Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χριστινάκι και η Αριάδνη μας φαγανή εεε?Μπράβο φτού φτού σκόρδα......

Λορετάκι το σωσίβιο μας το λατρεύουμε...αφού το φοράμε και στο σπίτι.....

χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέγια είσαι εκείιιι;; Τι κάνετε; Θα πάτε για μπανάκι;;

Λορέττα νομίζω ότι πολύ καλά κάνετε που τηρείτε το ωράριο του.. και εμάς το χειμώνα κοιμάται νωρίς, κυρίως επειδή δεν αντέχει παραπάνω και να θέλαμε...αλλά τώρα το καλοκαίρι, ίσως επειδή είναι και πιο μεγάλη η μέρα μερικές μέρες την βάζω πιο αργά! Η αλήθεια είανι πάντως ότι και εμάς μας βολεύει πολύ το χειμερινό ωράριο γιατί μετά έχουμε και λίγο χρόνο για τον εαυτό μας και χαλαρώνουμε!

Αχχχ επίσης πολύ ζηλεύω που έχεις βρει νταντά που μπορείς να τη φωνάζεις όποτε την χρειάζεσαι! Πολύ θα ήθελα και εγώ μια τέτοια babysitter αλλά αντε να βρεις εδώ...και άντε να την εμπιστευτείς κυρίως!!

Τα άλλα κοριτσάκια που έχουν πιει εξαφανιζόλ που είναι εεε;;;;;; Μέχρι και η πρίτσυ μας έδωσε το παρόν...για να μη μιλήσω για την ταο με τα 4 τέκνα!!!

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου εδώ είμαι...

Επιτέλους άνθρωπος....

Άργησε να κοιμηθεί ο Γιάννος προσπαθώ να τον μάθω να κοιμάται μόνος του...

οπότε από τις 3 κοιμήθηκε στις 5 και τέταρτο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αλήθεια οι κοπέλες μας οι υπόλοιπες που είναι...

έχεις δίκιο Χριστινάκι μου....

Θα πάτε για μπανάκι?

Περιμένω τους γονείς μου να έρθουν να πάμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον ναι αν και δεν είναι σίγουρο...

Σκόπελο αν ναι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τσααα! Κι εμείς εδώ δεν είχε μπανάκι, έκανα εκκαθάριση το πίσω μπαλκόνι και το ένα δωμάτιο και κάααπως μπήκε μία σχετική τάξη! Είμαι πολύ χαρούμενη όταν πετάω πράγματα! :)

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο Χριστινάκι, κι εμένα η Κάρυστος αν πηγαίναμε οι δυο μας χωρίς παιδί δε νομίζω να με ενθουσίαζε, αλλά στα τωρινά δεδομένα μας βόλεψε πολύ! Το κοριτσάκι σου ρε που πήρε 400γρ σε μια εβδομάδα τι βάρος έχει τώρα? Εμείς στα 9.600 και με το μάτι μας φαινόταν ότι παραπάχυνε!

Λορετάκι κι εμείς πήγαμε θερινό σινεμά προχτές είδαμε το company men με την ταινία δεν ενθουσιάστηκα, αλλά απόλαυσα τη βραδινή έξοδο! Για το βραδινό ύπνο και εμείς ήμαστε πολύ αυστηροί στο Γιώργο μέχρι σχετικά πρόσφατα, ωστόσο κάπου στα 2,5 ή και λίγο νωρίτερα ο μικρόα παραχόρταινε ύπνο και είχαμε θέμα με το μεσημεριανό ύπνο, οπότε έπρεπε να διαλέξουμε ή θα κοιμόταν νωρίς κατά τις 9 και καθόλου το μεσημέρι (ξυπνούσε λίγο μετά τις :cool: ή θα κοιμόταν και μεσημέρι και θα πήγαινε 10-10.30 για βράδυ! Το πρώτο μας βόλεψε για Χειμώνα το 2ο για τώρα το Καλοκαίρι! Η μικρή πάλι κατά τις 9-9.30 νυστάζει αλλά στις διακοπές το παρακάναμε αφού μαζευόμαστε κατά τις 11 και εκείνημετά τις 9.30 είχε υπερένταση και δε μαζευόταν με τίποτα! Πάντως και τα δύο μέχρι τις 8.30 είναι στο πόδι ακόμα και αν αργήσουμε πολύ το βράδυ γμτ! Όσο για τη θάλασσα της αρέσει και της Μαριαλένας, αλλά δε θέλει καθόλου το σωσίβιο! Δοκίμασα με το γιλέκο, αλλά βουλιάζει γιατί είναι για πάνω από 11 κιλά και χτες μια φίλη μου πρότεινε μπρατσάκια! Θα το δοκιμάσω κι αυτό αν και τη νόμιζα η μικρή! Η καλύτερή της είναι να βρούμε κανέναν με σανίδα ή στρώμα και να σκαρφαλώνει εκεί και να κάνει βουτιές!

Στέλλα τα ίδια φαγητά τους αρέσουν των ζουζουνιών μας? Πάντως τρώει πολλά φρούτα ο Γιάννος, μπράβο του! Με τόσα φρούτα όμως, γάλα και κριτσινάκι σιγά μην πεινούσε να φάει και μεσημεριανό ρε κοπελιά! Στο μαγαζί είναι μασκώτ και τραβάει πελατεία?

Αυτό το μήνυμα παιδεύομαι να το στείλω από τις 3, εντομεταξύ έριξα κι ένας δύωρο ύπνο -το βράδυ θα βαράω τα κουνούπια-για να δούμε τώρα θα το στείλει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Το έστειλε!!!!!!!!!!

Μαρίνα γράφοντας τι τρώει κατάλαβα πως το μεσημέρι είναι χορτάτος!!!!!χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

χαχααχ έλα ντε βρε στέγια, έχει δίκιο η Μαρίνα!!! Που να πεινάσει το παιδί...δεν προλαβαίνει!! :D:D

Μαρίνα μου πριν φύγουμε διακοπές ήταν 11500 (ω ναι παρακαλώ!!!) και γυρίσε 11900!!!! Έπαθα ένα σοκ.... τώρα ευτυχώς σα να έχασε 100-200γρ πάλι... βέβαια ήταν λογικό να παχύνει στις διακοπές γιατί έτρωγε ΠΟΛΥ ψωμί, κομματάκια από μπισκότα και κέηκ, παγωτό και επίσης έτρωγε και βράδυ που βγαίναμε και μετά έπινε ΚΑΙ το γάλα της....άρα ..τώρα που τα διαβάζω και εγώ μήπως θα έπρεπε να είαμι χαρούμενη που πήρε μόνο 400γρ?!! αχααχαχχ!!!

Και εμένα τρελαίνεται για φρούτα και κυρίως για μπανάνα και πεπόνι... δηλαδή πεπόνι μπορεί να φάει άνετα μισό μόνη της......

PCqNp2.png

Γεια σας και πάλι,

γυρίσαμε από τη βόλτα και θα αράξουμε επιτέλους. Ο Αργυράκος περπάτούσε όλη την ώρα και μεις από πίσω. Απορώ γιατί παραγγέλνουμε, δε πινουμε τίποτα!

Χριστινάκι η νταντά μας έχει καταβολέψει. Είχε βρει και ένα άλλο παιδάκι αλλά δεν πήγε γιατί δεν θα μπορουσε να δει τοσο πολυ τον αργυράκο. Τον αγαπάει και αυτός το ίδιο. Δε ξέρω γιατί της έχω εμπιστοσύνη. Την αφήνω βράδυ σπιτι με το μωρό και είμαι ήσυχη. Πάντως αν δεν ψάξεις δε προκειται να βρεις. Και μενα βουνό μου φαινόταν στην αρχή αλλά μας έλυσε τα χέρια.

Μαρινάκι μια χαρά κοιμούνται τα παιδάκια σου. Το ξέρω οτι ο μεσημεριανός ύπνος θα θυσιαστεί κάποια στιγμή αλλά ελπίζω να αργήσει γιατί ξεκουράζομα απίστευτα οταν κοιμάται. Ηδη τον έχει μειώσει.

Στελλίτσα κλείσατε πουθενά για σκόπελο; Εγώ είμαι μες τα νεύρα με το θέμα των διακοπών και όλο μαλλώνω με τον άντρα μου. Δε φταίει αλλά εγώ του τα πρήζω...:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ζηλευω μ αυτα που ακουω!!!!διακοπες παω και εγω συντομα στην κρητη αλλα εκει εχω ολο το σοι και δεν νομιζω οτι θα περασω και τοσο καλα!!!!τεσπα....εγω ειμαι λιγο χαλια γιατι δεν μπορω να κανω μπανια αλλα θα το αντεξω και αυτο....δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΤΑ ΙΔΙΑ,ΣΉΜΕΡΑ ΚΆΘΙΣΑ ΣΠΊΤΙ..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...