Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!!μπηκα να δω τι κανετε και ειδα μηνυμα απο την ταο μας!!!πως τα καταφερνεις με 4 ηθελα να ηξερα!!!!μπραβο σου...

εμενα ο ευθυμης σημερα εσπασε την κουνια του...πρεπει να καναμε ρεκορ ετσι????και απο αυριο θα ψαξω να του παρω κρεββατι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρεται σε όλα τα κοριτσάκια μου!!!

Τα πονεμένα κοριτσάκι μου Λορέτα και γλυκούλα τι κάνουν σήμερα?

Λορετάκι όταν θα έχεις ΤΟ χαμόγελο δε θα θυμάσαι τίποτα από αυτά που περνάς τώρα!!!!

Γλυκούλα ο Ευθύμης Ταλιμπάν εεε?Ζωή να έχει πολλά φιλάκια....

Ο δικός μου παραμένει ήσυχος και γλυκούλης.....Και ερωτιάρης έτσι μην ξεχνιόμαστε!!!χαχαχαχχαα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γιούπι, γιούπι!!!!! Επιτέλους Παρασκευή απόγευμα!!! Η αγαπημένη μου μέρα!! Μου βγάζει αυτό το ότι έχω μπροστά μου ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, τί κι αν φύγει τρέχοντας και δεν πάρω χαμπάρι, αλλά είναι αυτό το κάτιτις που έχει το απόγευμα της παρασκευής που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα!!!:tongue: Λοιπόν, γράφω γρήγορα γιατί ο κανακάρης όπου να' ναι θα ξυπνήσει!!!:P

Γλυκουλίνι περαστικά εύχομαι... Πω,πω βρε παιδί μου πολύ τρομακτικό ακούγεται.... Μα πού να οφείλεται ρε γμτ? Θυμίσε΄μου πώς είχες γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική?

Στελλίτσα, θα καεί η γούνα σου με τον ερωτιάρη Γιαννούκο! :D Μωρέ βουρ στο ψητό ο πονηρούλης!!!

Άννια μου πολύ καλά κάνατε και πήγατε στη συναυλία!

Λορέτα όντως πολύ ωραίος ο "Οιωνός", αλλά εγώ ψηφίζω δαγκωτό "Καρυάτιδες" ξάπλα στην πολυθρόνα και με απίθανη θέα!

Ταό, μια χαρά τα καταφέρνεις θηρίο με το θηλυκό θηριοτροφίο ε:P???

Άσχετο κορίτσια, αλλά θυμάστε όταν είμαστε έγκυες που ποστάραμε όλες μαζί και δεν προλαβαίναμε τί να πρωτοδιαβάσουμε, πλάκα είχαμε!!

Υ.Γ Άσχετο λέμε, αλλά μου ήρθε να το πω!!!

Διαφημίσεις

Πεεερα για πεεερααααα!!

Επιτελους.....τα καταφερα να μπω!...σε φυσιολογικη ωρα...ουτε θυμαμαι ποσο καιρο εχω να το κανω....(το να μπω τετοια ωρα οχι τιποτις αλλο...μα που πηγε το μυαλο σαςςς;;;; :) :) :) )

Ειμαι home alone και μες στα νευρα...ηταν να φυγουμε σημερα για βεργια πο ειναι και τα παιδακια μου εκει απο χτες,αφου αυριο δε δουλευω(επιτελους)και τελικα θα πρεπει αυριο να δουλεψει ο Κοσμας...και κολησαμε παλι εδω...και οχι μονο αυτο....ηρθαν και κατι ξενοι συνεργατες και βγηκε μαζι τους για φαγητο κι απεμεινα εγω μονη σα τη καλαμια στο καμπο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εξου και τα νευρα....καθαρισα λοιπον οοοολο το σπιτι(καθ'τι νοικοκυρα αρχοντοπαινεμενη και δακτυλοδεικτουμενη)και να μαι!!!!

Απο που να αρχισω;;;;

Βρε Λενακι τι ηταν αυτο που επαθες στα καλα καθουμενα;;ή μαλλον στα κακα καθουμενα....περαστικα βρε κοριτσι μου...!Ο γιοκας σου μαλλον την ειχε βαρεθει το παιδι τη κουνια και δεν εβλεπε αλλο τροπο να σε κανει να του παρεις καινουριο κρεββατι χιχιχιχι :)

Πρινσακοοοοοοοοοο αχχχ χρονια και ζαμανια!!!!Που ναι τα χρονια;;;;ωραια χρονια;;;;;Περασανε ανεπιστρεπτι......Που θα πατε τελικα εσεις διακοπες;;;;

Χριστινακι μου διαβαζα τα μηνυματακια σου και ελεγα απο μεσα μου κουραγιο Ελενη φτανει και η δικη σου ωρα!!!(των διακοπων :) )Ουτε εμεις το τηρουμε το ωραριο...απλ πασαλιβομαστε καλα,φοραμε καπελο ΚΑΙ μπλουζακι...και τον κυνηγαμε να κατσει στον ισκιο.....

Περιτο να σας πω...το τι σουργελο γινομαστε καθε φορα που παμε με τον Αναστασακο για μπανιο......χωρια που γινεται στανταρ η μασκοτ της παραλιας,ρε παιδια...αν θελετε με πιστευτε...μη δει ανθρωπο να τρωει....παει διπλα του μπαστακωνεται κι αρχιζει...μαμ..μαμ..μαμ..μαμ..μαμ...ρεζιλι γινομαστεεεεεεεεεεε μιλαμε για τρελλο γελιο...μου θυμιζει τους γλαρους απο τον Νεμο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

μαρινακι βλεπω η μικρη σου συνεχιζει να σου ψηνει το ψαρι στα χειλη ετσι;;χαχαχ γυναικες παιδι μου τι να πεις!!!η δουλεια πως παει;;

εγω αρκετα καλυτερα μπορω να πω,με εχουνε βαλει στη θεση της βλαμενης που μου εσπαγε τα νευρα και αυτη την πηγανε απογευμα οποτε πολυ λιγο τη βλεπω....αλλα πολυ αγχος ρε παιδια γενικα σαν δουλεια...πολυ αγχος πολυ τρεξιμο....γενικα...πολυ!!!

Στεγιουλα ρε πως τα πας με τη δουλεια;;;;Καλα...εγω ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΩ αυτο που κανεις...στη δουλεια με το παιδι;;;Ο αναστασακος ανασα δε θα με αφηνε να παρω...και πιο πιθανο οι πελατισες που θα ρχοντουσαν να εξυπηρετουσαν εμενα να απασχολω τον ανασταση...παρα εγω αυτες!!! :)

Λορετακι μουυυ μπρος στα καλη τι ειν'ο πονος;;;;φυγατε σημερα ε;;;αν ησασταν εδω θα μπορουσαμε να βγουμε για ποτακι σημερα γμτ!!!Ελπιζω να περασετε τελεια!Το μωρο θα το εχεις ολη την ωρα στο μυαλο σου αλλα κοιτα συγχρονως να περνας καλα ;).Το δικο μας προγραμμα εχεις ως εξης:Δευτερα με Τεταρτη κρατανε τα παιδια οι γονεις μου,την Πεμπτη ερχονται τα πεθερικα μου τα παιρνουν και πηγαινουμε μετα κι εμεις Παρασκευη...ή Σαββατο....μου λειπυν πολυ οταν δεν τα εχω,αλλα προσπαθω να απασχολουμαι με πραγματα αλλα,να βγαινω εξω και να μη σκεφτομαι...

rssOp2.pngDiP1p2.png

ταο μουυυυ!!!!τυχερη μανουλα με τους τεσσερις κοριτσαρους!Μπραβο σας που τα καταφερνετε τοσο καλα!!!Ειστε αξιοι συγχαρητηριων!Εδω με 2 και δυσκολευομαι...μπραβο σας!!!!

Δεκα αυγουστου φευγουμε για Κερκυρα!!!Αχ πρωτα ο Θεος να ειναι ολα καλα...περιμενω πως και πως.....:)

Αληθεια το τζεσικακι εξαφανιστηκε κι αυτο ε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου πού είσαι ψυχή μου?

Μας λείπεις!!!!

Πολύ πολύ!!!!!!

Πού είναι οι μέρες που η μια συμπλήρωνε την άλλη εεε?Πρινσάκο και εγώ πολύ συχνά αναπολώ αυτές τις στιγμές!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ελάτε κερνάω ποτάκι...

Δίπλα στη πισίνα,,,,

169790-summer-cocktails.jpg

χυμό

DA2.jpg

κρασί κόκκινο...

krasi_e.jpg

ή λευκό

krasi.jpg

ή μπυρίτσα

beer.jpg

ή έστperrier3.jpgω για αυτές που προσέχουν...;);)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αμέσωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

kamikaze.JPG?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1275034697490

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάρα μου πού είσαι?Μου έχεις λείψει.............

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κουρασμενάκι και δε προκάμεις να μπαίνεις εεε?εγώ αρχίζω οικονομίες να πάρω λαπτοπι για το μαγαζί να βάλω και ιντερνέτι να τα λέμε και από εκεί.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...