Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Στέγια ξεκίνησες σήμερα εε; Άντε καλή αρχή και ...καλές πωλήσεις!!! :-)

Σκιάθο ήταν πολύ ωραία εκεί που μέναμε γιατί δεν παίρναμε αυτοκίνητο για την παραλία..ήταν μόνο 50μτ μακρυά! Και ωραία παραλία με άμμο και ένα ωραίο beach bar που κάθε μέρα εκεί είμασταν....

Δηλαδή μόνο εμείς τελικά δεν τηρούσαμε τις ώρες της παραλίας εε; Κάποιες φορές πηγαίναμε μόνο απόγευμα μετά τις 5.00μμ αλλά κάποιες άλλες πηγαίναμε κατα τις 12.30 μέχρι τις 2.00.... βέβαια η μικρή ήταν ελάχιστα στον ήλιο καθώς καθόταν όλη την ώρα κάτω από την ομπρέλα (με μπλουζάκι πάντα) με τα κουβαδάκια της και έπαιζε... δηλαδή πήρε ελάχιστο χρώμα οπότε δεν νοιώθω τύψεις γιατί θεωρώ ότι με το αντιηλιακό, με μπλουζάκι ΚΑΙ σε σκιά δεν είναι πια και τόοσο φοβερό... Έχω γνωστή που πηγαίνει με τα παιδιά της 8.30-10.30πμ στη παραλία (ω ναιιιιιι) και είναι κατάμαυρα ήδη...!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι τώρα που είμαστε στο σπίτι μια χαρά το τηρούμε,αν πηγαίναμε και εμείς διακοπές και είχαμε την θάλασσα στα 50 μ θα σου έλεγα και εγώ τι ωράριο θα ακολουθούσα...

Βρε εμείς είμαστε λευκοί θα αργήσουμε να μαυρίσουμε!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Χριστινάκι μου........

Μια χαρά πέρασα και τελικά το αποζητούσα χωρίς να το ξέρω...Τώρα βέβαια θα μου πεις μη μιλάς από την πρώτη μέρα αλλά έχω πεθερά που μπορώ να βασιστώ πάνω της...

Και να κοιμηθείς λίγο παραπάνω και να πας και για μπανάκι κανα απόγευμα και γενικά τελικά μεγάλη διαφορά να είσαι σε δική σου δουλειά από το να είσαι υπάλληλος...δε το συζητώ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοιτάξτε μια δροσερή συνταγή:

http://www.aliceonboard.gr/blog/?p=3092

cIhqp3.png

9knMp3.png

εμείς πηγαίνουμε για μπανάκι εδώ κοντά στο Λέχαιο και είναι υπέροχα..

είναι μικρό ξενοδοχείο με εστιατόριο(κάνει και δεξιώσεις) και έχει παιδότοπο και πολύυυυυυ χώρο...Αφού σκέφτομαι να σας καλέσω όλες να δείτε τι υπέροχα που είναι.....

Η θάλασσα ρηχή και με άμμο και τα παιδιά τρελαίνονται!!!

άντε θα έρθει καμία για βολτούλα μπανάκι προς τα εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Mιαμμ... πολύ ωραία φαίνεται η λεμοναδίτσα!!! Στέγια για στείλε κανένα λινκ για εκεί που λες γιατί..ζήλεψα!!! :wink:

Λορεττάκι ξέχασα πριν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία για το δόντιιιιι!!!!!!!!

αΑ....και τώρα θυμήθηκα..για τα κιλά που λέγατε μια από αυτές τις μέρες...αφήστε κορίτσια.... έτρωγα ότι σοκολατοειδές κυκλοφορούσε μπροστά μου.. μεγάλη πίκρα.. γύρισα με +1,5 κίλο σύν τα άλλα που είχα.....αφήστε σας λέω...!!

PCqNp2.png

Μια γρήγορη καλησπέρα κι από μένα!

Διάβασα τα νέα σας και συγχωρείστε με αλλά πολύ χάρηκα που δεν τρέχω μόνο εγώ συνέχεια! Αυτό το κοριτσάκι μου καλό χρυσό, αλλά τέτοιο πείσμα δεν υπάρχει! Αν δε γίνει το δικό της τη βάψαμε, σε όλα όμως και δεν την κοροιδεύεις με τίποτα, καμία σχέση με το γιο μου που στην ηλικία της είχε μεν τα ξεσπάσματά του αλλά έβρισκα ρε παιδί μου έναν τρόπο και τον έκανα να ξεχνιέται! Φέτος δεν τηρούμε ούτε κι εμείς σωστά το ωράριο για το μπάνιο, εντάξει μέχρι τη 1 έχουμε μαζευτεί αλλά και πάλι ο ήλιος καίει! Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχω μαζί μπιμπερό και αλεστικά αφού η μικρή τρώει τα πάντα! Πήγαμε από τα τελείως πουρέ σε κανονικό φαγητό και χτες τσάκισε ιμάμ, σήμερα μπιφτέκια! Κάτι είναι κι αυτό σε διακοπές! Ελπίζω να ξαναμπώ σύντομα και να τα πούμε πιο αναλυτικά, φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι και εσείς διακοπές είστε;; Καλά να περνάτε!!! Εμάς παιδιά στις διακοπές έτρωγε η μικρή συνεχώς ψωμί!! Όπου καθόμασταν ήταν το πρώτο πράγμα που ζητούσε και δεν το άφηνε με τίποτα!! Της έδινα και καμιά ντοματούλα, αγγουράκι κλπ αλλά κυρίως με ψωμί και φρούτα την έβγαλε! Ααα έχει και νέα αγάπη τώρα...την ....κάπαρη!!! Έτρωγε συνεχώς κάπαρη που μάλιστα τσιμπούσε μόνη της από τη σαλάτα μας!

Eρώτηση... όταν την κάνω μπάνιο και πάω να τη λούσω γίνεται ο κακός χαμός...δεν θέλει με τίποτα και κλαίει σπαρακτικά!! Εσάς κάθονται; Κάνετε κάποιο κόλπο; Εμένα κλαίει τόσο πολύ που δεν κάνει πίσω πολύ το κεφάλι με αποτέλεσμα να μπαίνει νερό στα μάτια της και να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο! Όποια πρόταση δεχτή, γιατί κάθε φορά που λουζόμαστε κλαίω και εγώ μέσα μου....

PCqNp2.png

Χριστινάκι για δες φωτο σου στέλνω την σελίδα στο φατσομπουκ....Έχει φώτο από δεξιώσεις αλλά και πως είναι καθημερινά ο χώρος και την παραλία...Μόνο τον παιδότοπο δεν ε΄χει από ότι είδα...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195651110446070&set=pu.148888071789041&type=1&theater&pid=800434&id=148888071789041

Όσο αφορά το λούσιμο αν της λες ψηλά το κεφάλι?αλλιώς για δες αυτό:

http://www.cosycorner.gr/el/category/jojo-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF/

Μαρινάκι μου μπράβο στην νυφούλα μου με το φαγητό!!!

Διακοπούλες και εσείς εεε?Τι λέτε θα μας έρθετε και προς τα εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και απο μενα κοπελες τα μικρα μου ξεραθηκανε 3ωρες...να ναι καλα το κλιματιστικο αλλιως δεν παλευετε!!Τωρα θα τους δωσω λιγο καρπουζακι κανα γιαουρτι αργοτερα και θα παμε καμια βολτιτσα στις κουνιες για να τα κουρασω χααχαχααχαχα..Χριστινα εμενα καθετε στο μπανιο του αρεσει πολυ,αν της δινεις κανενα παιχνιδακι να απασχολειτε?

:-D

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια και εμένα κάθεται στο μπάνιο και παίζει και της αρέσει αλλά στο λούσιμο έχουμε θέμα μεγάλο!! Κάθε φορά της εξηγώ να κάνει πίσω το κεφαλάκι να μην μπει νερό στα ματάκια κλπ κλπ αλλά κλαίει με το που της βάζω σαμπουάν.....Της έιχα πάρει κάτι σαν 'καπελάκι' που απομονώνει τα μάτια και είανι τέλειο αλλα΄δεν το θέλει... Στέγια μου θα δοκιμάσω και αυτο που έστειλες που είναι σαν κανατούλα!! Το έιχα δει παλιότερα στο mothercare αλλά δεν το θυμόμουνα!!

PCqNp2.png

καλησπέρα!!! Ο μικρός κοιμάται και είπα να μπω! Ούτε τα ρούχα δεν έχω αλλάξει ακόμα από τη δουλειά!!!

Στέγια, δε σε πιστεύω λέμε!!! Θα πάτε Σκόπελο????:shock::shock::shock: Μα από εκεί είμαι, έχουμε σπίτι και πάμε κάθε χρόνο, αλλά φέτος που θα έχω μόνο 2 βδομάδες άδεια, σε συνδυασμό πως έχουμε πάνω από 2 χρόνια να πάμε και κάπου αλλού καλοκαιρινές διακοπές, είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να μην πάμε:(:(:(. ώστε είσαι κι εσύ εργαζόμενο κορίτσι, πια ε? Συγχαρητήρια!!!

Κι εσύ Χριστινάκι γειτόνισσα βλέπω, ε? Όχι να το παινευτώ πάντως αλλά η Σκόπελος είναι πιο ωραία, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε???:tongue::tongue::tongue:

Για μπανάκι πάντως παιδιά μας βλέπω να τηρούμε ευλαβικά το ωράριο, τουτέστιν 8 το πρωί και μετά τις 6:30 το απόγευμα γιατί είμαστε όλοι λευκοί αγελαδινοί και καιγόμαστε για την πλάκα μας!

Μαρζαβ επιτέλους έδωσες κι εσύ το στίγμα!!!

Άννια τί κάνουν τα ζουζπουνάκια σου?

Μαρίνα καλά να περνάτε δτις διακοπούλες! Κάντε μια βουτιά κια για μας που μέχρι στιγμής ψηνόμεθα!!!!

Λορέτιους ακόμα ταλαιπωρείσαι με τα δόντια ε?:(:(:(

οοοοοο η πρινσι τι κανεις εσυ??καλα ειναι τα ζουζουνια παιζουν με τον μπαμπα τους τωρα!!!!Να σας πω τωρα που ειμαστε μαζεμενες πειτε και κανονιστε τιποτα για καμια συναντηση αντε!!

:-D

Χα,χα καλέ πολλή πλάκα έχει το "ποτιστήρι" του λουσίματος!!!:P

Αφήστε, κι εμένα σκούζει στο λούσιμο, τον πλένουμε μαζί με τον άντρα μου, γιατί μόνη μου, το πιθανότερο είναι να έπλενε εμένα κι εκείνος να παρέμενε άπλυτος!!! Αλήθεια, πώς τα πλένετε? Εμένα πια δεν κάθεται στην μπανιέρα του και θέλει να κάθεται και όρθιος ο κουτσομπόλης μου. Εσείς τα πλένετε όρθια? Λέω να πάρω κανένα αντιολισθητικό πατάκι για το μπάνιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...