και το καλυτερο εχει σπα και γυμναστηριο ελπιζω να τα καταφερω να κανω τα χαλαρωτικα μου

πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα στο ερημο πια καφε μας..:( εγω κοριτσια ειμαι κομματια..Ο μικρος εκει που στρωνει και κοιματε καμια βδομαδα σερι το βραδυ εκει ερχετε και τα ξεχεζει ολα!!!εχει τωρα 2βδομαδες ξυπναει καθε 1-1,5ωρα και κλαιει και δεν ηρεμει με τιποτα χτες και προχτες κοιμηθηκε 4η ωρα με αποκορυφωμα το χτεσινο που κοιμηθηκε στις 5αλλα μεχρι τοτε εσκασε στο κλαμα να του δωσω γαλα(πραγμα που προσπαθω να το κοψω μπας και κοιμηθουμε)συν οτι κατεβαινει απο την κουνια και φοβαμαι πηπως δεν τον καταλαβω και παθει τιποτα κακο ειμαι με 4ωρες υπνο..Δεν ξερω τι αλλο να κανω,να ζεσταινετε?βαζω κλιματιστικο παλι ξυπναει του εχω δωσει ντεπον μηπως και ποναει κανα δοντι αλλα παλι τιποτα τι να κανω βρε κοριτσια εχω απελπιστει!!!! :( :( :(

:-D

Γεια σας κοριτσάκια!

είμσστε στην Αριδαία διακοπές επιτέλους αλλά εχει δίκτυο και όπως σας υποσχέθηκα σας γράφω!!!!

Αννια μου τι έχει βρε ο μικρούλης σου; Γιατί σε παιδεύει έτσι με τον ύπνο; γιατί κλαίει; Πώς κατεβαίνει από την κουνια;;;; Πόσο ντεπόν του δίνεις; μήπως όντως κάπου πονάει;

Εμείς είμαστε σε ένα σουπερ ξενοδοχείο και επιτέλους σε ένα μέρος με δροσιά χωρις υγρασία. Εντάξει δεν έχει θαλασσα αλλά δε με χαλάει καθόλου. Εχει δύο πισίνες εσωτερική και εξωτερική και το δωμάτιο είναι τέλειο. Αν ήταν στην χαλκιδική θα πληρώναμε μία περιουσία. Ο μικρός πασάς κοιμάται στην κρεβατοκάμαρα που είναι χωριστή και είναι τεράστια με ενα σουπερ κρεβάτι με σβαροβσκι και σατέν σεντόνια :tongue: και μεις θα κοιμηθουμε στο σαλόνι στα δυο μονά...:shock: Μα είναι κατάσταση αυτή;;;:D

Αύριο θα πάμε καμιά βόλτα στα γύρω χωριά που έχει ποταμάκια, λιμνουλες κλπ...Νομίζω τελικά οτι κάθε χρόνο θα κάνουμε μία καλοκαιρινή αποδραση στο βουνό. Είναι πολυ καλύτερα.

Κοριτσάκια σας αφήνω! Ελπίζω να είστε καλά και μπείτε να γράψετε καμιά κουβεντούλα ΑΜΑΝ!;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γειά σου κοριτσάρα μου,τι κάνετε?Πού είναι όλες?

Εγώ αυτές τις μέρες ανυπομονούσα για τις διακοπές και δεν είχα όρεξη να μπαίνω!!

4 μέρες ακόμα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Μια χαρά ΟΛΟΙ>>.Συνεχίζω και είμαι ΤΕΛΕΙΑ>>>>>

φιλάκια

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα κουκλες τι μου κανετε???? εεις τελειααααα το ξενοδ. σουπερ μεχρι και παιδιτοπο εχει εχω σημερα εκανα και τα σπα μου και τωρα γυριζα οι αντρες μου κοιμουνται ή μαλλον ο μικρος μου θα ξυπνησει οπου ναναι στιβογυριζειτο δωματιο μας στα 3 μετρα βλεπει θαλασσα καταπληκτικο θα ξαναμπω πολλ φιλια σε ολες

αννια μου να χαιρεσε το μαρακι σου

μαρακι μου χρονια σου πολλα να χαιρεσει το αφροδιτακι σου

καλε εχουμε καμια που ξεχασα???αν συγχωρεστε με ειναι λογω διακοπων

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

φιλια κ απο την ομορφη Πρεβεζα.....

ζεστη και δω!!!

Κ γω ξεκινησα διατροφη κ επιτελους χανω κιλακια!

Να ΣΑς Πω να ζηλεψετε πως η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑς, η Βασω, η πρινσι, ειναι εδω διακοπες και βρεθηκαμε και μεις, ηπιαμε ενα καφεδακο οπου κυνηγουσαμε το Χριστινιω και το Δημητρη και σημερα αν τα καταφερουμε θα εκδραμουμε στας πισινας μπας κ τα κυνηγαμε λιγοτερο!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

TAO μου τι ωραία που τα περιέγραψες...ζηλέψαμε για την συναντησούλα και ας κυνηγούσατε τα ζουζούνια...Η μικρούλα η Μελένια μας τι κάνει?Χάνεις κιλά βρε θηρίο?Μπράβο...

και εγώ καλά πάω στον μήνα έχασα 8 κιλά....

Χαρά μου καλά να περνάτε και καλά σπαααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου, εμεις γυρισαμε απο τις διακοπες μας και ευτυχως περασαμε πολυ καλα, ξεκουραστηκαμε και η Μαρια ηταν πολυ καλη,δεν μας κουρασε καθολου για την ακριβεια ηταν καλυτερη απο οτι ειναι στο σπιτι!

Χαρα καλα να περασετε στο υπολοιπο των διακοπων σας,

Στεγια και Ταο μπραβο για τα κιλα εγω θελω ακομα 2 για να ειμαι ικανοποιημενη αλλα αν καταφερω να χασω 4 θα ειμαι ακομα καλυτερα,

Στις υπολοιπες πολλα φιλια και καλα να περνατε

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...