Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα και πάω για μπανάκι......Ήδη βέβαια έκανα ντούς στον ιδρώτα!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι κανείς εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλώς την την πέρδικα ....

πού είσαι κοριτσάρα μου?

Τι κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

εγώ χαλαρώνω πλέον...Ο Γιάννος κοιμάται,ο Μπαμπούλης δουλεύει.

Χάθηκες,για πες για την δουλειά.Εντάξει?

Προλαβαίνεις τις δουλειές?Τον Γιάννη?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ποποποποπο ξέχασα να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην συμπεθερούλα μου

Μαρινάκι μου πολύχρονη να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η όμορφη οικογένεια σου....

όσο για τον Γιάννο να πεις της μικρής να σας πείσει ν έρθετε καμιά βόλτα να ειδωθούν τα παιδιά...Τι να κάνω είναι αγοράκι και έχει ορμές!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσια μου!!!!ειπα να δωσω το παρον σημερα μια και σημερα δεν θα παω για μπανιο γιατι εχω να παω σε κηδεια.η μαμα της γυναικας του συναιτερου του αντρα μου:-(κατα τα αλλα καθε μερα μπανιο,εχω κανει χρωματακι σουπερ,το ιδιο και το γυφτακι μου το οποιο μου βγηκε και κοκκετα.να πω χρονια πολλα στον αργυρακο και στην μαρινα,να σας χαιρομαστε!!!!ελενακι τελεια που θα ερθεις εδω,εννοειται πως θα βρεθουμε.στειλε μου μνμ να μου πεις που εκλεισες,οκ.απο ιντερνετ ακομα τιποτα,δεν εχει προλαβει να παει ο χαζμπαντ στον οτε αλλα για το φθινοπωρο ελπιζω να εχω γιατι δεν παλευεται η κατασταση.απο την αλλη κανω και λιγο αποτοξινωση.στελλιτσα μην το αγορασεις το βιβλιο,μου το εστειλαν σε pdf τις προαλλες,θα προσπαθησω τωρα να στο στειλω.α θα σας αφηνω χωρις ιστορια απο την καθημερινοτητα μου,οχι βεβαια.εχουμε βασιμες υποψιες και εγω και ο αντρας μου που δεν τα πιστευει αυτα οτι μας κανει η κ@8%#λα η θεια του μαγια.η συγκεκριμενη ειναι τα ιδια σκ@τ@ με τον πεθερο μου και εννοειται που δεν μιλαμε παρα μονο αυτη που δεν σταματαει να με σχολιαζει στην γειτονισσα η οποια και αυτη μου τα λεει.λοιπον τις προαλλες μου επεσε η πετσετα θαλασσης απο το μπαλκονι και βλεπω οτι την μαζευει και στελνω τον αντρα μου να παει να την παρει.αργησε να παει.οταν πηγε η πετσετα ηταν μαχαιρωμενη 3 φορες.θελετε και αλλα????βρηκα και ενα φορεματακι με 3 τρυπες και αυτο στα γεννητικα οργανα κοντα και το οποιο μαλιστα το πηρα μολις εμαθα που ημουν εγκυος και με αυτον πηγα στον 1ο υπερηχο.πετσετα και φορεμα τα εκαψα φυσικα.και το τελευταιο,ο αντρας μου αφηνει τα παπουτσια της δουλειας του στην εξωπορτα και προσφατα βρηκε πανω τους ενα σπαγγο σε σχημα θηλειας!!!!το εκαψε και ας λεει οτι δεν τα πιστευει.παρολ'αυτα ομως του λυθηκαν τα κορδονια και μπερδευτικα στα πεταλια του φορτηγου την ωρα που οδηγουσε.ευτυχως εκανε στην ακρη και τα ξεμπερδευψε.θυμαστε που εχω αλλαξει κλειδαρια εδω και 5 μηνες αρα η κυρια πιο πριν αρπαζε το κλειδι απο τον πεθερουλη μου και εμπαινε σπιτι χωρις εγω να παρω χαμπαρι.προσπαθω να μην τα πιστευω και να μην δινω σημασια αλλα με επηρεασαν λιγο να σας πω την αληθεια.μονο να καταλαβω οτι εχει πειραξει κατι του παιδιο,την μπιπ μπιπ μπιπ.αυτα τα νεα μου(δεν μπορειτε να πειτε,παντα σας λεω κατι που δεν σε κανει να βαριεσαι:tongue:)ευχομαι να ειστε ολες καλα,φιλακια στα ζουζουνια σας

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζέσικα τι είπες τώρα????????????????????????

Τρελάθηκα τώρα.......ποποποποπο

δε ξέρω αλλά αυτά που γράφεις περίεργα τα ακούω......

Κοριτσάρα μου δεν έχω λόγια

Δεν μου ήρθε τίποτα προσπάθησε να μου το ξαναστείλεις...

Τελικά πήρα άλλα βιβλία θα σας πω αύριο που θα τα έχω στα χέρια μου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Και φυσικά να σου πω πως ζηλεύω το χρωματάκι σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!πολυ ζεστη σημερα.θα παμε θαλασσα πριν αδιαθετησω.στελλιτσα κανονισα να ερθει σπιτι παπας να το ξορκισει για να ηρεμησω λιγο.ξανα προσπαθω να στο στειλω τωρα βασικα θα κανω reply στο μαιλ απο την κοπελα που μου το εστειλε.αν δεν το λαβεις πες μου για να βρω αλλο τροπο.φιλακια σε ολες!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Το πήρα,πάμε στο μαγαζί....φιλάκια τα λέμε το βράδυ...

Τζέσικα καλές βουτιές....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε???Τζεσικα τι διαβαζω ρε συ παιδι μου καλα θα κανεις να φερεις παπα...Που ειστε οι υπολοιπες??Ειρηνακο καλα??Εγω αδιαθετησα προχτες και ποναωωωωω,επισης εχω πονολαιμο και τα μικρα εχουν βηχα και μυξα αυριο παλι παιδιατρο!

:-D

Καλησπέρα,μπας και πετυχαίνω καμία μέσα?ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Άννια μου περαστικούλια σας βρε...Πως την πάτησες με τον λαιμό?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...