Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα ειναι καμια εδω???Στελιτσα μου χτες βγηκα για εκεινο το μπανιο που λεγαμε,και μετα ξεραθηκα!!Δεν ξερω αλλα τις τελευταιες 3-4μερες εχω μια ατονια μια βαρεμαρα,μια οξεια τεμπελιτιδα:):)...Κοριτσια εγω σκεφτομαι με τον αντρουλη μου να αφησουμε ενα πσκ τα παιδια στην πεθερα και να παμε καπου κοντα(πχ λαγονησι για 3ημερο μονοι μας)το σκεφτομαι ακομα

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Άννια!

Να την τολμήσετε την απόδραση!! Θα περάσατε σούπερ! Πέρυσι τον Σεπτέμβριο πήγαμε στη Σκόπελο για 3 μέρες με τον αντρούλη μου και όχι μόνο περάσαμε τέλεια αλλά μας έλειψε τόσο πολύ ο μικρός που γυρίσαμε με μεγάλη όρεξη!

το σκεφτομαστε ακομα ελπιζω να μπορεισει ο συζυξ γιατι ειναι λιγο πνιγμενος με την δουλεια και δουλευει και σαββατα μη σου πω πολλες φορες και κυριακη...Πιστευω θα περασουμε ωραια..εχουμε να παμε καπο διακοπες 2μας απο τον δεκεμβρη του 08

Kaλημερα,καλημερα....Μανιταρακι μου ναι την βαφτισαμε κι εμεις την μικρη μας επιτελους..σε ευχαριστω πολυ!!!Μολις σημερα πηρα τα δειγματακια γιατι ο φωτογραφος μου μενει επαρχια!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε?

ταο μου να σου ζησει η μπουμπουκα σου

εμεις το σκ πηγαμε τηνο με το αντρουλη μου τα δυο μας που ειχα εγω ενα ταμα και ετσι συνδυασαμε σκ και ηταν Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Α χαλαρωσα και ξεκουραστηκα απιστευτα οποτε αννια μου κανονισε το καλο θα σας κανει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Τι νεκρα ειναι αυτη;;;Aπ'οτι βλεπω ειναι γενικο το κακο,δεν χαθηκα μονο εγω!!:rolleyes:Τωρα θα μου πειτε....τωρα που σου ηρθε εσενα να μπεις...θα ειμαστε ολες εδω;;και θα εχετε και δικιο!!!:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλα και εμεις εγω εβαλα τον αντωνη για νανι και τωρα την μαρια...καλα μαρη κελι πωςαδυνατισες ετσι...?πες το μυστικο ΤΩΡΑ!!!!χαρουλιτα μηπως πατε για 2νινακι?

Χαρουλιτα μαλλον πηγες για υπνο οποτε καληνυχτα..

Τωρα που θα κοιμηθουν Αννια και τα 2 θα ηρεμησεις και εσυ λιγο...

Πως αδυνατισα;;Ασε,ουτε εγω δεν το πιστευω!!!Με κοιταω με ξανα κοιταω και δεν με αναγνωριζω....Η καταθλιψη φταιει για ολα!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

ελα ρε συ,ποσα κιλα εισαι??στις φωτο που σε ειδα εισαι η μιση απο οταν ειχαμε συναντηθει....Αληθεια βρε κοριτσια κανονιστε καμια συναντηση τωρα που εχω και εγω προαστιακο...Να κανω την αρχη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...