Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου καταβροχθησες καλα καλα τα σουβλακια σου ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:χααχαχαχα οκ..ας κανω την αρχη...Λοιπον εμενα με βολευει σιγουρα σκ που ειναι ο τολης σπιτι και μπορω να μετακινηθω για πειτε και οι υπολοιπες(οσες μπαινετε τελος παντων):cool:

:-D

τσα!!!να μαι και εγω..ειχε προβλημα παλι το ιντερνετ και γι αυτο χαθηκα!!!!

χαρα μου χρονια σου πολλα!!!δεν μπορουσα να σου ευχηθω νωριτερα!!!τι κανεις?εξαφανιστηκες εντελως!!!

κελακο????σουβλακια και εγω την βγαζω με γιαουρτακι διαιτης!!!!κλαψ...ατιμα κιλααααααα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χρόνια πολλά κι από μένα Χαρουλίτα αν και καθυστερημένα! Πάντως η υπνηλία κι εμένα σε εγκυμοσύνη μου κάνει!!! :) Κανόνισε να μη με διαψεύσεις!

Κέλι όντως έχεις μείνει μισή λέμε! Μήπως να πάθω κι εγώ καμιά καταθλιψούλα μπας και γίνω άνθρωπος? Αν και πολύ φοβάμαι ότι και σε αυτή την περίπτωση πάλι στο φαί θα το έριχνα!

Άννια, μ' αρέσει που θέλεις κι εσύ το κόλπο για να χάσεις κιλά! Άντε από εδώ! Για συνάντηση για μένα αυτό είναι δύσκολο διάστημα, κανονίστε όμως και θα προσπαθήσω!

Η μικρή σήμερα ήρθε παρασημοφορεμένη στο μάγουλο με δαγκωματιά από το σχολείο, με είχε πάρει η δασκάλα να με προειδοποιήσει! Το σηκώνει βέβαια και η δικιά μου το χεράκι της οπότε θα έχουμε παράπλευρες απώλειες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κοπελιές!!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι μέσα για συνάντηση! Αυτό το ΣΚ θα είναι εδώ γιατί από Δευτέρα λέω να την κάνω για το χωριό για κανένα μπανάκι. Καφεδάκι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!Βρε Αννια με παρακολουθεις;Αλλιως πως ξερεις οτι καταβροχθησα τα σουβλακια;:tongue::tongue:

Crazy baby κι εγω στο γιαουρτακι θα ημουν ακομη αν δεν ειχα παθει καταθλιψη!!Παντως δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις τοσο πολυ....

Μαρινακι κι εσυ μια χαρα εισαι γιατι μιλας;

Ασε αυτο ελεγα καποια στιγμη και στο μανιταρι,φανταζεσαι να ειχα καταθλιψη και να το εριχνα στο φαι;Και καταθλιψη και χοντρη!!!!!Εεεεε,οχι παει πολυ!!!!:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες οσο γιοα το νινακι δε ξερω νομιζω πως οχι λετε το σκ που ειμασταν ταξιδακι να εγινε τιποτις που ηταν ελευθερα αλλα και παλι πολυ πολυ νωρις δεν ειναι για υπνηλιες? την περασμενη τριτη ειχα παει στο γιατρο για τεστ παπ και δεν ημουνα βεβαια ημουνα σε γονιμες το σκ αλλα και παλι πιστευω οτι ειναι νωρις για υπνηλιες σημερα παλι δεν ειχα αλλα εχτες κοιμηθηκα 3-6 το μεσημερι και το βραδυ 11 παρα με 10 το πρωι μαλλον απο κουραση θα ειναι

τεσπα μονολογο μου φαινετε και εγω σα τη πρινσι

που εξαφανιστηκα καλε ολες? να μου πεις κυρα μου ηρθες και εσυ και περιμενεις και κοσμο αλλα τεσπα

αντε πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα!!!!!Βρε Αννια με παρακολουθεις;Αλλιως πως ξερεις οτι καταβροχθησα τα σουβλακια;:tongue::tongue:

Crazy baby κι εγω στο γιαουρτακι θα ημουν ακομη αν δεν ειχα παθει καταθλιψη!!Παντως δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις τοσο πολυ....

Μαρινακι κι εσυ μια χαρα εισαι γιατι μιλας;

Ασε αυτο ελεγα καποια στιγμη και στο μανιταρι,φανταζεσαι να ειχα καταθλιψη και να το εριχνα στο φαι;Και καταθλιψη και χοντρη!!!!!Εεεεε,οχι παει πολυ!!!!:tongue:

εχω ν ανησυχω γιατι δεν μπαινω πουθενα!!!θελω 4 ακομα και ελπιζω να τα καταφερω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Επαναλαμβάνομαι αλλά Χαρούλα στο ξαναλέω! Εγκυμοσύνη μου μυρίζει!!! Ακριβώς έτσι κι εγώ στο γιο μου από οτην πρώτη εβδομάδα της σύλληψης τρελή υπνηλία! Ο άντρας μου νόμιζε ότι ήμουν άρρωστη! Τελικά ήταν ο οργανισμός μου που με προετοίμαζε για τα μετέπειτα ξενύχτια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες και παιδακια!

πηγα να γραψω μωρακια, αλλα το διορθωσα! πανε αυτα πια!!:P:p

στη δουλεια ειμαι εγω, εχουμε αρκετη δουλιτσα και ακομα δεν κανονισαμε διακοπες. εχω παρει απο 2 μαγιω σουπερ στα παιδακια μου παρολ αυτα, απο το GAP, πολυ ομορφα και ανυπομονω να τα φορεσουμε συντομα!!!

φιλακια σε ολες!

Γειά σας κοριτσάρες μου,τι κάνετε?

Εμείς βολτάραμε από το πρωί μέχρι το βράδυ μιάς και είχε ρεπό ο μπαμπούλης και σήμερα πήγε για δουλειά....

Σήμερα γιορτάζει η πόλη μας είναι του Απόστολου Πέτρου και Παύλου...

Χαράααααααααααααααα να χαίρεστε τον Παυλίτο και γρήγορα αδερφάκι-δωράκι......

Επαναλαμβάνω την ευχή μπας και δε την δεις...χαχαχαχαχα

Αλλά από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως κάτι ψήνεται....;););););)

Ευη μου τι κάνετε?

Ο Αλέξ?Η Φωτεινούλα?ναι ναι και εγώ μερικές φορές λέω το μωρό μας και διορθώνω αμέσως!!!!!

Γλυκούλα μιλάς για μόνο 4?Εγώ θέλω πάρα πολλά και οσονούπω ξεκινάω!!!

Μαρινάκι η Μαριαλένη μας το σηκώνει το χεράκι?αχ ήρθε και με ρολογάκι εεε?

Καλά λένε πως οι γυναίκες είναι πιο αγρίμια.....

Κελάκο μου καλώς ήρθες πίσω(χαίρομαι να σε βλέπω καθημερνά,άντε μπας και ξαναβρεί ζωή το καφέ μας...) Πάντως εγώ όταν ζορίζομαι/στεναχωριέμαι/πιέζομαι/περνάω φάση ΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Εξού και τα κιλά που πήρα αφού γέννησα.........όχι ότι κακοπερνάω αλλά πιέζομαι σίγουρα σαν άνθρωπος...Βλέπε προ παιδιού ήμουν χαλαρουίτα......

Ελένη πήζεις???????????Έλα μην ακούω παράπονα μια χαρά βολεμένη είσαι και σουκού με την πεθερά ποιός σε πιάνει....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θάλεια μου ακούω για διακοπούλες εεε?Με το καλό......

Αννια τι κάνετε βρε??????Πολλά φιλάκια...

Το Μαράκι που είναι να μας πει νέα από την Αφροδιτούλα?

Και η άλλη Μαρία εξαφανίστηκε είδα στο φατσοβιβλίο πως φτιάχνει κάτι μούρλια πραγματάκια....

Η Τζεσικά μας ή βουτιές θα κάνει ή δε θα έχει φτιάξει το θέμα με το ίντερνετ εε?

Το Χριστινάκι μας?μάλλον θα οργανώνει καμιά βολτούλα.....

Το Μανιταράκι μας?Θα τρέχει μάλλον εεε?

Η Ειρήνη??????Το Λορετάκι??????

Καλά για την Πρίνσυ δε το συζητώ θα μπει κάποιο βράδυ και θα μας τα πει ΟΛΑΑΑΑΑ!!

Όπως καταλαβαίνετε 2 πράγματα συμβαίνουν:

1) παίρνω απουσίες και

2)τα πήρα με την ψήφιση από τους μαλάκες που ψηφίζετε και μπήκα να πω 2 κουβέντες να μην σκέφτομαι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κορίτσια ακόμα και ο Θεός δε το ήθελε το μεσοπρόθεσμο.....ΒΡΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα κοριτσια ξεραθηκα σττον υπνο 2ωρες κοιμομουν..Στελα και εγω οταν δεν ειμαι καλα σαβουριαζω συνεχεια..Καλα ειμαστε δοξα το θεο..Ετσι βρε κοριτσια να μπαινουμε να συζηταμε οπως παλια,μου εχει λειψει ολο αυτο αλλα που χρονος κυνηγαμε τα μικρα μας...Γι ατο σημερινο δεν το συζηταω κονεψα να παθω καταθλιψη με ολους αυτους εκει μεσα.. :(

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...