Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!

πήγαμε για μπανάκι σημερα με τον χασμπαντ. Ο μικρός κοιμοταν και τον α΄φησα με τη μαμά μου. Ωραία ήταν από το όλοτελα!

Μαρινάκι ακουγεται τέλειο μέρος αυτό που πήγατε. Δυστυχώς μαρκυά για μάς προς το παρόν.

Σκεφτόμουν οτι αν ζουσα στην ΑΦρικη που κάνουν παιδιά από τα 12-13 θα μπορουσε η Άννια να ήταν κόρη μου και τα παιδιά της εγγόνια μου.:shock::shock::shock::):):)...

Εβγαλα κάτι φώτο με μαγιό και είμαι σαν λουκουμάκι...Αν βρω κουράγιο θα βάλω καμία...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια επιτελοςυ δροσιααααααααααα..Πηγα για αθεραπευτο σοπινγκ σημερα πηρα ενα μαγιο κοραλι-πορτοκαλι.ενα σορτσακι καφε ανοιχτο και ενα φορεμα θαλασσι,αχ τι καλα...Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,ειδατε της φωτος στο φεις??Πως σας φαινομαι??Εχω χασει καθολου???Στεγια μπραβο γα τα 5κιλα και εις κατωτερα σου ευχομαι..Λορετα βαλε εστω μια φωτο να σε καμαρωσουμε!!!Φιλια σε ολες

:-D

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις πηγαμε θαλασσα κλασσικα αλλα ειχα και γιατρο σημερα!!!αχαχαχαχαχ...τι μου ειπε???οτι φταιει ο θυρεοειδης σε συνδυασμο με την αναιμια που εχω το ενα επιδρα πανω στο αλλο...ετσι τωρα θα παω τωρα στην ενδοκρινολογο να δουμε τι θα μου πει....επισης μου απαγορευσε την θαλασσα γιατι ειχα και μικροβιο και μπορει να εφταιγε αυτο για την αιμοραγια...ευτυχως με τα χαπια η μητρα επανηλθε αρκετα αλλα θα χρειαστω κι αλλη θεραπεια για ν αποκατασταθει εντελως το θεμα κανα 4 μηνο μαλλον...τουλαχιστον δεν ειναι τιποτα χειροτερο...παλι καλα!!!αυτα απο εμεναααααααααα...φιλιαααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χαίρετε, χαίρετε!!!!

Τί κάνετε?

Αχ, θέλω να σχολιάσω πολλά και δε ξέρω αν θα προλάβω γιατί είμαι έτοιμη να κοιμηθώ στο laptop!!!!:shock:

Γλυκουλίνι χαίρομαι που είσαι καλύτερα, γιατί είχα ανησυχήσει... περαστικούλια!!!!

Επίσης να δηλώσω πως βρέθηκε επιτέλους ο άγνωστος Χ που θα πάει Πρέβεζα!!!:tongue::tongue::tongue:. Εγώ περικαλώ!!!! Ταό δηλαδή μένεις μόνιμα εκεί, ή θα βρεθείς για διακοπές? Θα σου στείλω μήνυμα, πότε θα έρθω!!! Τέλεια!!!

Μαρίνα, δε σε πιστεύω!!! καλέ ο άντρας μου έχει καταγωγή από Κάρυστο, δεν έχουμε βέβαια σπίτι εκεί, αλλά πηγαίνουμε κανα δυο φορές το χρόνο. Εμείς πήγαμε τον Ιούνιο για ένα γάμο και μείναμε στο "Αιγαία", τέλειο ξενοδοχείο, από όλα όσα έχουμε μείνει ήταν το καλύτερο! Εσείς σε πιο μείνατε? Αααααα, και να σε πω κυρία μου, εσύ δεν είσαι από τα Γιάννενα? Ε, αν βρεθείς εκεί κοντά τον Αύγουστο κάντε μια στάση στη Πρέβεζα, όλως τυχαίως εεεε???? Ώστε η Μαριαλένα καπετάν καπνιάς ε? Ή μάλλον Μπουμπουλίνα, είναι πιο chic!!!:tongue: Να κάνει παρέα με το λήσταρχο Νταβέλη τον δικό μου που έχει ξεσαλώσει εντελώς μα παντελώς!!!!

Λορέτα είμαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει σώμα φιδίσιο και χρωματάκι Βραζιλινιάνικο, στείλε μας όμως και τα ντοκουμέντα, για να τα αξιολογήσομεν!!!!

Στελλίτσα πώς πάει η δουλειά? Προβλέπω ο Γιάννος να κάνει τις κομμώτριες δίπλα να τους καούν τα πιστολάκια!!!!:P:p:p

Άννια κι εγώ κάνω πως δεν άκουσα το 21!!!:D :Dδηλαδή έχεις σχεδόν τα μισά μου χρόνια??? Όοοοο μοντιέ!!! παιδιά το Σεπτέμβρη κλείνω τα 35, όου Φ*κινγκ σιτ!!! Κύριε Φουστάνο!!! Για κοπιάστε!!!!

Τζέσικα, έμεινα με το στόμα ανοικτό!!! Μα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην εποχή μας?????? Για όνομα του Θεού.... καλέ τί λούκι περνάτε?

Ελενίτσα, ώστε Κέρκυρα λοιπόν!!! Α, καλέ τί σύμπτωσις, για να πας στην Κέρκυρα πρέπει να περάσεις από Πρέβεζα, σωστά?;););) Κάνε λοιπόν κι εσύ τη στάση σου!!!:P:p

Αγγελικούλα καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!!!

Αυτά προς το παρόν!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!

ο άντρας μου ταίζει τον αργύρη και γω σερφάρω. Ξερετε οτι μόνο ο άντρας μου μπορεί και τον ταίζει ε;;; εγώ με τιποτα. Μόνο τα πολυ βασικά..

Πρινσι μου...είσαι καλά βρε κορίτσι? Οι υπόλοιπες;;;

Εγώ θα πάω για κουρεμα σήμερα, δε πάει άλλο αυτό το μαλλί...

Δεν έχω νέα, θέλω να πιω καφέ με τους φίλους μου και να βολτάρω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρή Λορέτα τι στο καλό τον ταίζει ο άντρας σου τον Αργύρη 9 η ώρα το πρωί?????:tongue:

μπουγάτσα με κακάο!:-P

ρε συ τρώει φρουτάκια εκείνη την ώρα! γενικά πρωινό!

Γύρισα επιτέλους από το κομμώτήριο. Με κουρευε 1μιση ώρα, χωρίς υπερβολή. Εντάξει 50 ευρώ πήρε αλλά χαλάλι του (χωρίς χτένισμα εννοείται)...μία μία τρίχα μου τα έκοβε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Με γεια το μαλλάκι! Τωρα έχω κι άλλη απορία, τι ώρα ξυπνάει και πίνει γάλα ο Αργύρης ώστε να τρώει φρουτάκια στις 9? Εμένα κατά τις 10-10.20 τρώει φρούτα και είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί ο Γιώργος ποτέ πριν τις 11 δεν ξανάτρωγε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Με γεια το μαλλάκι! Τωρα έχω κι άλλη απορία, τι ώρα ξυπνάει και πίνει γάλα ο Αργύρης ώστε να τρώει φρουτάκια στις 9? Εμένα κατά τις 10-10.20 τρώει φρούτα και είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί ο Γιώργος ποτέ πριν τις 11 δεν ξανάτρωγε!

Μαρίνάκι έχουμε λίγο περίεργο πρόγραμμα με τον Αργύρη γιατί κοιμάται πολυ νωρίς το βράδυ. Κοιμάται 7μιση για βράδυ και πριν πίνει γάλα. Στις 5 το πρωί τον ξυπνάμε και του ξαναδίνουμε γάλα και όταν ξυπνάει κατά τις 7 με 7μιση μπορεί να πιει λίγο φρέσκο γάλα με μια κουταλιά κορν φλέικς. Πιο πολυ παιζει παρά τρώει βέβαια. Οπότε κατα τις 9 πρέπει να φάει πρωινό. Του δίνω φρούτα (με το ζόρι) ή γιαούρτι και μέρα παρά μέρα αυγό. Δυστυχώς δεν τρώει κάτι άλλο. Κανένα κουλουρι θεσσαλονίκης λίγο μασουλάει καμιά φορά....δεν έχουμε και πολλά δοντια! Γενικά όμως πινει πολυυυυυυυυυυυυυ γάλα...δηλαδη σχεδόν 700μλ μαζί με το φρέσκο που πίνει μες στη μέρα. Από φαί όμως οχι πολλά πράγματα. Επίσης δεν τρώει απογευματινό γιατί δεν προλαβαίνει. Ενα πράγμα με ρωτησες εκατό σου είπα:-P Πριν κοιμηθεί το μεσημέρι του δίνω κατι για να μη πεινάσει, οχι μεσημεριανό γιατί εγώ δεν μπορώ να τον ταίσω (με κάνει οτι θέλει στο φαί)΄και όταν ξυπνήσει τον ταίζει ο μπαμπάς του το μεσημεριανό που το τρώει βέβαια κατά τις 4. Αυτάααααααααααααααααααααααααααα. Από κιλά είμαστε στα 11 εδώ και αρκετούς μήνες αλλά είμαστε οκ νομίζω.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Επίσης καμιά φορά του δίνω και λίγη κρέμα πριν κοιμηθεί. Είναι η εύκολη λύση. Εχω βρει κάτι βιολογικές που του αρέσουν. ¨Ομως το μεσημεριανό το τρώει με κλαμματα σχεδόν. Ο γιατρός μας είπε μια φορά την εβδομάδα ψάρι αλλά με τιποτα. Εσεις τι τρώτε γενικά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι μια χαρά τρώει ο Αργυράκος σου μου φαίνεται και τζάμπα αγχώνεσαι και όχι τίποτα άλλο αλλά τα πιάνουν όλα αυτά τα μικρά και μετά μας κάνουν ό,τι θέλουν! Εμείς από φαγητό εκεί που πριν ένα μήνα έλεγα δε θα κόψει ποτέ το μούλτι τρώει τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα, κρέας δηλαδή εκτός από κιμμά όχι και πολλά πράγματα!) κατά τα άλλα έχει μια προτίμηση σε μουσακάδες, ιμάμ κλπ! Είναι του παραδοσιακού το παιδί, και φυσικά τρελαίνεται για γλυκά, που όλο και έχει δοκιμάσει τελευταία, αλλά αποφεύγω όσο γίνεται να τρώει, είναι όμως πολύ δύσκολο όταν υπάρχει κι άλλο παιδί και το βλέπει!

Σήμερα ήμαστε καλεσμένοι σε πάρτυ στην παραλία και η τούρτα κόπηκε ενώ κυριολεκτικά τα πόδια μας ήταν στη θάλασσα! Ξετρελάθηκαν τα παιδιά, πολυ ωραία ιδέα, όχι όμως για τα δικά μου που είναι παιδιά του Χειμώνα, γεννημένα Δεκέμβρη -Γενάρη!

Κατά τα άλλα δε θυμάμαι και τίποτα να σχολιάσω γιατί σας διαβάζω σπαστά, όμως Πρίνσι μου που ρωτάς φέτος δε θα πάμε Γιάννενα για να βρισκόμασταν λίγο Πρέβεζα! Πάντως είναι πολύ όμορφα προς τα εκεί, πιστεύω θα περάσετε υπέροχα! Στελλίτσα αν κανονίσουμε καμιά εκδρομή προς τα μέρη σας θα ενημερώσω βέβαια να τα πούμε από κοντά, να δούμε τι θα γίνει και με τα τσιλιμπουρδίσματα του γιου σου! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα σας κοριτσάρες μου...

Τι ζέστη και σήμερα....

Λορεττάκι μια χαρά τρώτε....Ένα θα σχολιάσω: 7:30 το απόγευμα για βραδινό ύπνο? Μπράβο σας βρε...Εμείς εκείνη την ώρα ξεκινάμε για μπάνιο(όταν πηγαίνουμε)

(Σόρυ τις προηγούμενες φορές δε σου απάντησα έμπαινα λίγο βιαστικά και έγραφα ότι προλάβαινα...)

Εμένα πέφτει γύρω στις 12 έχει ψιλοτσιμπήσει κάτι,σίγουρα φρούτο και ΣΙΓΟΥΡΑ θα κοιμηθούμε θηλάζοντας.....

Θα ξυπνήσει μια φορά άντε 2 αν μας πονάει κανα δοντάκι (το είχαμε κόψει αλλά με τους κυνόδοντες πρησμένους πάλι ξυπνάμε)

Θα πιεί γαλατάκι γύρω στις 7:30 και θα ξυπνήσει ανάλογα από τις 9:30 έως και τις 11:30!!!! Βέβαια αυτό το τελευταίο υπνάκο τον κάνουμε αγκαλίτσα στάνταρ και μπορεί και το βραδινό ξύπνημα αν κοιμάται όρθια η μαμά....

Όταν ξυπνήσει θα ρουφήξει τις τζουρίτσες του και αφού παιχνιδίσουμε θα φάει μια πιατάρα φρουτόκρεμα και ένα πιάτο φρούτα....

Θα συνεχίσει το πρόγραμμα με γάλα,φρούτα και κριτσίνια ή κουλουράκια(ανάλογα τι έχω φτιάξει)μέχρι και τις 2.Στις 2:30 θα πιεί γαλατάκι και θα πάρει την 3 ή 4 ωρη σιέστα του...

Μόλις ξυπνήσει αφού πιει γάλα τρώει ανάλογα το φαγητό(δηλ ή το τρώει ή με τρώει)

Κατεβαίνοντας στο μαγαζί θα φάει του σκασμού(φρούτα,αγγούρι,κουλουράκι,κριτσίνια και τώρα τελευταία 1 φορά ή 2 κρέμα) μέχρι να κλείσουμε.

Απότι έχω καταλάβει ο Γιάννος είναι φρουτάς και νερουλάς σα και μένα...

Υποσημείωση έξω τρώει συνέχειααααααααααααααα

Ενώ στο σπίτι μέσα στο καρεκλάκι και θέλει να τρώει μόνος του που σημαίνει χαχαχαχαχχαχαχαχα καταλάβατε!!!!!)

Να συμφωνήσω Μαριάκι με σένα κι να πω πως και εμείς προτιμούμε παστίτσιο και γενικά κλασσική ελληνική κουζίνα...αυγό δε το προτιμούμε και γλυκά οκ δοκιμάζει αλλά αν δε κάνω κίνηση εγώ δεν ζητάει....

Μαρινάκι κανονίστε ντε να έρθετε.........Θα το χάσετε το παλικάρι.....χιχιχιχιχχιχι

ΑΑΑ Λορετάκι τι κούκλος ο Αργύρης στη τελευταία φώτο!!!!!!

Αχ καλέ πλέον έχω σιγουρευτεί έχουμε τα πιο όμορφα μωρά οι μανούλες Ιανουαρίου 2010.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημέρα κορίτσια μου!!!!

Αχχ επειδή δεν μπήκα τις προηγούμενες ημέρες, να ευχηθώ στο Μαρινάκι μας για τη γιορτή σου και στην Άννια μας για τα γενέθλιακια Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ κορίτσια!!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένες και χαμογελάστές!!!

Μαρίνα μου έχω πάει αρκετές φορές Κάρυστο γιατί έχει εξοχικό ένας φίλος, αλλά πρώτη φορά την είδα τόσο όμορφη μέσα από τα δικά σου μάτια!!! Πραγματικά πως αλλάζουν οι προτεραιότητες μας με τα παιδια΄εε; Είναι φοβερό!!

Επίσης τι ωραία ιδέα το πάρτυ στη θάλασσα!!! Θέλω και γώωωω!!!

Λορεττάκι ελπίζω τα πράγματα με το φαρμακείο να βελτιωθούν και να πάνε όλα καλά στο τέλος!!

Τελικά για το πρόγραμμα των μικρών μας βλέπω ότι η κάθε μια έχει τελείως διαφορετικό εε; Ο Αργύρης κοιμάται από τις 7.30 ενώ ο Γιάννος στις 12... :rolleyes::P Εμείς τώρα το καλοκαίρι έχουμε λίγο περίεργο βραδυνό ωράριο...άλλες φορές μπορεί να κοιμηθεί στις 8.30 και άλλες κατά τις 10... Το μόνο 'αρνητικό' είναι ότι πλέον ξυπνάει στάνταρ 8.00 το πρωι (σήμερα ξύπνησε στις 7.30!!!) ενώ παλιότερα ξύπναγε 9.00-9.30!

Εμένα τρώει τα πάντα και μάλιστα αν μπορούσε να τρώει και non stop θα ήταν η καλύτερή της... γέλασα πολύ με την Ελένη και τον μικρό που πήγαινε σε άσχετους στην παραλία που έτρωγαν και έκανε 'μαμ' ΄'μαμ' γιατί σχεδόν τα ίδια κάνει και η δικιά μου!!!! Ένα θα σας πω...σε μια εβδομάδα διακοπών πήρε 400γρ!!!

Καλέεε παραλίγο να ξεχάσω τη Τζέσικα...καλέ τζες μου τι πράμγατα είναι αυτά;;; Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυπιστεύω σε τέτοια αλλά ίσως άμα έβλεπα αυτά που είδες και εσύ να άλλαζα γνώμη!!! Μακρυά από αυτούς τους ανθρώπους όσο μπορείτε.... δεν πάνε καθόλου καλά!!!!

PCqNp2.png

Γεια σας γεια σας!

Εχουμε μείνει εδώ να φυλάμε την άδεια πολη...δε πειράζει όμως, τι να κάνουμε! Πήγε ο αντρας μου στα 40άντα του Θείου του στη Καστοριά και εγώ εδώ με τον μικρό. Ομως ήρθε η μαμα΄μου και πήγα και για ένα μινι καφεδάκι με μια φίλη μου. Κορίτσια εγώ τον έχω πολυ αυστηρά με τον ύπνο, το παραδέχομαι. Ξεφεύγουμε κανένα μισάωρο το πολυ. Ομως έχει μάθει και αυτός και δεν αντέχει παραπάνω. Σκεφτομαι αν κάνω άλλο παιδί πώς θα τα οργανώσω πάλι για να κοιμουνται νωρίς :) Η αλήθεια είναι οτι έχουμε στερηθεί πολλές εξοδους για να κοιμηθεί ο Αργύρης αλλά μας λύνει και τα χέρια από την άλλη. Χθες ήρθε η νταντά του στις 8μιση και πήγαμε θερινό (είναι κάτω από το σπίτι μας σχεδόν)...

Στελλίτσα πώς πας με το μαγαζί; Εχει καθόλου δουλειά; Ωραία δεν ήταν η φώτο. Το καπέλο είναι της μαμάς μου!

Χριστινακι μου μπουμπουλίτσα είναι η μικρή σου ε; Εμένα πάλι τιποτα δε λιγουρεύεται. Γλυκό δε θέλει καθόλου. Μόνο κανένα κριτσίνι αν ζηλέψει. Μα από που πήρε...

Μαρινάκι τέλειος ο κολυμβητής σου! Η μικρή κολυμπάει καθόλου; Εμένα δε θέλει με τιποτα να βάλει σωσίβιο. Στελλίτσα έχουμε το ίδιο σωσίβιο...σας βόλεψε ε; εμείς ουτε να το δούμε μπροστά μας!!!!

Θα δω λίγο ντιβιντι, ο Αργυρης κοιμηθηκε και θα περιμένω τον αντρουλη μου

σμουατς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...