Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τι έγινε ρε κορίτσια? Πού χαθήκατε όλες? ΕΙδικά εσύ Λορετάκι δε μας είχες συνηθίσει σε τόσο μεγάλες απουσίες, ελπίζω να είναι όλα καλά για όλες!

Καλές διακοπές Θάλεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

γλυκο λενιω τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα.εχω κανει την νυχτα μερα .κοιμαμαι μετα τις 4 το πρωι και το πρωι ξυπναω μαζι με το βασιλη.εχω βγει ολιγον off.αντε να φαει και να κοιμηθει να κοιμηθω και εγω.εσεις τι κανετε ?μπανακια?σκεφτομαι να παω με τον μπεμπη η δυο μας αλλα πρεπει να αγορασω ομπρελες καπελα κτλ

4ywWp2.png

γΕΙα σας κοριτσακια τι κανετε???εμεις εδω ζεσταινομαστε ουφ ουφ ουφ...Για μπανιο εμεις δεν εχουμε παιε ακομα,γιατι ο τολης δουλευει μεχρι αργα και για να παμε θελουμε καμια ωρα...Εγω συνεχιζω την διαιτα απο το σαββατο και χανω αργα και σταθερα αλλα χανωωωωωωωωωωω....Ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια..

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου γλυκα τι μου κανετε?

εχω χαλια ξαπλα μια βδομαδα στο κρεβατι θα ειμαι μονο μαμ και τσισα επιτρεπετε να παω κατι με επιασε τη κυριακη στη μεση και εμεινα εκει αυτα απο μενα πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κοριτσάκια μου εδώ είμαι,

ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον μικρούλη μου. Γιορτάζουμε και 1νοεμβρίου ε μη το ξεχνάτε :)

Εχω καιρό να μπω, ο μικρούλης μου αρρώστησε και ήταν η πρώτη φορά και ήμουν κάπως. Κάπου κόλλησε ιό κοξάκη το έχετε ακούσει. Μπορεί να είναι σοβαρό αλλά εμείς ευτυχώς το περάσαμε αρκετά ελαφρυά. Εβγαλε κάτι φουσκαλιτσες στο λαιμουδάκι του και δε μπορούσε να φάει το μωρό μου. όμως πήραμε φαρμακάκι και γίναμε καλά. Μετά μ'επιασε και μένα η μέση μου από την γυμναστική και ταβλιάστικα λίγο. Υποτίθεται οτι γυμνάζομαι για να ΜΗ πονάει η μέση μου. Κάτι κάνω λάθος!!! Τη δευτέρα επίσης θα κάνω επέμβαση το ένα δόντι και ερχονται και άλλα!! Αχ ευχάριστα σας είπα ε; Τι να κάνω βρε κορίτσια! Όμως γενικά είμαι καλά, το αγόρι μου μεγαλώνει και ζωηρεύει και δε κάθεται λεπτό...

Είστε καλά εσείς; ΜΟυ λείψατε αντε απο σεπτεμβριο να οργανωθούμε να τα λέμε πιο συχνά ε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαρουλα περαστικα κοριτσακι μου!ειχες αλλη φορα θεμα με την μεση σου η πρωτη φορα?πακετο μεγαλο......

λου μου περαστικα και μακρια σας οι ιωσεις,εφω παντως δεν το εχω ματαξανακουσει.χλαρωσε και εσυ λιγο με το γυμναστηριο.

φιλια σε ολη την παρεα που ξεπαρειστηκε

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσια μου γλυκα τι μου κανετε?

εχω χαλια ξαπλα μια βδομαδα στο κρεβατι θα ειμαι μονο μαμ και τσισα επιτρεπετε να παω κατι με επιασε τη κυριακη στη μεση και εμεινα εκει αυτα απο μενα πολλα φιλια σε ολες

βρε παιδια τωρα ανοιξα και ειδα και αυτο..

μα τι γινεται κι εγω τα ιδια!!

σαββατο κρατωντας τη φωτο , μια στραβη κινηση και εμεινα ακινητη με τρελους πονους στη μεση μεχρι εχθες που σωθηκα κυριολεκτικα με βελονισμό. Εχουμε μια εκπληκτικη ιατρο-αναισθησιολογος-βελονιστρια απο τις καλυτερες της ελλαδας. Χαρα, αν θελεις να την επισκεφτεις ειναι καλαμακι-αγιο δημητριο. ανωδυνα μεσα σε 1 ωρα ημουν στα ποδια μου καλα. χρονια παμε εκει μετα απο ενα ατυχημα της μητερας μου και εχουμε στειλει απειρο κοσμο που την επισκεπτεται φανατικα. (α, και οικονομικοτατη).. πες μου αν θες..

τι εγινε βρε κοριτσια???ολες με την μεση σας????περαστικα σας!!!!

λορρετακι ουτε και εγω το εχω ακουσει αυτο!!!ευτυχως το περασατε οποτε ξεχνα το και παμε μπροστα!!!

ειρηνακι μου ναι παμε σχεδον καθε μερα για μπανιο και εχει πλακα πως πλατσουριζει κυριως θελει να παιζει με την αμμο και τα κουβαδακια του...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις βραζουμε πολυ ζεστη αλλα εχω ανοιξει κλιματιστικο και καπως χαλαρωσα,αλλα το πρωι δεν την παλευα να μαγεριεψω να κανω δουλειες μετα πηγαμε λαικη και το απογευμα μαλλον κουνιες..Ωιμε....Ειμαι και μονη μου και ο Τολης θα γυρισει αργα το βραδυ και θα ειναι πτωμα απο κουραση..Να ευχηθω περαστικα σε ευη λορετα(αργυρακο λορετας)και χαρα,Μα συνενοημενες ηταν οι μεσουλες σας????(κανω και χιουμορ να γελασετε λιγακι:tongue:)παω να ταβλιαστω για να φορτισω μπαταριες

:-D

γεια σας!!

ευη περαστικα σου!ολη μερα με ενα μικρακι αγκαλια ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποια στιγμη θα πιαστουμε.χρειαζεται προσοχη.

γλυκουλα μου μια χαρα το ευθυμακη σας εμας δεν μας κανει την χαρη να μπει στην θαλασσα.σκιαζεται.χαχα

αννια ακομα ξεκουραζεσαι απο χτες?ευτυχως εμεις εχουμε δροσια στο σπιτι.αν και τελευταιος οροφοςειναι τελεια.ανοιγω τα παραθυρα και φυσαει πολυ ωραια.με τα κλιματιστικα δεν τα παω καλα.με χαλανε.

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Καλέ τι πάθατε όλες με τις μέσες σας?Περαστικούλια.....

Θάλεια μου καλές διακοπές και καλές βουτιές...

Εμείς κάνουμε βουτιές στον ιδρώτα...χαχαχαχαχχαχα

Τι υπέροχες μέρες είναι αυτές που περνάμε?Βόλτες,βόλτες,βόλτες και πάλι βόλτες!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...