Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχ στελλιτσα μου τρεχω και δε φτανω η δολια μαναααα!!Καλα ειμαι...μονη ακομα...

Εσεις τι κανετε;;Πες για τη δουλεια!!!Ολα καλα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας βάζω ένα τραγουδάκι από δεκαετία του 60 που τραγουδάει ο κολλητός του πεθερού μου ο οποίος μας τραγουδάει σε κάθε γιορτή και είανι εκείνος που σας έγραψα προχτές ...

ead01nRh0s8&NR=1

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλα....αν με τον Γιαννο στη δουλεια προαλαβαινεις να μπαινεις και ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ε θα σε παραδεχτω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Στο μαγαζί όλα καλά,κούραση δεν μπορώ να πω πως έχει μόνο αν κατεβαίνω και απόγευμα.

Ο Γιάννος καλοπερνάει,όλη μέρα τριγυρνάει και από παιδί του σαλονιού γίνετε παιδί της πιάτσας!!!!:P:p:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ελένη τα έλεγα και με την Ειρήνη πριν ο Γιάννος παραμένει πολλή ήσυχος και δεν πειράζει....Ακούει δηλ και πειράζει μόνο όταν τον προσέχει η πεθερά ή κάποιος που του έχει πάρει τον αέρα....

χαχαχαχαχα

Στο μαγαζί θα είμαι με την πεθερά οπότε και δεν έχω άγχος πρώτον για το ωράριο και δεύτερον για τον Γιάννο

Ακριβώς δίπλα υπάρχει κομμωτήριο και η κομμώτριες τον έχουν ατραξιόν....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Το έγραφα και παλιότερα διακοπές αν προλάβουμε θα πάμε 20 Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.

σκεφτόμαστε πολλά αλλά ακόμα δεν έχουμε κλείσει λόγω του πεθερού μου....γιατί δε ξέρουμε πότε θα κάνει χειρουργείο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εσείς θα πάτε διακοπούλες εκτός των Σαβαβατοκύριακων στην πεθερά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ το πιστεύω.....έχω πίστη και ξέρω πως θα τα καταφέρουμε......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ ναι το διάβασα στο τελευταίο μνμ και το ξέχασ.......η ζέστη φταίει ή η βότκα....χαχαχαχαχα

να επικοινωνήσεις με την Τζέσικα...να βρεθείτε......

και τώρα που το θυμήθηκα ποια κοπελιά είπε πως θα πάει πρέβεζα?να βρεθεί μετην φρεσκοπολύτεκνη Ταο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελενάκι μου έφυγες?

ήρθε ο χασμπαντ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...