Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κορίτσια διάβαζα παλιά ποστ από την εγκυμοσύνη και θέλω να δηλώσω κάτι........

Περνάγαμε υπέροχα και δε ξέρω αν βρω καλύτερο καφέ να μείνω πάλι έγκυος.....

Σας παρακαλώ να ξαναμείνουμε όλες μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

δε ξέρω αν είμαι καλά αλλά ευχομαι να είστε εσείς! Ολες οι διακοπές μας έχουν ακυρωθεί και τρέχουμε συνέχεια με προβλήματα του φαρμακείου. Ελπίζω να τελειώσουν γιατί αλλιώς θα ψάχνουμε για δουλειά.

Αννια μου έχεις γενέθλια? Χρόνια πολλά καλό μου, να σε χαίρονται τα παιδάκια και ο αντρουλης σου!

καλέ τζες τι ειναι αυτά;;;; ποιοι ανθρωποι κάνουν τέτοιες χαζομάρες. Να μη φοβάσαι τίποτα καλή μου και σιγά σιγά να την κάνετε από εκεί.

Στελλίτσα μου να μεινουμε ξανα όλες μαζί, συμφωνώ και γω. Εσύ ποτε το κόβεις να μένεις? να συγχρονίσουμε τις οωρρηξίες μας και τις επαφές και τσουπ.... :)

οι υπόλοιπες καλά; Μαρινάκι γυρίσατε; εγώ που δε θα πάω διακοπές φέτος πώς θα τη βγάλω τη χρονιά;;; α το βρήκα,θα γκρινιάζω και θα με ανέχεστε...μπουαααααααααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα, εμεις ολα καλα, λιωνουμε στην ζεστη τοσες μερες,ευτυχως σημερα ειναι λιγο καλυτερα!Περιμενω της διακοπουλες μας!! θα παμε ζακυνθο, ειχαμε παει παλι πριν 9 χρονια ηταν οι πρωτες διακοπες μαζι και μας αρεσε πολυ.

Αννια χρονια πολλα, να εχετε ολη η οικογενεια υγεια και αγαπη!

Λορεττα πολυ πακετο! Ευχομαι ολα τελικα να πανε καλα και να καταφερετε να ξεκλεψετε λιγες μερουλες για διακοπες γιατι δεν βγαινει ευκολα ο χειμωνας αν δεν πατε πουθενα.

Φιλακια στις υπολοιπες και οσο για αλλο παιδακι εγω σιγουρα αργω πολυυυυυυυυυυυ ακομα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Καλησπερα κοριτσια μου,ναι λορετακι και αντζελ εχω σημερα γενεθλια κλεινω τα......21:tongue::P...Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!!

Στελιτσα μου συμφωνω και εγω που θα βρω αλλο τετοιο παρεακι?

:-D

άννια μου να τα 100στήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια άσου και να σε χαίροντα!!!

Κάθε επιθυμία σου ευχή μας!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κορίτσια γιορτάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε 2 εβδομάδες 5 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

αννια μου χρονια σου πολλα να εισαι παντα καλα...αλλα μην λες ετσι αποτομα την ηλικια σου καλε επαθα!!!!

τι κανετε?εμεις ειχαμε σημερα τον μπαμπα μας εδω και ξετρελλαθηκε ο μικρος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

τα 21??????????????? αχ πως τα πετάς ετσι βρε άννια μου... συνειδητοποιώ πόσο κοριτσάκι μικρό είσαι ακόμη...

Στέγια μπράβο κορίτσι μου πολυ καλά πας, θα τα χάσεις τα κιλάκια. Σε έχω δει σε παλιές φώτο πιο αδύνατη, είσαι σουπερ, ετσι να γίνεις πάλι...ακούς;;;;;; :)

Ζάκυνθο αντζελ ε;;; αντε να μας πεις πώς περασατε!

φιλιά σε όλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Άννια μου τα 21???? Το είχα για λίγο ξεχάσει ότι σου ρίχνω μια 10ετία! Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν!

Στεγία μπράβο σου και πάλι μπράβο σου! 5 κιλά είναι παρά πάνω από καλά σε 2 εβδομάδες!

Λορετάκι ελπίζω να τα καταφέρετε και να πάτε έστω και λίγες μέρες διακοπούλες και κυρίως να πάνε όλα καλά με το φαρμακείο!

Εμείς επιστρέψαμε την Κυριακή από τις διακοπές μας, πήγαμε στην Κάρυστο στην Εύβοια, όχι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός γι αυτό και πιο κατάλληλος για οικογένειες! Το ξενοδοχείο απέναντι ακριβώς από την παραλία, ήταν τέλεια που ακούγαμε το κύμα και 3 άμαξες που βολτάρανε! Την τελευταία μέρα ανεβήκαμε κι εμείς όπως είχαμε ταξει στα παιδιά και ξετρελάθηκαν! ΤΟ θετικό είναι επίσης, ότι βολτάρεις άνετα με τα πόδια από το ξενοδοχείο στην πλατεία σε παραθαλάσσιο δρόμο που μεγάλο του τμήμα κλείνει για τα αυτοκίνητα και το ευχαριστιούνται τα παιδιά είτε με τα πόδια είτε με ποδήλατα! Στο δρόμο για την πλατεία συναντάς ένα μικρό λούνα παρκ και τρελαίνονται κι εκεί και το αποκορύφωμα είναι η πλατεία που είναι χώρος συνάντησης για τα πιτσιρικάκια και συχνά έχει διάφορες εκδηλώσεις! Σας το συστήνω για άλλη χρονιά, γιατί νομίζω ότι μπορείς να τη βγάλεις και σχετικά οικονομικά!

Καλές διακοπές και σε εσάς Αγγελικούλα! Να περάσετε όμορφα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πού είστε?

Εγώ εδώ!!!!!

Μαρινάκι ακούστηκε ΤΕΛΕΙΟ το μέρος........Στείλε περισσότερες λεπτομέρειες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ναι ,ναι ξέρω την διαδρομή.......

Να σου πω καμιά βόλτα προς τα μέρη μας δε θα κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...