Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλώς τες ταίζω τον Γιάννο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ αλλά βγαίνω Χαρά μου με καλεί το μπουμπούκι μου...

Να τον χαίρεστε Χαρά μου και πάλι...

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα όμορφες!!!

Χαρουλίτα Χρονια Πολλά στον παυλίτο μας!!!!! Να είναι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος!!! Θα φροντίσουμε και εμείς γι'αυτό!! χεχε :wink:

Αχ ήθελα να σχολιάσω ένα σωρό από εχθές και τα έχω ξεχάσει τώρα.....

Στέγια μου ορεξάτη σε βλέπω εε; Μπράβοοο!!! Μάλλον σου κάνει πολύ καλό η δουλειά στο μαγαζί!!

Εγώ όπως τα είπες...οργανώνω βολτούλες! Βασικά μεθαύριο πάμε διακοπές...αλλά τι διακοπές βρε κορίτσια...φθινοπωρινές!! Τα νεύρα μου.....

Κατα τ'αλλα είμαστε συνέχεια ΕΞΩ!!!!Δεν ξέρω τι ακριβώς έχω πάθει αλλά δεν μπορώ σπίτι και η μικρή τις ευχαριστιέται πολύ τις βολτούλες παντος τύπου!

Κελάκο μου δεν ήξερα για την κατάθλιψη...:-(:-( Ύπουλο πράγμα...ελπίζω πραγματικά να μην ήταν πολύ σοβαρό και τώρα να είσαι πολύ καλά!!! Αν κρίνω από τις φωτογραφίες στο φέις...πετάς!!!!! Είσαι μια γλυκειά κουκλίτσα! Σας βλέπω με τα παιδάκια (αδερφάκια..καλά λένε) και σας χαίρομαι!!!

Α...όσο για τα βραχυμεσομακρυπρόθεσμα..... καλή μας..εξόντωση...!

PCqNp2.png

Που ειστε βρε τσουπρες???Εγω μολις τελειωσα την γυμναστικουλα μου και θα φαω λιγο μπροκολο..Ξεκιναω καλα δεν μπορεθτε να πειτε ε???Χαρα μου χρονια πολλα να χαιρεσται τον παυλιτο σας!!!!Ειναι καμια εδω?

:-D

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Τετοια ωρα που μπαινω δεν εχω φυσικα απαιτηση να βρω καμια σας.....(αυτο μας ελειπε χιχιχι)

Χαρα μου πολυχρονο το αγορι σου να τον χαιρεσαι κοριτσι μου!Μαρινα μουυυ Στελλιτσααα Χριστινακιιι Κελακοοοο σα βλεπω μια χαρα και χαιρομαι....εγω ειμαι πτωμα...το βραδυ βαζω για υπνο τα παιδια στις δεκα και μεχρι τις δεκαμιση εχω ξεραθει..Αννια μου μπραβο το πηρες ζεστα βλεπω το θεμα....εγω ολο τρωω και τρωω και τρωωωωωωω :)

Τη Παρασκευη θα δουλεψω απογευμα.....εδιωξε την απογευματινη,εβαλε απο γευμα τη κοπελα που μου εκανε τη ζωη κολαση αν θυμαστε....αλλα αυτη εχει καραξινισει..(βεβαια κι εγω στη θεση της θα φρικαρα...)και ειχε ηδη κανονισει τριημερο για Θασο...(και καλα)και θα δουλεψω εγω απογευμα Παρασκευη και Σαββατο πρωι....(μηπω να μη κανω καν τον κοπο να φυγω απο κει;;;;;)Τεσπα ψυχολογια γαμησετα πολυ αγχος περιμενω πως και πως τις διακοπουλες...που αργουν ακομα γαμ@το........Φιλια πολλα αγαπες μου!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα σας!!

Χαρά να χαιρόσαστε το αντράκι σας!!

Τελευταία μέρα στη δουλειά και νιώθω παααρα πολύ περίεργα... Το μόνο που θέλω είναι να κάνω αγκαλιές με το παιδάκι μου.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

χαρα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου και απο εδω....

τι κανετε?εγω ειμαι στεναχωρημενη!!!παλι δεν περασα το μαθημα μου και νευριασαααααα αλλα μαλλον θα κανω αναβαθμολογηση γιατι ειμαι σιγουρη οτι εγραψα!!!!γκρρρρρ....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

kαλησπέρα,τι κάνετε?

βολτάραμε μόλις ήρθαμε πάμε για μπανάκι-φαγάκι-μαμ και νάνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Έλα βρε γλυκούλα πάλι σε έκοψε? Κρίμα δεν είναι να βασανίζεσαι για ένα μάθημα και είσαι και μόνη σου με ένα μικράκι? Έλεος τώρα κι αυτός, για ζήτα αναβαθμολόγηση δεν ξέρεις καμιά φορά!

Χριστινάκι Σκόπελο ή Σκιάθο είπαμε? Καλά κάνετε και βολτάρετε! Κι εμείς μια από τα ιδια, αλλά μέχρι να μαζέψω τον ένα ακούω τον άλλο να κλαίει από την άλλη μέσα στα αίματα! Όλη την ώρα σαβουρντίζονται τα χρυσά μου! Τρομάρα μας τι το θέλαμε το ποδήλατο του μεγάλου?

Ελενάκι είπαμε, οι εποχές είναι δύσκολες και απλά συμβιβαζόμαστε για μας και κυρίως για τα παιδάκια μας ακόμα κι αν η δουλειά που κάνουμε δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε!

Θάλεια μου εύχομαι αφού απολαύσεις λίγο τον μικρούλη σου να βρεθεί κάτι ακόμα καλύτερο από πλευράς δουλειάς!

Στέλλα κι εγώ το πρόσεξα ότι η δουλειά σε ανανεώνει! Μήπως σιγά σιγά να σκεφτείς κι εσύ για 2ο μπεμπέ τώρα που είσαι στα φόρτε σου?

Άννια μου φιλάκια πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας!!

χαρουλα να χαιρεστε τον παυλο σας να ειναι παντα ευτυχισμενο και τυχερο το μικρακι σας.

αννια γιορταζε ο αντρουλης σου χτες?να τον χαιρεσαι να ειναι παντα διπλα σας!

λεναλ σημερα μαλλον γιορταζει ο αντρουλης σου?να τον χαιρεσαι και εσυ παντα στο πλευρο σου.κουραγιο στην δουλεια.ολα θα πανε καλα.φιλια.

θαλεια καλη ξεκουραση πια.να χαρεις οσο περισσοτερο το αστερακι σου.

χριστινακι καλα κανεις και εισαι ολο εξω.και αφου το χαιρεται η ομορφια σας μια χαρα

γλυκουλα να κανεις αναβαθμολογηση.δεν εχεις να χασεις και τιποτα.

ο βασιλης μου προχτες ειχε πυρετο και εβραζε.δεν εχουμε ξανακανει 38.5 και η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα μην τυχον και ανεβει.πολλα μπανια ,ντεπον και κομπρεσουλες.ευτυχως ειχε πολυ καλη διαθεση.ηταν απο τα εμβολια που εκανε τα δυο τελευταια.τωρα θα ξανα κανει το 2014 ευτυχως

4ywWp2.png

Ξαναεμφανίστηκα για να ευχηθώ στον Αργυράκο μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονος και πάντα ευτυχισμένος!!!!!!!!!!1

Και στον σύζυξ της Ελένης μας?ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Να χαίρεστε τους άντρες σας!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...