Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε?

Ετοιμάζεστε μήπως για....

36.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΚΑτάλαβα........

καλές βουτιές..........

%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82-848355bw.jpg

%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%82.JPG

Voutia.jpg

uw1.jpg

LinkClick.aspx?fileticket=mze%2FgXuA4No%3D&tabid=836&language=el-GR

picresized_1286202868_babyswim.jpg

GeorgeFocus_P5206739-1.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

..... φωναζες μοναχούλα σημερα Στελίτσα, εεε;;;

κι εγω εδω για λίγο, αφου θηλασα γιααααα.... πολλοστη φορά!Οι αλλες μου οι κουκλίτσες βγηκαν με το μπαμπά τους στην παιδική χαρά, οπότε έχω για λίγο ησυχία, αχχχ ωραίο πράγμα η ησυχία!!! Το νέο ειναι ότι νυστάζωωωωω 'απειρα αλλά βολεύομαι με ότι υπάρχει διαθεσιμο από ύπνο!!!

Τα νέα της Ραφαηλίας τώρα ή αλλιώς Ραφαέλα- 'ετσι λέμε να την φωναζουμε γιατί ειναι πιο οικείο και αρεσει και στα κορίτσια πιο πολύ! Γεννηθηκε πρωι πρωι στις 9-6 στα 3130 κιλά και θηλασα απο την πρώτη στιγμή, όπου όμως την πατησαμε εκει, μαλλον γιατί το γαλα κατεβαινει στις 3 μέρες , οποτε με το πρωτογαλα έχανε σταθερα βαρος και για κερασακι ανεβασε και ίκτερο 18, καλά δεν το συζητώ ποσο ασχετοι ειναι πολλοί επιστημονες υγειας με το θηλασμό- βλεπε ο παιδιατρος τη μέρα της εξόδου από το νοσοκομείο, ο οποιος ειχε φαγωθεί ότι η μικρή ανεβασε ικτερο εξαιτιας του θηλασμου και πως ημουν υπευθυνη που δεν το ειχα κοψει να της δωσω μπουκάλι και να πέσει ο ίκτερος- αυτά έλεγε- και επισης δεν μας αφηνε να φυγουμε, για να παρακολουθεί τον ίκτερο, λέει. Τελικά υπογραψαμε και φύγαμε την ίδια μερα με προτροπη της άλλης παιδιατρου ότι δεν ειναι ανησυχητικό, και ότι λογικά ο μητρικός θηλασμός κάνει πιο έντονο ίκτερο που άργεί να πέσει- αυτά που θυμόμουν και γω από την Χριστίνα δηλαδή! Για να μην τα πολυλογώ τελικά την εισαγωγή στην ΜΕΝΝ δεν την γλιτώσαμε, για 2 μόνο 24ωρα ευτυχώς αλλά φανταστείτε πόσο δυσκολο ήταν, η μικρή μέσα στα Γιάννενα οι άλλες με τη γιαγιά και μεις πάνω αλλά όχι μαζί της στο νοσοκομείο, μόνο 3 φορές την μέρα την βλέπαμε... και όλα για τον ίκτερο που δεν έπεφτε- λογικό μεν - αλλά οι παιδιάτροι φοβούνται λέει για ενα συγκεκριμένο τύπο ίκτερου οποτε έπρεπε να παραμεινει για έλεγχο... Η ζουζούνα μου ταλαιπωρήθηκε με τοσες εξετασεις και χωρις μανούλα για 2 μέρες αλλά ο ίκτερος΄επεσε και μαλιστα χωρίς να μπει καν στην λάμπα, μόνπο επειδη της έδινα γαλα δικό μου τρεις φορες τη μέρα, πραγμα που επιβεβαιώνει ότι είχαμε τον φυσιολογικό ίκτερο..... σας ζαλισα, εεε;;; Δεν νιώθω κολλημενη με τον μητρικό θηλασμό απλά τον θεωρώ ότι καλύτερο για όποιον τον επιλέγει και μπορεί να το κάνει και με ενοχλεί δογματικά οι παιδίατροι -πλην ελαχιστων εξαιρέσεων- να τα αποδίδουν όλα στο θηλασμό... ΤΈΛΟΣ ΚΑΛΌ ΌΛΑ ΚΑΛΆ.... ειμαστε σπιτάκι μας , πρσαρμοζόμαστε στη ζωή με το νέο μέλος και αγαπιόμαστε οποτε όλα τα άλλα ειναι μικρά....

Αλλά νεα δεν έχει, τα κορίτσια μου τελειωσαν το σχολείο και θελουν βολτίτσες αλλά μου κάνει εντυπωση πόσο πολύ μας βοηθούν και ΄ποσο η διαδικασία ότι απέκτησαν αδερφακια τις έχει ωριμάσει....

Ανεργοι εξακολουθούμε να μαστε, με τον μπαμπά να δουλέυει ατσούμπαλα, όπου βρει ότι βρει και να την βγαζουμε με το επιδομα- ανεργίας και τριτεκνο..... αλλά αυτό ειναι άλλο άγχος καθώς δεν μπορεί να γίνεται απεριοριστα φυσικά.... όμως και δω πιστευουμε με προσπάθεια και σιγά σιγά να βρεθεί δουλίτσα γιατί αλλίως την βαψαμε κοινώςςς!!!

ααααα, και Λορέτα και Κέλυ ακουσα γινατε κορμάρες! να μου φυλάξετε το μυστικό γιατί σίγουρα θέλω και γω....... αλλά και αυτό παιδί της υπομονης ειναι που θα πάει θα το πετυχω!!! απειρα φιλια σε όλεςθα σας παρακολουθώ.... μουτσ!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Τστστστσ τι να πώ?όλη μέρα και δε μπήκε καμία παρά μόνο η πολύτεκνη λεχούδω?

Ξύλο που θα φάτε.....

ΤΑΟ μου Είχατε τις τρομάρες σας με τους άσχετους εεε?Πάλι καλά τέλος καλό όλα καλά.....

Άσε τους να λένε μόνο η μάνα ξέρει........Αυτό για τον πολλοστή θηλασμό σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού και εμείς παραμένουμε ζιζάκιας.....

Πόσο χαίρομαι που οι μεγάλες σε βοηθάνε και δε σου κρύβω πως σας ζηλεύω που έχετε ΤΟΣΗ ευτυχία μέσα στο σπίτι σας...

Θέλω και εγώ.......

Όσο για το θέμα της δουλειάς εύχομαι σύντομα να βρεθεί λύση για να πάψει να κυριαρχεί άγχος ......

Αχ πάλι καλά που μπήκες Ταό μου και μίλησα σε άνθρωπο......

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα σας!!!!!

τι κανετε?στελλιτσα κρατησες μονη σου το καφε ολη μερα??μπραβο σου!!!!

ταο να σας ζησει το νεο μελος να ειναι πολυχρονο.μπηκε στην μοναδα εντατικης θεραπειας η μικρη η απλα στις λαμπες?ασε ποσο σε νιωθω...... μου ερχετε να κλαψω τωρα που θυμαμαι τα του μικρου μου.6 μερες αφου γεννησα συνεχισα να τρεχω στο νοσοκομειο καθε τρεις ωρες για να τον θηλαζω (βασικα δεν με ενδιεφερε καθολου ο θηλασμος μην σας [ω τι τον ειχα γιατι ηταν η αιτια που ειχε πεσει το ζαχαρο του μικρου και αν το βλεπατε πως ηταν το παιδακι μου ...... και ενω ξεκινησα οτι ηθελα πολυ να θηλασω ολο το σκηνικο με εκανε να τον σιχαθω παρολα αυτα τον θηλασα 6 μηνες και εδινα και συμπληρωμα.το ειχαν ξεζουμισει στις εξετασεις τα χερακια του και τα δυο εχουν ακομα δυο κομπακια σημαδακια που εμεινα απο το αιμα που του επερναν εξι μερες συνεχεια τις 2 πριν και μετα το γευμα για να μετρανε το ζαχαρο.αχχχχχ ποτε ξανα καμια μανουλα.ευχομαι να ειναι πολυχρονα ολα σας τα παιδακια και να βρει και ο αντρας σου μια δουλεια να ανασανετε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ βλέπω πράσινα?ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

καλησπέρα κοριτσάρες μου.....

basika-kalhspera-sas.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας τσουπριδια τι κανετε??επιτελοςυ λιγη κινηση στο καφε...εμεις ειχαμε γεματη μερα σηεμρα αφου το πρωι μεχρι μεσημερι για μπανι μετα ηρθαμε μπανακι μαμ και νανι,το απογευμα πηγαμε σ.μαρκετ και κουνιες ενα ντους και εμτα νανακια παλι...Ειμαι πτωμα θα καταρευσω το θετικο ειναι οτι απο 59κιλα εφτασα τα 57ξανα και ευελπιστω οτι τωρα με τις βολτες θα μεινω μιση(μακαρι,μακαρι)Ταο μου να σου ζησει και η 4κορουλα σου(αραγε πως αισθανετε ο αντρας σου με 5γυναικες διπλα του??πασας φανταζομαι)..Κλεινουν τα ματακια μου θα τα πουμε αυριο με υγεια φιλια πολλα σε ολες καληνυχτα!!!

:-D

Annia μου kalhnyxta.jpgφιλάκια πολλά,καλή ξεκούραση...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...