Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

NAI REPAROYMEEEEEEEEE

ME THN DIATROFH TA PAV TELEIA....

SHMERA GARIDOMAKAROnaDA ...

οπως καταλαβες ογιαννος δε μεαφήνει να γρα;

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πως ειστε?ολες λειπετε???και εγω προσπαθω να κανω διαιατα θελω μονο 2 ακομα αλλα η κοιλια εχει παραμεινει τι να κανω δεν ξερω!!!!γκρρρρ.....

κατα τ αλλα ο μικρος τρεχει διαρκως παιζει και κοιμαται και λιγο επισης.....αχαχ ντουρασελ εχει αυτο το παιδι!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χαίρετε,πάω για νάνι....

Μπήκα να σας πω πως έπιασε το κόλπο με την επιβράβευση(του δίνω αυτοκόλλητο και το κολλάει στην κούνια) κάθε φορά που τρώει όλο το φαγητό ή κοιμάται μόνος....Βέβαια το θέμα 'ύπνος πιάνει μόνο στο μεσημεριανό αλλά είναι ένα τεράστιο βήμα δεν είναι?

Γλυκούλα θέλεις να σου γράφω τι τρώω να κάνουμε μαζί?Και εγώ κοιλιά έχω πολύυυυυυυυυ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας!!!!

πες μας για την επιβράβευση στελλίτσα; το καταλαβαίνει; χαιρεται; καλά κάνεις και τον βάζεις να κοιμηθεί μόνος του!

Εμείς σημερα πήγαμε θαλασσα με τη μαμά μου και ήταν σαν να έχω πάλι δυο μωρά...γκρρρρρρρρρ! εντωμεταξύ ο αργυράκος είναι ο πιο κοντούλης απ'ολα της ηλικίας του πια (και απο τα πιο μικρά) και όλοι τον περάνε για μικρότερο! ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! είμαι κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??καπου σας εχω χασει :-(...Η Μαρια εχει απο προχτες πονανε τα αυτια της πηγαμε στο γιατρο και δεν μπορει να δει καθολου το αυτι της γιατι εχει πολυ κερι και μου εδωσε κατι σταγονες να μαλακωσει λιγο το κερι και αν συνεχισει να ποναει να την ξαναπαω,σημερα δεν μου παραπονεθηκε ακομα ευτυχως!!Εγω σημερα εχω να κανω τρελες δουλειες και σιδερο το βραδυ μπολικο για να ετοιμαζω τις βαλιτσες αυριο σιγα-σιγα γαιτι την κυριακη επιτελους παμε διακοπες!!!

:-D

Λορετάκι μου τι είναι αυτά που ακούω? Καλέ μην κάθεσαι και σκας.......

Κάθε παιδί είναι διαφορετικό είτε στον σωματότυπο είτε στη ψυχοσύνθεση....

Μην αγχώνεσαι καλή μου και εγώ ήμουν πάντα η ψηλότερη στην τάξη και από τα αγόρια ε σε πληροφορώ πως έμεινα ΕΚΕΙ!!!

όσο για το άλλο θέμα μας αρέσει πολύ η ζωγραφική και η χειροτεχνία τουτέστιν κολλάμε αυτοκόλλητα ανάμεσα στις ζωγραφιές....Από μικράκι οπότε μια αδυναμία την έχει.....

Έτσι η μαμά άρχισε να τον επιβραβεύει με αυτοκόλλητα για κάθε ΚΑΛΟ που ήθελε εκείνη....

Και ο Ναι έπιασε και στον ύπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άννια καλές διακοπές.....

Πάμε για μπάνιο βράσαμε.....

Οι υπόλοιπες?Που ψήνεται τα κορμιά σας?Σε κάποια παραλία,στη δουλειά ή στο σπίτι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα τι κανετε/ ελπιζω ολες καλα.

εγω περασα μια δυσκολη φαση και γι αυτο χαθηκα παλι.

στην υγεια μας ειμαστε ολοι καλα.εχει ερθει ο αδελφος μου με τα παιδια και πεναμε ωραια.ομως θα ειναι για λιγο και μετα παλι απο την αρχη.

να μην σας ζαλιζω ομως κι εσας.

φιλακια καλες βουτιες.

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετΕ??Εγω εδω μασζευω τα ασυμαζευτα!!!!Μανιταρακι μου εδω δεν ειμαστε μονο για τα καλα ειμαστε και για τα κακα!!!!!Αν νιωθεις ετοιμη να μας τα λες εμεις εδω ειμαστε!!! :D

:-D

ΜΑνιταράκι μου τι κάνετε?Τι είναι αυτά που λες?Ξέρεις πόσες τέτοιες φάσεις έχω προσπεράσει εγώ διαβάζοντας τις αγωνίες,τα κατορθώματα και τα αδραγαθήματα των ζουζουνιών μας?Αναρίθμητες!!!!!!

Εδώ είμαστε κοριτσάρα μου όπως είπε και το μικό της παρέας για τα καλά και τα κακά....

Άννια μου αυτά είναι ωραία ασυμάζευτα...

άραγε και εμε΄ςι σε τι κατάσταση θα αφήσουμε το σπίτι αν πάμε διακοπές?Θα ήθελα να είναι στην εντέλεια αλλά ΠΟΤΕ είναι?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Είπα να γράψω 2 γραμμές γιατί μπαίνω βγαίνω και τίποτα....Εγώ είμαι εδώ και είμαι μοναχούλα αφού όλες εσείς φύγατε πήγατε για βουτιές......

Μου λείπετε....και ελπίζω σύντομα να αρχίσουμε να γράφουμε όλες πάλι 'όπως ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου,

και μεις εδώ είμαστε στελλίτσα. Γυρισαμε αρον αρον γιατί οι ταξιτζήδες κάνουν πορεία στους δρομους της χαλκιδικής και επικρατεί χαμός. Γκρρρρ γιατί ταλαιπωρούν έτσι τον κόσμο; Είναι δυνατόν;

Πώς περνατε κοριτσάκια μου. Εμείς απο αύριο θα είμαστε μονοι στην άδεια πόλη. Όλοι παιρνουνε τις άδειές τους!!! Δε πειράζει, ελπίζω να έχει εστω και λίγη δουλειά τουλάχιστον. Πήγαμε 3 μέρες χαλκιδική και περασαμε σουπερ. Το σπιτι είναι υπέροχο μεσα στο δάσος. Θα βρω καμιά φωτο απο το γάμο που τον κάναμε εκεί και θα σας βάλω.

Μανιταράκι μου είσαι καλά; Τι έγινε; να μας γράφεις και όταν δεν είσαι καλά...

Στελλίτσα λιώνετε;;;

Αννια μου να περασετε σουπερ!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου τι κάνετε κουριτσια! αφου σας βλέπω στο φεις, εδώ γιατί δεν έρχεστε; για να φατε ξυλάκι???? ε??????:tongue: είστε καλά; εμείς μια χαρά...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!ηρθα να σας χαιρετισω αυριο παω διακοπες και θα τα ξαναπουμε τον σεπτεμβριο παλι δεν ξερω αν θα μπορω απο τις διακοπες!!!

καλο καλοκαιρι σε ολες με υγειααααααααααααα

πολλα φιλιαααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χαλόου γκέρλς!!!!!

Βλέπω ερημιές στο καφέ, μάλλον έχουν γεμίσει οι παραλίες!;););)

Την Κυριακή πάμε κι εμείς επιτέλους διακοπές, γιούπι, γιούπι, γιούπι-για, περιμένουμε πώς να το πώ, "εναγωνίως", πα,πα,πα πώς τα λέω η άτιμη!!!!:tongue::tongue::tongue:. Ελπίζω όσες έχετε ρίξει διπλές δόσεις εξαφανιζόλ, να περνάτε τέλεια!!! θα επικοινωνήσω με Ταό για να βρεθούμε! Και όποια περάσει από Πρέβεζα, να κάνει στάση, θα βάλω διόδια, κανονίστε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...