Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, ψυχή μου, κουκλάκι!!!!!!!!!!!!!!! Elkarako τί μαγουλάκια απίστευτα είναι αυτά?????? Και βλέμμα ζεμ πρεμιέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annia μου δεν έχω facebook, προς το παρόν κρατιέμαι γιατί αν κολλήσω κι εκεί, πάει, θα βρωμίσουμε εδώ μέσα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ, συγνώμη καλέ μπερδεύτηκα η τρελή!!!!!!! να τον χαίρεσαι Annia μου!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παρε μια και τον δικο μου αφου το ζηταει ο οργανισμος σου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μηπως ψαχνεις για γαμπρο;;;;:tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εδω κι εγωωωωωω!!!!Λοιπον...πρινσι μου...κι εγω το εχω αυτο το θεμα....τον μεγαλο τον εβγαλα απο το δωματιο μας στο πρωτο του εμβολιο!2 μηνων...οχι γιατι ηθελα αλλα γιατι ζοριζοταν πια στη καλαθουνα και στο κρεββατακι του κοιμοταν κατευθειαν!Τωρα....εχω παλι το ιδιο προβλημα..μονο που επειδη δεν εχει στρωσει ακομα ο βραδυνος υπνος δε θελω να τον βαλω με τον μεγαλο μηπως τον ενοχλει...Οταν εβαλα τον μεγαλο στο δωματιο του ειχα κι εγω μεγαλο αγχος με το αν θα τον ακουω αλλα δοξα το θεο ολα καλα!!!Συμφωνω ομως με την lucky_star..το μωρο πρεπει να παει στο δωματιο του οταν νιωσεις εσυ οτι ειναι ετοιμο...και αυτο..και εσυ! ;)

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ το Γώγο 50 ημερών που σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ τον πήγα στο δωμάτιό του όπου κοιμόταν πολυ καλύτερα! Είναι διπλανά τα δωμάτιά μας και άκουγα και το ρουθούνισμά του. εξάλλου κοιμάμαι πολύ ελαφρυά και ξυπνάω με το παραμικρό! Τη μπουμπού που δεν έχει στρώσει ακόμα τον ύπνο της δεν τολμώ να την πάω ακόμα για να μη ξυπνάει το Γώγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΟΥΚΛΙ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ..ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η ΜΑΡΙΑ..

:-D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παρε μια και τον δικο μου αφου το ζηταει ο οργανισμος σου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μηπως ψαχνεις για γαμπρο;;;;:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D. Φτου σου μάτια μου, είναι πολύ όμορφο με διερευνητικά μπιρμπίλικα ματάκια!!!!!!!!!!!!

Καλέ αγοράκι έχω κι εγώ!!!!!

Annia,φωτο είχα βάλει πριν καμιά 15ρια μέρες, αν πας πίσω στα μηνύματα θα τη δεις, θα σας βάλω αργότερα και πιο πρόσφατη.

Σας φιλώ προς το παρόν, ξύπνησε ο μπουμπούκος!!!

Διαφημίσεις

Ειναι μικρουλα ακομα βρε Αννια μου...εγω παντως καποια στιγμη θα αναγκαστω....δε χωραει στο δωματιο μας ουτε καν παρκο...οποτε....τεσπα...πιστευω καπως θα τα βολεψω...με το που θα ξυπναει το μωρο θα τον φερνω στη κρεββατοκαμαρα πριν προλαβει καλα καλα να κλαψει......μεχρι τωρα παντως αν και ειναι και εμας διπλα διπλα τα δωματια μας δεν εχει ξυπνησει ποτε ο μεγαλος λογω του μικρου..και εχω τις πορτες ανοιχτες...και ο μικρος οταν κλαει...κλαιει οχι αστεια....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Α...καλα.....κι εγω κοριτσι νομιζα....φτου μου.........κοιτα ... πρινσι...η λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια....ετοιμασου....το δευτερο θα ειναι κοριτσακι! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...