Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου κόλλησε ο Πρίγκιπας από εμένα ....

Το κακομοιράκι πονάει η κοιλίτσα....Φαινόταν από το πρωί αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω...

Πήγαμε για την τυπική επίσκεψη στη παιδίατρο.Έχει μεγαλώσει αλλά μου είπε για τα δυσάρεστα...

Κοιμάται το πουλάκι μου...Ελπίζω να μη μου κάνει πυρετό...

Ε,Λορέττα τα είδες χωρίς να τον πάρει αγκαλιά και πάλι το μπελά μου βρήκα με την κ...γρια!!!Μπορώ να την βρίσω σήμερα εεε?

Καλά εεε τώρα τι θα ακούσουν τα πεθερικά!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ..Α!Επίσης είδα κάτι σαν αιματάκι στα τσισάκια του μόλις πριν πάμε στη γιατρό και πήραμε σακουλάκια για να κάνουμε εξετάσεις για ουρολοίμωξη...Αν και δε πιστεύω....

Τον προσέχω τόσο πολύ δε μπορώ να το πιστέψω.....

Έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου!!!

Σας αφήνω ίσως μπω αργότερα...

Λορετάκι κουκλάκι ο άντρας σου...Μεγάλωσε και σε αυτή τη φώτο όντως σου μοιάζει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλά τώρα τα πήρα με την πεθερά σου Στέγια... δεν καταλαβαίνουν ρε παιδί μου?

Να της το πεις όμως, να καταλάβει οτι πάνω απ'ολα ειναι το μωρό και οχι οι δικές της επιθυμίες.

Περαστικά σας και γρήγορα...

τώρα μου θύμησε την δική μου πεθερά που θέλει να τον πηγαίνω συνέχεια στο φαρμακείο του άντρα μου για να τον βλέπει! Πάντως αυτή είναι οι διαφορά μεταξύ πεθεράς και μαμάς. Η μαμά μου είχε συνάχι και δεν ερχόταν μέχρι να γίνει εντελώς καλά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλά τώρα τα πήρα με την πεθερά σου Στέγια... δεν καταλαβαίνουν ρε παιδί μου?

Να της το πεις όμως, να καταλάβει οτι πάνω απ'ολα ειναι το μωρό και οχι οι δικές της επιθυμίες.

Περαστικά σας και γρήγορα...

τώρα μου θύμησε την δική μου πεθερά που θέλει να τον πηγαίνω συνέχεια στο φαρμακείο του άντρα μου για να τον βλέπει! Πάντως αυτή είναι οι διαφορά μεταξύ πεθεράς και μαμάς. Η μαμά μου είχε συνάχι και δεν ερχόταν μέχρι να γίνει εντελώς καλά...

Άσε με γαμώτο γιατί καλή καλή τόσα χρόνια αλλά για το παιδί μου θα γίνω σκύλα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Στεγία μου περαστικά σας και κυρίως στο πριγκιπόπουλό σου! Αμάν κι αυτή η γυναίκα με τη βλακεία της θα ταλαιπωρείται το παιδί.Και η δικιά μου κάτι τέτοια κάνει αφού δεν πιστεύει ότι υπάρχουν ιώσεις που κολλάνε από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά πιστεύει ότι αρρωσταίνουμε μόνο από το κρύο! Τι να πεις!!!

Για πες πώς ήταν οι μετρήσεις σας?

Χριστίνα κι εγώ διαρκώς διψάω, αν ξεκινήσω να την ταίσω και συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω νερό δίπλα μου παθαίνω πανικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Ιoasma ΠΗΤ 8/1/2010 - 11/12/2009

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Tao - ΠΗΤ 6/1/2010 - 20/12/2009

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Elkarak - ΠΗΤ 9/1/2010 - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

Ziourtakia ΠΗΤ 9/1/2010 - 28/12/2009

Annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

Eve ΠΗΤ 6/1/2010 - 6/1/2010

Μανιτάρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

Kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

ΛΕΓΚΩ ΠΗΤ 14/1/2010 - 10/1/2010

Keli ΠΗΤ 15/1/2010 - 11/1/2010

Manoulabebi ΠΗΤ 15/1/2010 - 12/1/2010

Marquie ΠΗΤ 12/1/2010 - 13/1/2010

Deleni ΠΗΤ 16/1/2010 - 15/1/2010

Marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

ΣΤΕΓΙΑ - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

Principessa - ΠΗΤ 18/1/2010 - 22/1/10

Angel4 - ΠΗΤ 26/1/2010 - 22/1/10

Babyjes ΠΗΤ 27/01/10 - 30/1/10

ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 29/1/2010 - 31/1/2010

Lenaki k ΠΗΤ 18/1/2010 - ...

MARZABΠΗΤ ... - 9/2/2010

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στεγία μου περαστικά σας και κυρίως στο πριγκιπόπουλό σου! Αμάν κι αυτή η γυναίκα με τη βλακεία της θα ταλαιπωρείται το παιδί.Και η δικιά μου κάτι τέτοια κάνει αφού δεν πιστεύει ότι υπάρχουν ιώσεις που κολλάνε από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά πιστεύει ότι αρρωσταίνουμε μόνο από το κρύο! Τι να πεις!!!

Για πες πώς ήταν οι μετρήσεις σας?

Χριστίνα κι εγώ διαρκώς διψάω, αν ξεκινήσω να την ταίσω και συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω νερό δίπλα μου παθαίνω πανικό!

Άσε με με την ηλίθια!!!!!!!!

Λοιπόν 4725 γρ

και 61 εκ.

Εγώ πλέον έχω σε κάθε θέση μπουκάλι νερό γιατί το πάθαινα στην αρχή και εγώ και τρελαινόμουν.

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχχ βρε στέγια περαστικά στον πρίγκηπά σου!!! Τι να πω... ειδικά αφού ήξερε ότι δεν ήταν καλά και παρόλα αυτά δεν σας είπε τίποτα!!!! Αλλά προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι πολύ γιατί θα το καταλαβαίνει το μικρούλι σου.. όλα καλά θα πάνε! Η παιδίατρος πως το κατάλαβε ότι αρρωστησε;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο αγοράκι σου! Πολύ καλά στο βάρος και από ύψος τι να σχολιάσω, δίμετρος θα γίνει!!!

Ευχαριστούμε Μαρινάκι να είναι καλά τα παιδάκια σου!!

Σήμερα συγχωρήστε με αλλά δεν είμαι στα καλύτερα μου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχχ βρε στέγια περαστικά στον πρίγκηπά σου!!! Τι να πω... ειδικά αφού ήξερε ότι δεν ήταν καλά και παρόλα αυτά δεν σας είπε τίποτα!!!! Αλλά προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι πολύ γιατί θα το καταλαβαίνει το μικρούλι σου.. όλα καλά θα πάνε! Η παιδίατρος πως το κατάλαβε ότι αρρωστησε;

Της είπα εγώ για μένα και άκουσε στην κοιλίτσα του που ανακατευόταν το στομαχάκι του γιατί το πρωί μου έκανε εμετό και το ψιλιάστηκα..Δεν είχε ξανακάνει εκτός από πολύ μικρές γουλίτσες...Επίσης σηκώθηκε στις 5 και κοιμηθήκαμε μετά από 3 ώρες....Αφού το "μάλωσα" και τον έδωσα στον μπαμπούλη γιατί και εγώ ήμουν χάλια...

Ε,με το που μου είπε ναι έχει κολλήσει (μου είπε πως θα τρώω μόνο ρύζι και μακαρόνια...)έχω τρελαθεί που τον μάλωσα το πρωί ήταν άρρωστο το παιζουλάκι μου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Για εξιλέωση τον άφησα να κοιμάται σπίτι με την μαμά μου και πήγα τζάμπο...Του το κουβάλησα όλο......Βέβαια τα είδε το μαναράκι μου με μισόκλειστα ματάκια και μετά κοιμήθηκε αφού θήλασε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλά έκανες!! Τουλάχιστον αισθάνεσαι εσύ καλύτερα!!! Δεν είναι βέβαια η καλύτερη παιδαγωγική μεθοδος αλλά είναι μικρούλης ακόμα για να κακομάθει!!! :tongue::tongue:

Τώρα μην στενοχωριέσαι άλλο, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι! Απλά πεστο στην πεθερά σου να καταλάβει ότι δεν πρέπει να παίζει με αυτά τα πράγματα!!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ γιατί περιμένουμε κόσμο! Στέγια περαστικούλια και πάλι στον πρίγκηπα!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...