Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χριστινακι παντα ημουν 50κιλα και τωρα με τα 56 δεν μου αρεσω καθολου(θελω να νιωθω καλα πρωτα με το σωμα μου και μετα με ολα τα αλλα)και με ριχνει πολυ αυτο...Ελενη μου περαστικα πως το επαθες αυτο βρε κοριτσι μου??ο γιατρος τι σου ειπε?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκούλα μου περαστικά...Ποποποπ πρέπει να πονάει εεε?Υπομονή και να μας πεις πως έγινε όταν μάθεις!!!

Χριστινάκι,Αννια,Χαρά και Λορετάκι πολλά φιλάκια σε όλες σας...

ΑΑΑΑχχ πολύ ζόρι μου φαίνεται... Καλέ πότε θα κάνω δουλείες στο σπίτι?

ποποποποπ μήπως να το ξανασκεφτώ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τρέχω τώρα γιατί μαγειρεύω..

Ο Γιάννος το πρωί σηκώθηκε και ήθελε ατα στη γιαγιά!!!!!!Αυτός μια χαρά περνάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ωχ τι είναι αυτό ρε Γλυκούλα πάλι στα καλά καθούμενα? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!

Στις υπόλοιπες με τα 50 τόσα κιλάκια (βάζω κι εσένα Λορέτιους μέσα γιατί είσαι πολύ κοντά) που λέει και η φίλτατη Χριστίνα δε μιλάω, απλά κάνω ότι δε σας βλέπω!

Στο πρωινό είναι άλλα 2 κοριτσάκια σωστές δεσποινίδες, 21 μηνών καμία σχέση με τη δική μου! Κάθονται κυρίες και τρώνε! Η κοπελούδα μου θα φάει 3-4 μπουκιές καθιστή και μετά τον ουρανό ολόκληρο να της κατεβάσεις δεν ανοίγει με τίποτα το στόμα της εκτός και την κατεβάσεις από το καρεκλάκι της, οπότε ευχαριστημένη και ικανοποιημένη που για ακόμα μία φορά πέρασε το δικό της έρχεται κουνιστή λυγιστή τρώει τη μπουκιά της και συνεχίζει ανενόχλητη την περαντζάδα! Έχει και κάτι αλογάκια και άμαξες εδώ και έχει τρελαθεί τελείως, τους τάξαμε βόλτα πριν φύγουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πω πω βρε γλυκούλα μου τι έπαθες καλέ;;; Θα πρέπει να μείνεις μέρες ξαπλωμένη; Και έτσι στα καλά καθούμενα;; (πολλές ερωτήσεις έριξα).. εύχομαι γρήγορα περαστικά!!!!!!!!!!!

Μαρινάκι που πήγατε διακοπούλες;; Ανεξάρτητο πνεύμα η Μαριαλένα!! Μ'αρέσει!!!

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ελένη μου πώς το'παθες αυτό βρε παιδί μου? Γίνεται καλά; έχει επίπτώσεις σε κάτι; (πχ τεκνοποίηση;)

Αννια μου ευχαριστώ για τη διαιτα... Είναι ωραία αλλά αυστηρή όπως όλες...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Χριστινάκι το μπαράκι ιωνός δεν είναι beach bar. Είναι μπαράκι στη Σκόπελο που το έχει ένας φίλος του Γιώργου. Το θεωρώ από τα πιο ωραία μπαράκι. Χωμένο σε νησιώτικο στενό, λίγο rock n' roll...

Μαρινάκι μας τρέχουν καλά τα μωρά μας ε;;;; αααααααχχχχχχχχχ πώς περνάτε;

Χαρά ωραία η μήλος. Κλείσατε σπιτάκι ή δωμάτιο? Στελλίτσα ζόρι η δουλειά; Η διατροφή πώς πάει;

Αχ να σας πω και τον πόνο μου τώρα. Θα αφήσουμε τον μικρό στην πεθερά μου στη χαλκιδική Παρασκευή με Κυριακή και θα πάμε με φίλους μας μινι διακοπουλες. Από τη μία θέλω πολυ από την άλλη τι θα κάνω χωρίς τον ΑΡγυράκο. Από τότε που γεννήθηκε πρώτη φορά θα τον αφήσω. Ξέρω οτι είμαι υπερβολική αλλά θέλω να χαλαρώσω και να το ευχαριστηθώ το σουκου και οχι να αγχώνομαι και να ανησυχώ...το οτι θα μου λείπει είναι δεδομένο.

Αυτάαααααααααααααααααααααααααααααα

Εμείς κλεισαμε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο με σπα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!

Εδώ πολύ ζέστη αλλά ευτυχώς φυσάει και κάτι γίνεται....!

Λορεττάκι μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να αφήσετε τον Αργυράκο για ένα γουηκέντ και να πάτε τα δυο σας (με φίλους) κάπου! Δεν χρειάζεται να προκαταβάλλεις τον εαυτό σου και να ανησυχείς..νομίζω ότι με τη γιαγιά και τον παππού θα περάσει πολύ καλά και εσείς θα ζήσετε πάλι τον έρωτά σας! :wink: Εγώ κανένα βράδυ που μπορεί να την αφήσω στη μαμά μου δε νοιώθω πλέον καθόλου τύψεις γιατί ξέρω και το βλέπω όταν πάω να την πάρω ότι περνάει πολύ καλά μαζί τους!

PCqNp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???σημερα εμεις εχουμε λαικη και ετοιμαζομαι να παω,ευτυχως θα φαμε οτι υπαρχει στο ψυγειο και ετσι δεν μαγειρευω σημερα...που ειστε ολες???φιλια!!!

Γεια σας και από μένα!

Χριστινάκι δίκιο έχεις. νομίζω η πρώτη φορά είναι η δύσκολη όταν αφήνεις το παιδί. Οσο για το καμπινγκ, ωραίο ρε συ αυτό που μου έστειλες. Εμείς πηγαμε σ'αυτό www.thalattacamp.gr και μείναμε σε τροχοβίλα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!ακομα δεν ξερω ακριβως απο τι συνεβη ισως επειδη σηκωσα αρκετο βαρος τωρα τελευταια μαζι και ο ευθυμης με κουραση ισως η αναιμια μου σε συνδυασμο με τον θυροειδη...δεν ξερουμε κατι ακομα θα κανω την αγωγη μου και σε 10 ημερες θα ξαναπαω να κανουμε εξετασεις και να δουμε τι γινεται....οσο για τι επιπτωσεις εχει που με ρωτας λορεττακι δεν ξερουμε ακομα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα!!! Πηγε ο καλος μου Θεσσαλονικη και κοιμησα τα ζουζουνια μονη μου, καλα οι μεγαλες τα καταφερνουν οι μικρες εχουν την πλάκα...η μια βυζί η άλλη μαλλί ξαπλα και οι τρεις, μεγαλα γλεντια.....

Στελιτσα μπραβο καλα εκανες και ξεκινησες διατροφή και γω νιωθω παντελως ξενη στο σωμα μου, αλλα λυπ'αμαι τα λεφτα να τα δωσω στη διαιατολόγο- καλα δεν πολυπερισσευουν κιολας- έχω τοσες διαιτες- όχι πεινας- αλλά μονη μου παντα ξεφευγω, θελω ανθρωπο με μαστιγιο να με συμμαζευει!!!!

φιλακια και σε όλες τις αλλες τις κοκονες.....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερα που ειστε ολες??Πω πω πολυ ζεστη παλι σημερα...Χτες πηγαμε στους πυξ-λαξ ηταν τελεια το οακα φισκα απο κοσμο πανω απο 75000,περασα πολυ πολυ ωραια!!!

Κοριτσάρες μου χαίρεται!!!

Τι μου κάνετε?

Γλυκούλα σου εύχομαι γρήγορα περαστικά και να μην σου αφήσει τίποτα να το θυμάσαι......

Λορεττάκι μου άρεσε πολύ το κάμπινγκ που πήγατε!!! Ζηλεύω!!!

Χριστινάκι σκέφτεσαι να ανέβετε?Άντε να συναντηθείτε με τα κοριτσάκια μας Λορέτα,Ελένη,Σοφάι και Σμαρώ(εγώ δε την ξεχνάω άσχετα που δε γράφει πλέον αυτή είχε κάνει το πρώτο πόστ....ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ...)

Μαρινάκι μου καλά να περνάτε και να ξέρεις πως στον τρόπο του φαγητού μοιάζουν το ζευγαράκι(Αν δε ταιριάζαμε....)

ΤΑΟ μου γλυκιά μου μητερούλα να χαίρεσαι και τις 4 ομορφιές σου.Βρε θηρίο της κοντρολάρεις και τις 4!!!Μπράβο!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές....;););););)

Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη την διατροφή,την ακολουθώ κατά γράμμα με πολλη μικρές αμαρτίες...

Εχτές είμασταν στο γνωστό μέρος που σας είπα για μπάνιο και το βραδάκι μείναμε για φαγητό καθώς είχε τον Φίλο μας τον καλλιτέχνη που τραγουδάει...

Ο Γιάννος αφού ΧΟΡΕΨΕ μόνος και με συνοδό(αμέ)έμεινε στο τραπέζι της και την ώρα που την αποχαιρετούσε την έπιασε από το κεφάλι με τα δύό του χέρια και την φίλησε ανάμεσα στη μύτη και στο στόμα!!!!!!!!!

Εγώ απέναντι να παρακολουθώ και να μένω με ανοιχτό στόμα!!!!!

3,5 χρονών η κοπελιά........Ωχ τι με περιμένει την άμοιρη!!!!

Θα βάλω πιο μετά το ζευγαράκι να χορεύει στο φατσομπουκ....

Πάω για μαγείρεμα....Φιλάκια...

Εγώ θα φάω ένα ντάκο καθώς το βράδυ θα πάμε σε γενέθλια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα που ειστε ολες??Πω πω πολυ ζεστη παλι σημερα...Χτες πηγαμε στους πυξ-λαξ ηταν τελεια το οακα φισκα απο κοσμο πανω απο 75000,περασα πολυ πολυ ωραια!!!

ΔΕ το σχολιάζω,έμαθα πως ΄ήταν μαγευτικά...ΖΗΛΕΥΩ!!!!

Θα πάω το Σάββατο με τον Γιάννο στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έρχεται Λουτράκι.....Ο μπαμπάς είναι νύχτα οπότε θα πάω με τον μικρό μου......

Θα έρθει καμία Λουτράκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

μπήκα να σας διαβάσω λίγο (είμαι πτώμα και πονάααααααααωωωωωωωω στο δόντι) αλλά διαβασα το ποστ της στεγιας και δε μπορώ να μη σχολιάσω!!!!

Αχ Βαχ τι έχεις να τραβήξεις με τον ερωτιάρη τον γιο σου... Δε το πιστεύω οτι φίλησε το κοριτσάκι!!!!! είναι γλύκας!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...