Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Άννιαααααα!!!!!! έτσι μπράβο, άντε να αναλάβουν και λίγο οι μπαμπάδες!!!:P Εγώ στην τρεχάλα, θα μου μείνει κουσούρι σε λίγο το τρέξε τρέξε!!! Το καλό είναι πως η ζυγαριά έχει πλέον σταθεροποιηθεί στα 54,5!!!;) Λέτε να κανονήσουμε μάζωξη μωρέ τσούπρες??? Αχ, θέλω αλλά προσωπικά μόνο ΣΚ μπορώ πιά.΄

Υ.Γ άσε, εμένα παθαίνει ντελίριο στο μπάνιο. Ότι θα εξελισσόταν το βλαστάρι μου στον "Ντένις τον τρομερό" δεν το φανταζόμουν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα χα ναι δεν εχω παραπονο οταν ειναι σπιτι ασχολειτε.χτες τα πηγε κι ολας στις κουνιες να παιξουνε και εγω εκατσα σπιτι..Μπραβο στην ζυγαρια πρινσι εμενα εδειξε 56σημερα αντε 3κιλακια ακομα υπομονη..Χτες βεβαια εφυγα εκτος προγραμματος γιατι πηγα σε γενεθλια και εφαγα τουρτα τυροπιτακια :(..και εγω σκ μπορω για συναντηση

:-D

Πριντσάκο όντως η Σκόπελος είναι πιο όμορφη.. είναι πιο φυσική να το πω; Πράσινη να το πω; Πάντως η Σκιάθος νομίζω ότι έχει πιο αμμουδερές παραλίες ε; Όσο για το μπάνιο εγώ την κάνω είτε μπάνιο είτε ντουζ ανάλογα με τα κέφια της...δηλαδή την ρωτάω κάθε φορά τι θέλει και συνήθως θέλει ντουζ! Και έχω πάρει αντιολισθητικό χαλάκι γιατί την κάνω μόνη μου και δεν παίζει διαφορετικά...!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια και πάλι!

Γύρισα από οδοντίατρο. Καλά πήγε μόνο που πονάω αρκετα. Ηταν λίγο ανατριχιαστικό ειδικά όταν μ'εραβε ο γιατρός....μπουχοχουχουχουι..

Στελλίτσα καλή αρχή στη δουλειά. ΜΙα χαρά θα είσαι... Είναι και ο Γιάννος καλό παιδάκι και ήσυχο και δεν θα δημιουργείο πρόβλημα. Αν ήταν ο Αργύρης θα έκανε το μαγαζί ανω κατω και μετά θα τσιριζε για να βγει εξω... Αχ δε θέλω να λέω τέτοια για το μωρό μου αλλά τι να κα΄νω που μου βγήκε ζωηρός;;;; Χριστινάκι κάτω από την ομπρέλα + με μπλουζάκι είναι μια χαρά νομίζω... Καθόταν και επαιζε εεε;εεε;;; μπράβο το κοριτσάκι μας. Εμείς του είχαμε 923745938659 κουβαδάκια ΚΑΙ πισίνα και εβγαινε έξω (με το κεφάλι) για να πατήσει στην καυτή άμμο και να πάει βόλτα...

Αχ το Μαρινάκι με καταλαβαίνει. Τελικά τα κοριτσια δεν ειναι πιο ήσυχα ε; και γω λέω να κάνω κοριτσάκι να είναι ησυχουλικο. Πρινσι η σκοπελος ειναι το αγαπημένο μου νησι...Μόνο που έχουν βγάλει το δελφίνι από εδώ και είναι λίγο δύσκολο να πας. Αχ τέλειες παραλίες και το πιο τελειο μπαράκι του κόσμου (ιωνός).

Αννια το μαιλ μου είναι [email protected] Στείλε καμιά δίαιτα μπας και κατέβουμε κάτω απο τα 60...

φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμεις διακοπουλες θα παμε μηλο οσο για το ωραριο του μπανιο μαλλον δε το τηρουμε αφου και περσι πηγαιναμε κατα τις 11-12 βεβαια το μωρο στη σκια οποτε δε νομιζω να του κανει κακο για το χριστινακι μην εχεις τυψεις αμα προσεχεις πιστευω δεν ειναι και τραγικο πια

οσο για τα κιλα και εγω εχω χασει ειχα παει 56 και εχω φτασει τα 54

τι αλλο τι αλλο αααααα και εμενα δεν ηθελε νερο στο κεφαλι του καθολου κακος χαμος γινοταν και μια μερα ανοιξα το νερο απο τη βρυση της μπανιερας και μπηκα και εγω μεσα κα εσκιβα το κεφαλι μου και του ελεγα αχ μπραβο αχ μπραβο μια δυο τρεις του αρεσε και αυτονου και μετα το εκανε μονο τουκαι ετσι ξεβγαζε το κεφαλακι του τωρα του το κανω με τη ντουζιερα οταν ειναι να ξεπλυθει του κανω αχ νερακι αχ νερακι και βαζει μονος του το κεφαλι του

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Τι κάνεις χαρουλίτα μου;; Μήλο εε; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι έχει τέλειες παραλίες! Να μας πεις εντυπώσεις μετά! Με τον παυλίτο θα πάτε έτσι;;

Αυτό το κόλπο με τη βρύση της μπανιέρας θα το δοκιμάσω και εγώ γιατί μου ακούγεται καλό! (βέβαια είναι λίγο Mission impossible να μπω ΚΑΙ ΕΓΩ μέσα αλλά κάτι θα κάνουμε! :D:D

Και για πες Λορέττα μας που βρίσκεται αυτό το ωραίο beach bar που λές για να ξέρουμε...εννοώ σε ποια παραλία!!

Για τα κουβαδάκια, εσείς κυνηγάγατε τον ΑΡγύρη αλλά εμείς σηκωνόμασταν 987554884844 φορές να πάμε να φέρουμε στην πριγκήπισσα νερό από τη θάλασσα στο κουβαδάκι και στο ποτιστήρι καθώς δεν σηκωνόταν από το θρόνο της...........

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ουφ τι ζεστη ειναι αυτη ακομα βρε κοριτσια θα μας ερθει η δεη τρελο ποσο μου φαινετε ολη με a/c.αυριο θ απαω τον μικρο για εμβολιο,εφτιαξα λιγο τα συρταρια στην κρεβατοκαμαρα θα κανω ενα μπανακι και θα παω για πρωταθλητισμο ;)..λορετα στην εστειλα την διαιτα!Φιλια καληνυχτα

Kαλημερούδια κορίτσια!!

Άννια εμένα μου φάνηκε ότι εχθές ήταν λίιιγο καλύτερα από προχθές..τουλάχιστον κοιμήθηκα χωρίς να λοιώνω! Εμείς δεν έχουμε και κλιματιστικό πουθενά στο σπίτι οπότε....

Σήμερα το πρωί γέμισα την πισινούλα για να πλατσουρίσει η Αριάδνη αλλά δεν ήθελε να μπει με τίποτα!!!!!! Έκλαιγε σαν τρελή με το που πήγα να την βάλω...:rolleyes:

Βρε Λορεττάκι για ποια δίαιτα μιλάς πάλι; Δεν έχασες ένα σωρό κιλά με εκείνη την περίεργη δίαιτα που μας έλεγες; Αλήθεια πως λεγόταν;; Πόσο θέλετε να γίνετε πια όλες;; 45 κιλάααα;;;;:tongue:

PCqNp2.png

Καλημερα κοριτσια,χριστινακι πρωινη ε???Εγω δεν ξερω ρε γαμωτο αλλα εσκασα χτες παλι,ετσι το αναψα και ησυχασα!!Σε λιγο θα φυγω να παμε να κανει ο μικρουλης εμβολιο...Εχουμε και εμεις πισινα αλλα ποιος την φουσκωνει?:rolleyes::tongue:...Χριστινα η διαιτα της λορετας λεγοταν orac,εγω θελω να χασω αλλα 3κιλα(για να μην πω 6)

Aχχ μπράβο θα μπω να την δω πάλι! Εγώ δεν μπορώ να κάνω ΠΟΤΕ δίαιτα... δεν έχω κάνει ούτε μια φορά στη ζωή μου!!:shock: Με το που την ξεκινάω, δεν προλαβαίνει να μεσημεριάσει και την χαλάω! Κιλά χάνω μόνο κατά τύχη, το καλοκαίρι, αν σταματήσω να κατεβάζω δεκάδες σοκολάτες... Τώρα από εχθές προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην πάω να πάρω παγωτά και γενικά να μην τρώω τόσες σαβούρες μπας και χάσω και εγώ τίποτα....!!!

Αλλά βρε Άννια μου εσύ είσαι πολύ μινιόν και αδυνατούλα από τις φωτογραφίες που σε βλέπω! Γιατί θέλεις να χάσεις και άλλα;

PCqNp2.png

γεια σας!!!τι κανετε?εγω κρεβατωμενη και χαλια επαθα ρηξη μητρας αλλα ακομα δεν ξερουμε απο τι και χαπακωνομαι και πρεπει να ειμαι ξαπλωμενη...γαμωτο ειμαι πολυ στα κατω μου...

τεσπα δεν διαβασα τιποτα και ελπιζω εσεις να ειστε πολυ καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...