Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να σας πώ βαρέθηκα να μπαίνω και να γράφω μόνη μου!!!

Αν ήθελα θα έφτιαχνα ένα μπλογκ να γράφω,να γράφω.....

Πού είστε?

Σήμερα φυσάει πάλι για μπάνιοοοοοοο?

Άντε πάω να παίξω με το γιοκαρίνι μου!!!Φιλάκια πολλά και καλά να περνάτε!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια στεγια μου μην τρελαινεσαι αντε να χειμωνιασει να κλειστουμε μεσα να γραφουμε ατελειωτες σελιδες οπως παλια χαχαχαχα...Σημερα κυριακη και βαριεμε ατελειωτα να κανω το οτιδηποτε(μαλλον μου βγαινει ολη η κουραση της βδομαδας)και σερνομαι!!!Αυτα απο μας τα ζουζουνια μου κοιμουνται οποτε παω και εγω σιγα σιγα να ξεραθω γιατι οι μαυροι κυκλοι δεν εξαφανιζονται με τιποτα!!Επισης να πω οτι εδω κανει πολυ κρυο μπρρρρρρρρρρρρρρρ

:-D

Τι κάνετε κοριτσια;;;

Εμείς είχαμε κατέβει σήμερα Αθήνα και ΟΛΗ ΜΕΡΑ γυρνοβολάγαμε!! Σύνταγμα, Πλάκα, Μονοστηράκι, Εθνικό Κήπο (παρεπιμτόντως είναι πολύ πολύ ωραίος!), Κολωνάκι.....αφήστε...τώρα πονάνε τα πόδια μουυυυυ!!!!

Η μικρή μας ξετρελάθηκε, ιδίως στον εθνικό κήπο!! Και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω πίσω όλες τις θερμίδες με ένα ωραιότατο παγωτό!!

Πάντως στο κέντρο είχε πολύ ζέστη!

PCqNp2.png

καλησπερα τι κανετε?

κατι επαθε η σελιδα η μου φενεται?στελλιτσσα εσυ εκανες παλι κατι?:tongue:

εμεις ειμαστε σχετικα καλα η ελενιτσα εχει δοιαρια πολλες μερες και δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει τα παντα. εξετασεις ειχαμε κανει πριν 15 μερες τοτε με το τσιγαρο ολα καλα ηταν.

η γιατρος μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικη και θα περασει. αντε να δουμε.

προσχες μπηκα εγραψα μια σελιδα και οταν πατησα καταχωρηση με πεταξε εξω:mad:.

παω να διαβασω λιγο τα νεα σας γιατι πρεπει να περιμενω κατι τουριστες που ερχονται 23.00 με αεροπλανο ωσπου να ερθουν 23.30:x απλα ελπιζω να μην εχει καθυστερηση γιατι θα κοιμηθω στον παγκο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ταο μου να σου ζησει το κοριτσακι σου μαλλον οοοοοοοοολα τα κοριτσακια σου.πραγματικα τελειο ονομα να ειναι γερη και ευτιχισμενη και γρηγορα να ξεχασεις συτα που περασες στο νοσοκομειο.

τι ομορφα που εισαι πολυτεκνη θα ηθελα κι εγω παρα πολυ ομως δυστιχως δεν θα τα καταφερνα τωρα .ελπιζω αργοτερα να αξιωθω και να κανω ακομα 1.

στελλιτσα δικιο ειχα τελικα ε???????????????/:D

αννια νομιζω οτι δεν θελω να σου μιλαω ακους 57 κιλα.και πως μας τα λες ετσι κοριτσακι μου μες τα μουτρα μας δεν μας λυπασε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελιτσα εγινε η βαπτιση ?μπραβο στο μωρακι μας καλοφωτιστο να ειναι.

αντε βαλε μας φωτο .και να βαλεις και καμια δικια σου να δουμε πως εισαι,οχι μονο την μεγαλη κορη;)

οσο για το μαγαζι εισαι σιγουρη οτι θελεις να πηγαινεις?κουραση δεν ειναι με 4 παιδια?

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταράκι μου ήρθαν οι τουρίστες?

σήμερα έβλεπα γυρίσματα ήταν σαντορίνι και έλεγα μπας και σε έδειχνε τυχαία!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Αννια κάνω πως δε βλέπω το μνμ με τα κιλά....

'οσο για το μπάνιο και εγώ βαριέμαι αλλά δε κρυώνω,δροσιά έχει όχι ψύχρα.....

Τι κάνουν τα ζουζούνια?

Κοιμούνται?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημεραααααααααα!!!

Αχχχ δε θελω να παω δουλειαι κανετε κοριτσακια μου;;;Ολες πολυ καλα βλεπω!Ταο μου να σου ζησει η κουκλα σου και...υπομονη...ο πρωτος καιρο ειναι λιγο ζορικος....αλλα εχεις γινει πια εξπερ!!! :) :) :)

Στελλιτσα μου μονη σου βλεπω κοβεις βολτες στο καφε μας....ερημωσαμε παλι....καλα...εγω ουτε να σκεφτω να μπω δε προλαβαινω....το Π-Σ-Κ ημασταν Βεργια ψιλοκαλα ητανε αφησαμε τα παιδια πηγαμε και μια βολτιτσα στο γλαροκαβο για ποτακια και μπανακι και μετα....ηρθε η μπορα!!!Τρελλος αερας και κρυο και βροχη και γυρισαμε αρον αρον σε ενα σπιτι μες στη βρωμα σε δυο πληντηρια ασιδερωτα και σε αλλα τοσα να πλυθουνε....πολυ κουραση ρε κοριτσια τι θα γινει....;;;

Α!!!!Κλεισαμε διακοπες!!!!

Τζεσικακι....σου ρχομαστε!Κερκυρα λοιπον 10-20 Αυγουστου....αχ...θα ξεκουραστω αραγε τοτε;;Φιλακια σε ολες κοριτσακια μου!!!

Λωρ μου σε πηρα χτες και δεν απαντησες...παρε με ρε κανα τηηηηηηηηηλ :) :) :)Τωρα που δεν εχω τα παιδια Πεμπτη και Παρασκευη μπορουμε αν θες να βρεθουμε ναι;;; :)

Φιλακιααααααααααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!!

Τι κάνετε κοπελιές;;; Τελευταία εβδομάδα στη δουλειά και νιώθω... κάπως...

Τουλάχιστον τώρα θα μπορώ να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση, πριν σκορπιστούμε για διακοπές!

Ταό μου την ταλαιπώρησαν τη Ραφαέλα οι άσχετοι!! Τους έχω άχτι βρε παιδί μου!

Φιλιά σε όλες !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...