Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ναι όντως πολύ ζέστη,και σήμερα αδιαθέτησα και ζεσταίνομαι ακόμα πιο τρελά,,,,,

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενάκι να βάλεις καμιά φωτο με τα αντράκια σου έχουμε καιρό να τα δούμε....

αλήθεια αυτό που περιέγραψες με τον Αναστάση και το φαγητό στην παραλία λύθηκα στα γέλια......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εντάξει δεν απελπίζομαι σε δύο μέρες θα βουτήξω,είπαμε είμαι από τις τυχερές.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Ελένη για πες απελπισία στην δουλειά από αυτά που βλέπεις?

Πολλά τα ζευγάρια?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευχαριστώ Ελενάκι μου.Καληνύχτα και να ξέρεις πως σε σκεφτόμαστε και εσένα και κάθε φιλεναδίτσα μας που έχει καιρό να μπεί....

Όποτε μπορείς να δίνεις το παρών...

πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

cIhqp3.png

9knMp3.png

Από πού να ξεκινήσω? Από τη Στελλίτσα μάλλον που το πάμε για διάλυση το συμπεθεριό ακούς να φιλιέται δημόσια ο κανακάρης της κι αυτή να το διαλαλεί? Α δε θέλω τέτοια!

Κατά τα άλλα μια χαρά περνάμε λεπτομέρειες με την επιστροφή γιατί είναι και πολλά αυτά που θέλω να γράψω, ωστόσο η Μαριαλενίτσα άρχισε να πληρώνει την πολύ ανεξαρτησία της με ένα καλό χτύπημα και βαθιά πληγή από το κάτω από το μάτι μέχρι το στόμα και άλλες 3 φορές ματωμένα ούλα! Είναι κορίτσι αυτό ή ο καπετάν φασαρίας? Ευτυχώς διαβάζω και για τον Ευθύμη της Γλυκούλας και παρηγοριέμαι! Πώς το κατόρθωσε ο γιόκας σου και διέλυσε κιόλας την κούνια του? Απίστευτος!

Λορετάκι φαντάζομαι πήγατε το διημεράκι της, να περάσετε υπέροχα και να ξάρεις ότι ακόμα και αν κάποιες στιγμούλες νιώσεις το τσιμπηματάκι της έλλειψης του Αργυράκου, θα κάνει καλό σε όλους σας αυτή η απόδραση!

Λενάκι μετράς αντίστροφα για τις διακοπές σας κι εσύ? Μπράβο που έστρωσαν και στη δουλειά τα πράγματα!

Πρινσάκι εσείς πότε φεύγετε?

Ήρθε η ώρα για το τελευταίο μας απογευματινό μπανάκι (κλαααψ) φιλάκια σε όλες και τα λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

....Nα μαι παλι....

ποια θα ερθει Πρεβεζα;;;; ΕΕΕ;;; ε, δε σας διαβαζω ανελλειπως να μου τα χετε ετοιμα αυτα... ποια θα ρθει λοιπόν;;;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ απαντηση...

Βγηκε μπαμπάς και κορες τσαρκα και γω εδω με τη μικρή μπουλουκα, αντε αυριο παίρνουμε τις ευχες μας και αερα στα πανιά μας, επιτελους να αρχισουμε να κυκλοφορούμε!!!!

Παλι φιλακια, ματσ μουτσ και παλι καλά να λετε που προλαβαινω να σας ψιλοδιαβαζω δειλα δειλά, εεε;;;; καλά δεν ειναι ;;; φιλακια :rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???Εμεις καλα εχω το μαρακι με βηχα και τον αντωνη με μυξα αλλα κατα τα αλλα ειμαστε οκ..Πεθαινω απο την ζεστη καθημερινα και το a/c δουλευει ολη μερα,θα μας ερθει η δεη παναγια μου!Εμεις τελικα θα παμε στο μαρμαρι 31/7-7/8ειναι καμια τσουπρα προς τα κει?

:-D

Γεια σας γεια σας γεια σας!!!

Ελενίτσα μου επιτέλους μπήκες....μου'χεις λείψει πολυυυυυυυυυυ το δηλώνω δημόσια! και δε ξέρω γιατι δε μπορουμε να βρεθούμε ρε παιδί μου...ΑΜΑΝ

Γυρίσαμε και περιμένω το αγοράκι μου το οποίο πρέπει να περασε τελεια στο κτήμα! και μεις περασαμε πολυ ωραία με τους κουμπάρους και οι δυο μας, χαλαρωσαμε, κοιμηθηκαμε, σεξουαλιστικαμε και τα καναμε ολα γενικά :)

Ο μικρός μας έλειψε αλλά ευχαριστιομασταν τις ώρες τις ξεγνοιασιάς μας να πω την αλήθεια. Κράτησε σχετικά το αυστηρό πρόγραμμα του ύπνου του που ήταν το μόνο που με ανησυχουσε!

Σας διαβασα όλες αλλά δε προλαβαίνω να σχολιάσω πρέπει να συμμαζευτώ πριν έρθει ο μικρούλης μου

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!!τι κανετε εξαφανισμενες ελενιτσα πρινσακο????πολυ χαιρομαι που ειδα μηνυματα σας!!!!πρινσακο που ρωτησες με καισαρικη γεννησα αλλα ολα καλα πηγαν εκει γιατι εχω κανει και τεστ παπ και ηταν ολα οκ....δεν ξερω την πεμπτη θα παω να με δει παλι και ν αρχισουμε τις εξετασεις...

οσο για διακοπες εγω θα παω κρητη απο 7/8 μεχρι 1/9 απο εκει ειναι η μαμα μου και θα παμε εκει....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑλησπέραααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...