Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!Τι κανετε;;;Αρχισαμε να διακοπευουμε ετσι;;;Αχ κι εμεις φευγουμε την αλλη τεταρτη πρωτα ο Θεος!!!Ειμαστε καλα,στη δουλεια ολα καλα αλλα ζορι η μια γραμματεας ειναι διακοπες και ειμαι μονη μου αυτες τις δυο εβδομαδες!Ο γιοκας μου εχει τον ασταματητο τα εχουμε φτυσει ολοι γονει γιαγιαδες παππου δε δεν εχει μεινει ουδεις ορθιος!!Κατεβαινει απο τη κουνια και φοβαμαι πολυ οτι δεν αργει η σαβουρντα....φοβαμαι ομως να του κατεβασω τα καγκελα γιατι ειναι τοσο ατσουμπαλοσ στον υπνο που δε τη γλιτωνει ουτε ετσι τη βουτα...οποτε οπως καταλαβατε ειναι απλα θεμα χρονου :) :) :)Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περνατε καλα!Μανιταρακι μου παλι τα ψυχολογικα σου ειχες;;Στελλιτσα συμφωνω οτι πιο ωραια ειναι ασυμμαζευτα!Λορετακι μου χαθηκαμε μπουααααα....δεν υπαρχει ελπιδα πια για μας;;;;;Φιλια πολλα σε ολες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενακι μου χαθήκαμε οντως αλλά εγώ σε σκέφτομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ, να το ξέρεις. Μόλις συμμαζευτούμε απο διακοπές κλπ θα βρεθούμε σιγουρα. Πάντως εγώ τα βράδυα είμαι ελεύθερη...όποτε μπορεις να μου πεις. Μετά τις 7 7μιση μπορώ......

Ελενάκι γλυκουλάκι καλές διακοπές και σε σένα πρινσι μου. Να περάσετε όμορφα..

Και γω ψάχνω τελευταία στιγμή για 15αύγουστο...αλλά δεν έχει πουθενά.

σας φιλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσακια μου!Ειμαι στη δουλεια απογευμα σημερα μονη ολομοναχη οπως θα ειμαι ΚΑΙ αυριο μπουαααα απο Δευτερα ομως επιτελους διακοπες!!!Αχχχχχ ανυπομονωωω!!!

Λορετακι μου κι εγω σε σκεφτομαι μωρο μου!!!Ποτε θα το κανονισουμε αυτο το ερμο το καφεδακι που εχει γινει σιριαλ πια;;;

Λενακι μου γιατι τοση βροχη βρε παιδι μου;;Ελπιζω να ρθει στα ισια του ο καιρος και να συνεχισετε με τα μπανακια σας!Φιλακια!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ξαναμαναγειαααααααα σαααααας....τωρα ειμαι στη δουλεια πρωι...μονη καταμονη λεμε...

αραααααα εχω πολυ χρονο για μπουρου μπουρου αλλα...που να σας βρω τωρα;;;μπουααα..

Κατα τα αλλα,καλα,αχ χτες τελειωσε και η επαναληψη του 4 με τον Παπακαλιατη και οφειλω να ομολογησω οτι μου αρεσε...συνηθω μου σπαγανε τα νευρα τα σιριαλ του Παπακαλιατη ...κι αυτο λιγο με τσατισε αλλα μου αρεσε στη τελικη!

Τεταρτη φευγουμε ε;;Παμε σημερα Βεργια,φευγουμε αυριο,γυρναμε σπιτι ετοιμαζουμε μπαγκαζια και Τεταρτη τη κανουμε με ελαφρα!!!Αχ αμην και ποτε!!!Αληθεια εσεις που λιαζετε τα κορμια σας;;;;Θα ειμαι τριγυρω.......:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ελενάκι μου καλά να περάσετε!

Εμείς πήγαμε χαλκιδική και περασαμε ωραία!!!

Βέβαια η πεθερά μου τα σπάει λίγο αλλά πια της τα λέω και ηρεμώ.

Κανονίσαμε να πάμε τρεις μέρες αριδαία σε ενα πολυ ωραίο ξενοδοχείο. Δεν έχει θαλασσα η περιοχή αλλά έχει δύο πισίνες το χοτέλ και κάτι θα γίνει. Και μετά θα καθήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία βδομάδα χαλκιδική μονοι μας χωρίς παρεμβάσεις... Εκεί είναι τέλεια ηρεμουμε εντελώς!

Ελπίζω να περνάτε καλά όλες, να μαυρίζετε (με μέτρο) τα κορμίά σας...Θα μπαινω να δίνω το παρόν

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσακια μου γυρισαμεεεεεεεε...Περασαμε πολυ ωραια αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι εγω αρρωστησα την παρασκευη πριν φυγουμε και το σκ ημουν με 38πυρετο και την δευτερα τριτη ημουν χαλια με πονολαιμο και βηχα,και ω ναι με επιασε το αλλεργικο μου που ειχε να με πιασει πανω απο 7χρονια!Κατα τα αλλα ολα καλα,η Μαρια κλασσικη κλασομπανιερα δεν εμπαινε στην θαλασσα με τιποτα και μας ξεβρακωνε στην προσπαθεια να κρατηθει απο τα μαγιω:shock::tongue:μας για να μην πνιγει(και ας της εφτανε το νερο μεχρι το γονατο)ο Αντωνης κυριος μεχρι και βουτια εκανε...Εγω μαυρισα και εκανα σοκολατοχρωμα,ο αντρας μου παλι εγινε σαν γυφτος:eek::lol:καταμαυρος..Αυτα τα νεα μας τρεω να μαζεψω τα 35434364563465πραγματα που φεραμε και να βαλω υπερωρια στο πληντυριο....Φιλια σε ολες

:-D

Γεια σας κορίτσια!!!

Επέστρεψα πάλι για λίγες μέρες και προς το τέλος της εβδομαδας θα ξαναφύγουμε...

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι κάνατε όλες αυτές τις μέρες και πως είστε, ελπίζω όμως να είστε όλες καλά και τα πιτσιρικάκια το ίδιο.

Αύριο θα προσπαθήσω να μπω πάλι να δω τι κάνετε.

Φιλιά!!

Διαφημίσεις

που πήγατε; τα καταφερες και με τους δύο; ο μικρός είναι ήσυχος ή τρέχει πάνω κατω; εμας μας βγάζει λίγο την ψυχή ειδικά στη θάλασσα! ευχαριστώ για τις ευχές....όλες μου ευχηθήκατε στο φέις...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός μου!!!!! Τι ήταν αυτό Παναγίτσα μου!!Είχε τέτοια υπερένταση που έκανε σαν να είχε πάρει speed!!!!!Ευτυχώς ηρέμησε και κοιμήθηκε!! Εμείς βέβαια κομμάτια....

Τι κάνετε λοιπόν; Πως τα περνάτε; Εγώ με το παιδί πηγαινοέρχομαι χωριό-νησί-πόλη αφού δεν δουλεύω τώρα. Ωραία είναι. Μπανάκια, βολτούλες, κούρασηηηηη.... Μόνο που μου λείπει ο αντρούλης μου γιατί δεν μπορεί να μας ακολουθεί. Θα πάρει άδεια αρχές Σεπτέμβρη οπότε θα πάμε διακοπές μαζί.

Είχα και καλά νέα από μια ξαδέλφη μου που περιμένει κοριτσάκι τον Ιανουάριο!! Επιτέλους γιατί στο σόι δεν υπήρχε άλλο πιτσιρικάκι να παίζει ο Παναγιώτης μου.

Ίσως ανεβούμε Θεσσαλονίκη για 2-3 μέρες μέσα στον Αύγουστο με τον καλό μου. Αν τα καταφέρουμε θα σου στείλω μήνυμα Λωρέτα μπας και βρεθούμε.

Έχω ένα σωρό φωτογραφίες να ανεβάσω αλλά ακόμα ψάχνω το καλώδιο... Αν δεν το βρω σύντομα θα πάρω ένα καινούριο να τελειώνω...

Φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...