Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστινάκι το φανταζόμουν πως ετοιμάζεστε για εξορμήσεις.......Άντε με το καλό να κάνετε καμιά βουτιά και για εμάς γιατί φέτος δε ξέρω αν θα προλάβουμε να διακοπάρουμε!!!!!

Άννια αν εσύ τρώς μπρόκολο για να χάσεις 4 κιλά εγώ μάλλον πρέπει να το βουλώσω δια παντός!!!!

Ελενάκι τις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε και που θα ακολουθήσουν δυσκολότερες καλύτερα να μην έχουμε παράπονο όσοι έχουν ένα μισθό....Τι λες δεν έχω δίκιο?;);););)

Μας λείπεις πάντως!!!!

Θάλεια τόσο καιρό δεν κατάλαβα πως εννοείς πως σταματάς την δουλειά αλλά ότι ετοιμάζεσαι για διακοπές.......

Ωχ,τι να πώ?Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα μια θέση που θα σε ικανοποιεί σε ΟΛΑ!!!Ωστόσο απόλαυσε τον γλυκό Παναγιωτάκη σας τώρα και βλέπετε!!

Εύη χαίρομαι να σε βλέπω πάλι να εμφανίζεσαι έστω και λιγάκι πάλι όπως παλιά....

Γλυκούλα πάνω τους βρε,καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!

Μαρινάκι δε θα την δεχτώ με καρούμπαλα και γδαρσίματα πες της(μίλησε η πεθερά)μπας και ηρεμήσει!!!!Ακόμα δεν έχω αρχίσει στο μαγαζί από Σεπτέμβρη...Τώρα πηγαίνω ότι ώρα μπορέσω....Αλλά όπως είδατε θεαματικά αποτελέσματα.....

Μωρέ τον τελευταίο καιρό είμαι κάπως και φαίνεται....χαχαχαχαχαχαχα

Δεύτερο?Αργότερα μωρέ να χαρώ τον Γιάννο μου!!!!

Ειρηνάκι μου περαστικούλια.....Και εμείς παρενέργεια του mmr ήταν εμετός και λίγα δεκατάκια,ατονία και χουζούρη...

Σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα ΠΡΩΤΗ φορά έκανε εμετό!!!!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ μάλιστα ήταν την Κυριακή που δούλευε νύχτα ο Τζων και ήμουν μόνη.Θυμάσαι που σου έλεγα για μεταμεσονύκτιο σφουγγάρισμα?Ε,τελικά βαρέθηκα αλλά δε το γλίτωσα...Στις 4 το πρωί έγιναν όλα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη ποιά εμβόλια κάνατε?

πότε τελειώνουν?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια μου,δεν σας εχω διαβασει θα το κανω αυρριο το μεσημερι με την ησυχια μου..Ειχα κοσμο μιας και γιορταζε ο αντρουλης μου,θα τα πουμε αυριο με υγεια φιλια σε ολες καληνυχτα

:-D

Αννια να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Αννια σόρυ που ρωτάω ξέρω σήμερα γιορτάζουν οι Αργύρηδες κτλ τον άντρα σου Αργύρη τον λένε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

hhhhhhhhhhhh ξεχασα το μικρο αστερακι.πολυχρονος ο αργυρης σας λου μου.παντα ευτυχισμενο το αντρακι σας.

στελλιτσα ο βασιλης εκανε 3η δοση πενταπλο και 3η δοση πνευμονιοκοκκου.το μμρ κανει παρενεργειες απο την 5η εως την 12η μερα.

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν!!

Ειρήνη μου περαστικά στο γιόκα σου! Να του δώσεις ένα φιλί από τον Παναγιώτη και εμένα.

Σήμερα που δεν πήγα δουλειά όλο νόμιζα ότι ήταν Σάββατο!!

Χθες το βράδυ βγήκαμε με τους συναδέλφους και περάσαμε σούπερ!!! Φάγαμε, ήπιαμε και τα χρεώσαμε και στην εταιρεία :-)

5 άτομα φύγαμε χθες και η μία ήταν 19 χρόνια στην εταιρεία! Καλά τους κάναμε! :-)

Σας φιλώ!!

...και καλά κάνατα και τα χρεώσατε Θαλίτσα! Ελπίζω να είχες πάρει αστακομακαρονάδα και σαμπάνια!

Χρόνια πολλά στον κούκλο σου Λορετάκι! Άννια και Ελένη να χαίρεστε τους άντρες σας!

Στελλίτσα, πρέπει να τα κουκουλώσουμε στα γρήγορα τα ζουζούνια, γιατί έτσι όπως πάει η δικιά μου σε λίγο δε θα τη θέτε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις μια χαρα..σας ευχαριστω για τις ευχες,στεγια τον αντρα μου τον λενε αποστολη!!!!Σημερα λεμε να παμε για μπανακι αν ερθει νωρις ο συζυξ..Λορετακι μας που χαθηκες??Κοριτσια πηγα σε διατροφολογο και μου εδωσε μια διαιτα ευτυχως τρως πολυ καλα και ετσι δεν θα πεθανω της πεινας,θα την κανω για 1μηνα και βλεπουμε,1κιλο την βδομαδα ειναι 4κιλα σε ενα μηνα...ΓΙΕΣΣΣΣΣ

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...