Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΑράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα.....

Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα συνεχίσω να γράφω στο καφέ μας!!!!;);););)

Ξυπνήστε έχω ξυπνήσει και σιδερώνω!!!!!!!!

κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Α δε σας είπα από Δευτέρα ξεκινάω στο μαγαζί!!!!Να πάω να μάθω τα προϊόντα γιατί σε 2 εβδομάδες θα μείνω μόνη με τον Γιάννο!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Επίσης να σας πώ πως αποφάσισα να το ράψω γιατί στα πρώτα μπάνια που κάναμε έβγαλαν έκτακτο δελτίο στα τοπικά για εμφάνιση θαλάσσιου κήτους!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Σας δείχνω και μια πρόσφατη φωτο μου κάνοντας ηλιοθεραπεία!!!

falaina.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Και όπως καταλαβαίνετε θα συνεχίσω να μιλάω μόνη!!!

Κλαψ δε θα έρθει κάποια στην παρέα/?

άντε βρε αγαπάκια μου ξυπνήστε.......και πριν πάτε για βουτιές μπείτε να σας "δω" λιγάκι!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τίποτα?

Καλά πάω να συνεχίσω,τελειώνω σε λιγάκι!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα κοριτσια πριν καμια ωρα ξυπνησα χαχαχααχα..Ο μικρος εδω και 4-5μερες ξυπναει μονο μια φορα την νυχτα για γαλα...Σημερα και χτες δεν ειχα μαγειρεμα και ετσι το εριξα στις βολτες..Στελιτσα εσκασα στα γελια με την φωτο..Να ξεκινησεις αγαπη διαιτα απλα να οπλιστεις με υπομονη και επιμονη..Εγω απο 59εφτασα 56,2 που ζυγιστηκα σημερα....Επιτελους θα φυγει η κοιλια σωσιβιο

:-D

Άννια μου κοριτσάρα μου τι υπέροχο νούμερο είδες στη ζυγαριά?Μπράβο!!!!!

Α και εγώ ήταν να μην πάρω απόφαση....Εγώ όπως σας έχω ξαναπεί πήρα τα κιλά κατά την διάρκεια του θηλασμού και καθώς δεν κάνω τίποτα από γυμναστική μπαστακωθήκανε!!!

Έχω ξεκινήσει διατροφή σήμερα είναι η τρίτη μέρα και το τηρώ ευλαβικά και φυσικά δε πεινάω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

πάντα όταν είμαι έτοιμη να βγώ μπαίνεις.....

χαχαχαχαχαχ τι κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ναι ,ναι μπας και φύγω από την κατηγορία της όρκας.....

χαχαχαχαχαχ

τι καλό φάγαμε?

εμείς μπιφτέκια με πατάτες και σαλατούλα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

εμεις ειχαμε φρικασε και γαυρο τηγανητο ολα απο την πεθερα,επαθα μια τεμπελιαση 2μερες τωρα...Σου ευχομαι να χασεις γρηγορα ολα τα περιτα κιλακια....Εχω γνωστη που μεσα σε 6μηνες εχασε 40κιλα..απο 110εφτασε τα 70...Να ξερεις οτι οσο πιο πολλα εχεις για χασιμο τοσο πιο γρηγορα φευγουν..Αν θες πες μου να σου στειλω με πμ την διατροφη που κανω και εγω...

:-D

Έχω την φιλενάδα μου διαιτολόγο-διατροφολόγο...

μαζί της είχα χάσει στο παρελθόν 35 κιλά και τα κράτησα 5 χρόνια...

μαζί της πήρα μόλις 9 κιλά στην εγκυμοσύνη!!!!!!ξεκίνησα την Παρασκευή!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...