Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ξέρω πως όλα θα γίνουν πάλι όπως πριν......απλά πέρναγα φάση είχα αφήσει πολύ τον εαυτό μου!!!!!

Τώρα όμως.......κοιτάμε μπροστά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω καπως ετσι ημουν ειχα αφησει κατα πολυ τον εαυτο μου με παοτελεσμα τωρα να με ριχνει πολυ η εμφανιση μου.. :(...αντε καλο μας κουραγιο μαζι θα πειναμε χαχαχαχα...Στελιτσα βγαινω να ξαπλαρω λιγο..φιλια πολλα!!

:-D

Άντε καλη ξεκούραση και τα λέμε........μην μιλάς και εσύ καλεεε...

φιλάκια περιμένω τον μπαμπούλη να φάμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΓΕια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε;

εμείς ειμασταν στην χαλκιδική σε καμπινγκ και γυρισαμε σήμερα. Μείναμε σε σπιτάκι μικρό και ήταν ωραία. Μόνο που ψοφήσαμε να πω την αλήθεια. Ρε κορίτσια πειτε μου μόνο ο Αργυράκος είναι έτσι; Θέλει να περπατάει ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Δε θέλει τίποτα άλλο. Ούτε να παιζει με παιδάκια, ουτε να μπει στη θαλασσα που την υπεραγαπουσε περσι. Τιποτα. Δε καθεται λεπτό. ΜΟΝΟ περπάτημα. Απελπιστήκαμε λίγο να σας πω την αλήθεια. Λέτε να είναι υπεκινητικός;;;;; ανησυχώ...

Στελλίτσα καλή επιτυχία με τη δίαιτα. Εγώ τρώω δυστυχώς αλλά μάλλον με ψιλοσώζει η γυμναστική. Αννια μια χαρά τα έχασες τα κιλάκια ε; Αν μπορείς στειλε μου τη διαιτα που κανεις. Είναι ευκολη;

Οι υπόλοιπες καλά;;;;;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας και χαρά σας, επιτέλους!!!!

Αχ φιλενάδες μου το παράκανα με τις απουσίες μου, ψάλτε τα, έχετε δίκιο, το ξέρω!!!:P

Αχ, αχ και βαχ, τρέχω τρέχω, αλλά δεν ξέρω τί να προλάβω, χαχα!!!

Κούραση στη δουλειά, κι όταν γυρνάω, ο Δημητράκης είναι duracell, με όλλλληηηηη τη σημασία της λέξης λέμε!

Πολλές φορές σας συλλογίστηκα αλλά δεν είχα χρόνο να σας γράψω τα νέα μου, έτσι είπα τώρα να μπω κι ας μην προλάβω να τα πω κι όλα, ναι????? Τελικά κλείσαμε για διακοπές στην πρέβεζα μετά από πολύυυυ ψάξιμο, άντε να κοντοζυγώσουν οι διακοπούλες γιατί έχουμε σαλτάρει!!!!!! Μήπως όλως τυχαίως καμιά τσουπρίτσα έχει κλείσει εκεί κοντά? Ειδοποιήσετε!!!!! Καλέ Μαρίνα, εσύ δεν είσαι από τα Γιάννενα???? Για ειδοποία λοιπόν!!!!!

Έχω διαβάσει ελάχιστα, αν και βλέπω πως μύρισαν διακοπές γιατί οι σελιδούλες έχουν αραχνιάσει.... μα 1 σελίδα σε 10 μέρες:shock::shock::shock:???

Σήμερα πήγαμε βόλτα στο Αττικό πάρκο, Κι ενώ όλα τα άλλα παιδάκια ήταν στα καρότσια τους, ο δικός μου ήθελε να τρέχει συνέχεια σέρνωντας ταυτόχρονα το καρότσι του και έσκουζε!!!τα νέυρα μου, τα χάπια μου κι ένα γιατρό!!!!! Πάντως δεν ξετρελάθηκε με τα ζώα. Σε ένα σημείο που είχε κάτι παπαγάλους, (που παρεπιπτόντως του αρέσουν πολύ οι παπαγάλοι) γύρναγε και κοίταζε επίμονα μία κοπέλίτσα δίπλα και όλο και της γέλαγε!!! Αχ και βαχ (πάλι!). Μόνο με το λιοντάρι κόλλησε και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα. Μήπως γιατί έχει Ωροσκόπο λέοντα?? Χα, χα πετάξτε μαρούλια κοριτσούδια γιατί πήρα φόρα και λέω πάλι τις βλακείες μου!!!

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά ο άντρας μου μόλις παραπονέθηκε πως δεν έχει σωβρακα στο συρτάρι του!!!:tongue::tongue::tongue: Αχ, βαχ και ξαναμαναβαχ!!!

Υ.Γ . Άσχετο Νο 2. Το πιτσικολίνι μου τρελαίνετται να βλέπουμε στο u tube το manamanah , αυτό από το muppet show, το θυμάστε? Manamanah, pa ti pi ti pi!!! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!! Α και το hot dog song του mickey mouse! Βοηθάει να φάμε καμιά κουταλιά παραπάνω, αυτό πού το πάτε?:tongue:

Επλίζω να είστε όλες καλά και να ετοιμάζεστε για διακοπούλες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και από μένα κορίτσια!!!!

Και εγώ χάθηκα αλλά είχα καλή δικαιολογία... είχαμε πάει διακοπές και γυρίσαμε εχθές!! Ηταν πολύ ωραία (Μαρινάκι επείδή είχες ρωτήσει, Σκιάθο πήγαμε), βέβαια ολίγον κουραστικά σε κάποιες φάσεις βεβαίως βεβαίως...:P Λορεττάκι και εμένα θέλει συνέχεια να περπατάει αλλά όχι στο βαθμό του Αργύρη...πάντως έχω δει κατά καιρούς αρκετές μαμάδες με αγοράκια κυρίως να τρεχουν από πίσω τους (και να μην φτάνουν!!! :wink:

Αλήθεια σε αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω...εσείς 'τηρείτε' τους κανονισμούς των ωρών στη θάλασσα; Δηλαδή και καλά πριν τις 11 και μετά τις 6;; Δεν μπορώ βρε κορίτσια..την πρώτη μέρα είπαμε να πάμε κατά τις 10και το πρωί και μελαγχόλησα...δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ώρα στην παραλία!!

Ωχ σας αφήνω προς το παρόν..επανέρχομαι αργότερα δριμύτερη!

PCqNp2.png

χέλλου,

πρινσι μου κουράζεσαι ε; αντε τώρα στις διακοπές θα χαλαρώσετε λίγο...Ρε παιδιά αν κάνουμε και δεύτερο τι θα γίνει;

Χριστινάκι ωραία στη σκιάθο; ωραίο το ξενοδοχείο; σας βόλεψε;

Εγώ είμαι απο τις μαμάδες που τρέχω πίσω απο το παιδί μου και λιώνω στον ήλιο.

Εμείς πάμε για μπάνιο κατά τις 9μιση και κατά τις 11μιση με 12 το αργότερο φεύγουμε. Μετά το απόγευμα κατά τις 4μιση με 5. Εξάλλου το μεσημέρι κοιμάται ο μικρός.

βάλτε καμιά φωτο απο τα νινιά σας που έχουμε να τα δουμε αιώνες πια!!!! :)

κορίτσια σήμερα κάνω την επέμβαση στο δόντι μου....λίγο φοβάμαι αλλά το έχω πάρει απόφαση. και πρέπει να βάλω και ένα εμφύτευμα και νομίζω οτι μετά τελείωσα....

λέτε να μη μπορώ να φάω και να χάσω κανένα κιλό;;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τα καλά μας τα κορίτσια που μας έλειψαν επέστρεψαν!!!!!

Καλωσήρθατε όσες διακοπάρατε και καλή συνέχεια σε όσες δουλεύουν....

Μιλάει μαι εργαζόμενη μανούλα....;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαγειρεύω ταυτόχρονα οπότε σύντομα τα μνμ μου!!!

Λοιπόν Λορετάκι μου δε βάζει κώλο κάτω εε?Υπομονή καλή μου..Εμείς παραμένουμε ήσυχα και παίζουμε με ότιδήποτε βρεθεί στα χέρια μας.....Λαχείο ειδικά τώρα που είμαστε στο μαγαζί και είναι γεμάτο με διάφορες ΄παγίδες'.....

Περπατάμε βέβαια και εμέις πολύ αλλά μας αρέσει να είμαστε σε ανοιχτό μέρος και τον αφήνω και φυσικά πηγαίνει μόνος του...

Ω,ναι έχω την ευτυχία να σας πω πως δεν ανεβαίνουμε,δεν κατεβαίνουμε,δεν σκαρφαλώνουμε αν δεν είμαστε μαζί με την μαμά ή έστω τον μπαμπά δηλ με παρουσία!!!!!

όσο αφορά Χριστινάκι τις ώρες πηγαίνουμε μετά τις 7 το απόγευμα και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Ο δε Γιάννος τρελαίνεται για την θάλασσα και τρελαίνεται να τον κάνω βουτιές!!!

Για πείτε καλές μου πως περάστε?

Λορετάκι κάμπινγκ ακούω εεε?αλλά δωμάτιο ε?Εμείς προτιμούμε σκηνή!!!!

Τέλεια θα ήταν εε?Χαλκιδική αχ ζηλέυω!!!!

Χριστινάκι Σκιάθο?Εμείς ίσως κάνουμε μια περατζάδα από Σκόπελο (έχει σπίτι μια φίλη μου,οπότε θα το σκεφτούμε περισσότερο για μετά τις κανονικές μας διακοπούλες )για μετά τον 15αυγουστο.....Αν πάνε όλα καλά και μπορέσουμε....

Σήμερα πήγαμε από το πρωί στο μαγαζί και έφαγε εκέι τα φρούτα του και το ψωμί με βούτυρο και μέλι...

Αν κρίνω από την σημερινή μέρα ΜΙΑ χαρά θα τα πάμε .....ΓΙΟΥΠΙ δε το πίστευα πως θα πέρναγα τόσοο καλά!!!!!

Σας αφήνω πάω για μαγείρεμα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω εδω για λιγο,ειχα την αφεινη ιδεα να φαμε στη βεραντα την καναμε κωλο και ετσι την επλυνα και δροσιστηκα χαχαχαχα...Πρινσι χριστινακι και λορετακι που εισασταν καλε,μαυρα ματια καναμε να σας δουμε..Η ελενη μας που ειναι??Η τζεσικα?μαλλον δεν επρασε ακομα το ιντερνετ,αχ και εγω θελω θαλασσα αλλα ειναι μακρθα και ο τολης δουλευει με ποιον θα παω με 2κουτσουβελα μαζι??Θα κανω υπομονη και σε 20μερουλες θ απαμε διακοπες θα ειμαι ολη μερα στη θαλασσα..

:-D

Αννια σε πρόλαβα?

Μόλις φάγαμε!!!!!

Θα πάμε να την πέσουμε!!!!!

Και το γνωστό μόλις με πάρει ......ο ύπνος(γιατί ο μπαμπούλης θα με πάρει πρώτος χαχαχαχ)θα ξυπνήσει ο Γιάννος μας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαράκι τι κάνετε?Η Αφροδίτη?βρε βάλτε καμιά πρόσφατη φώτο έχει δίκιο το Λορετάκι!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...