-
Από την διαχείριση / Admin News
-
On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:
Τελικα ποιο ήταν το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής
Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα!
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
5 ώρες πρίν, amelena είπε:
Κοπέλες πέρασαν οι μέρες..αργά και βασανιστικά! Αύριο παώ για χοριακή! Από όλη αυτή τη διαδικασία δε με ενοχλεί τίποτα παρά μόνο αυτή η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορά. Είναι η τέταρτη φορά που περνάω αυτή τη διαδικασία και αυτό που κατάλαβα είναι δε συνηθίζεται με τίποτα! Αντίθετα κάθε φορά η αγωνία είναι και πιο έντονη από την προηγούμενη φορά. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη! Δεν ξέρω γιατί..εδώ και 10 μέρες είμαι κομμάτια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά, έχω μείνει μακριά από φίλους, δεν ξέρω τι να λέω και τι όχι στους δικούς μου ανθρώπους. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....Θα βρω τον τρόπο! Είμαι σίγουρη! Θα βρω τη δύναμη όπως και τις προηγούμενες φορές! Είναι όμως αυτή η αναμονή! Θέλω απλά να περάσει η αυριανή μέρα! Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα..θέλω απλά να περάσει!
Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤
-
Cafe Ιανουάριος 2010
-
Θέματα
-
- 6.694 απαντήσεις
- 857.840 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 120.187 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.141.247 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.343 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 207.727 εμφανίσεις
-
-
-
- 250 απαντήσεις
- 13.075 εμφανίσεις
-
- 6.694 απαντήσεις
- 857.845 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 42 εμφανίσεις
-
- 1.707 απαντήσεις
- 212.750 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 59
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 870 απαντήσεις
- 40.314 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 6.279 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 69 εμφανίσεις
-
Εγκυμοσύνη και θηλασμό 1 2 3
Από Αγγελικηη1, in Ιατρικά & Υγεία
- 40 απαντήσεις
- 1.630 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 4.776 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα