Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

΄Καλέ είναι και τα 2 πανέμορφα τα αντράκια σας! Άντε να βάλουμε τις νύφες στη σειρά να ΄κλείσουν τα συμπεθεριάσματα!

ετσι ετσι!!!:D:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειπ!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Σήμερα είμαι καλύτερα αν και με πόναγε το κεφάλι μου μέχρι το μεσημέρι...Φώναξα στο μικρό και έτσι τον πήρε ο μπαμπούλης του και κοιμήθηκα...

Τώρα κοιμάται στο σλιγκ για εξιλέωση...

Περαστικά στον άντρακλα Χαρούλα μου και στους άντρες σου Ειρήνη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια...

εμείς έχουμε ένα θέμα με τον ύπνο μέσα στη μέρα. Δε θέλει με τίποτα να κοιμηθεί. Σήμερα τον πήγα βολτίτσα και δε κοιμήθηκε ουτε εκει!!!!!! και όταν κοιμάται δε κρατάει πάνω απο 15 λεπτά...

Τώρα μετά κόπων και βασάνων, τον κοίμησα (αφού τον είχα στο στήθος μου 50 λεπτά!!!).... Πάντως ούτε εγώ ούτε ο αντρας μου κοιμόμασταν οταν είμασταν μπεμπάκια...καλά να πάθουμε τώρα...

θέλω να βάλω και γω φώτο...θα προσπαθήσω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!!

Πω πω λορέττα μου σε καταλαβαίνω τι ζόρι θα είναι, αλλά το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!! Ενώ εμείς.. κοιμόμαστε του καλού καιρου!!

Λοιπόν το αποφάσισα... θα πάω να πάρω και σκόνη γάλα να έχω σπίτι, γιατί εχθές το βράδυ πάλι θήλαζε για 3 ώρες σερί το καμάρι μου.. δεν γίνεται αυτό... και σήμερα πάλι πήγα να βγάλω με το θήλαστρο και εκεί που έβγαζα 100-150μλ.. τώρα με το ζόρι 40μλ.. τι να πω.. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!

Θα έχω πάντως και τη σκόνη να της δίνω λίγο το βράδυ έχτρα να μην θηλάζω και εγώ τόσο πολύ..δεν το μπορώ αυτό...

ουφφ.. τα είπα και ηρέμησα!:tongue:

PCqNp2.png

Nα κανεις οπως νιωθεις Χριστινακι μου!Το μονο σιγουρο ειναι ...οτι 3 ωρες θηλασμος..ε,δυσκολα αντεχεται!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπερούδια!!

Πω πω λορέττα μου σε καταλαβαίνω τι ζόρι θα είναι, αλλά το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!! Ενώ εμείς.. κοιμόμαστε του καλού καιρου!!

Λοιπόν το αποφάσισα... θα πάω να πάρω και σκόνη γάλα να έχω σπίτι, γιατί εχθές το βράδυ πάλι θήλαζε για 3 ώρες σερί το καμάρι μου.. δεν γίνεται αυτό... και σήμερα πάλι πήγα να βγάλω με το θήλαστρο και εκεί που έβγαζα 100-150μλ.. τώρα με το ζόρι 40μλ.. τι να πω.. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!

Θα έχω πάντως και τη σκόνη να της δίνω λίγο το βράδυ έχτρα να μην θηλάζω και εγώ τόσο πολύ..δεν το μπορώ αυτό...

ουφφ.. τα είπα και ηρέμησα!:tongue:

χριστινάκι μην καταπιέζεσαι και μη νιώθεις τύψεις...

ο σκοπός είναι να είσαι ήρεμη και χαλαρή...

και αυτο το κακό νινάκι γιατί τρώει τόσες ώρες????

Επεξεργάστηκαν by Lorreta

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

άχουυυ βρε λορετάκι τι φατσουλα γλυκειά ειναι αυτήηη;;; Καλα σου μοιάζει πααρα πολύ!!!! Ή το στομα μόνο;; Δεν ξέρω αλλά με τον που τον είδα νόμιζα ότι έβλεπα εσένα!!

Κορίτσια ναι δεν νοιώθω τύψεις γιατί αν συνεχίχω να θηλάζω κάθε βράδυ nonstop θα μου τη δώσει στο τέλος!! Απλά δεν ξέρω τι γίνεται το βράδυ συγκεκριμένα.. μάλλον θέλει να τρώει περισσότερο και το στήθος μου δεν βγάζει το ανάλογο γάλα... τι να πω.. ήπια και τους γλυκάνισους μου, έφαγα και τις σοκολάτες μου πάλι.. και αύξηση δεν βλέπω πάλι σήμερα...

PCqNp2.png

Ελενηηηηηηηηηηη,μαζεψε τους γιους γρηγορα,τους εχω πιασει πρωτη.........:tongue::tongue:ΑΝΝΙΑ ουαουυυυυ ειδα πρωτη φορα το γιο σου κουκλος,κουκλος.ΛΟΡΕΤΑ κι εσενα φτου φτου τα αγορακια σας,τι ωραοι αντρες ειναι αυτοι;;;Αντε γιατι εχω και 3 κορες να αποκαταστησω..:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Να κι άλλο όμορφο αντράκι! Άλλο στυλ,μελαχρινός και με πλούσια μαλλιά! Άντε τυχερές είμαστε γιατί νομίζω τα περισσότερα μωράκια από μανούλες Ιανουαρίου είναι αγοράκια!

Χριστίνα το βράδυ όντως η ροή είναι λιγότερη στο στήθος γι αυτό μάλλον θηλάζει περισσότερο η μικρή! ¨Ειναι πάντως πολυ κουραστικό γιατί και ο γιος μου κάθε γευμα εκανε 45'! Τα είχα δει όλα! Έκανε μεν λιγότερα γεύματα αλλά αυτό το πράγμα...Πίνε και αρκετό νερό πάντως κοριτσάκι, γενικώς τα υγρά βοηθάνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!

Δυστυχώς χριστινακι είναι ίδιος ο άντρας μου... ίσως σε αυτή τη φώτο του μοιάζει απλά λιγότερο...

λες να μου μοιάζει και μένα λίγο?

Πάντως αν θέλεις να αυξήσεις την παραγωγή να πάρεις μαγιά μπύρας της lanes (300mg) 3 φορές την ημέρα Χ 7 χάπια για δύο βδομάδες. Μετά σταματάς μία βδομάδα και συνεχίζεις... το διάβασα στο parents.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...