Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου!!

Καταρχάς να ευχηθώ και εγώ στην τάο μας να χαίρεται την μελαχροινούλα ζουζουνίτσα της!!!!! Τάο μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και ότι καλύτερο για το μέλλον!!!

Δεύτερον....keli βρούτε που χάθηκες εσύ τελείως και μας εγκατέλειψες εεε;; εεε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!! Πες κανένα νέο γιατί σε χάσαμε τελείως!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας ζήσει η κορούλα σας ΤΑΟ!!! Να χαιρόσαστε όλο το τσούρμο σας!! Τι καλα!

Δεν θυμάμαι όλα όσα διάβασα αλλά σε γενικές γραμμές καλά είσαστε!

Είναι τελευταίες μέρες στο γραφείο και τα κέφια είναι πολύ περίεργα... Νεύρα και απογοήτευση...

Τεσπα!

Να πάω διακοπές με το γιόκα μου να χαλαρώσω και όλα θα πάνε καλά!! Και λίγο χαλαρωτικό *** :-) δεν θα με χάλαγε βέβαια αλλά εδώ και μέρες μας παίρνει ο ύπνος στους καναπέδες πριν καν το σκεφτούμε...

Γειά σας!!!!

Κελάκο μου πού είσαι βρε ψυχή εσύ?Μου λείπεις....Ταρζάν η Ανδρειανή εεε?Αχ ζωή να έχουν εγώ τα κάνω χάζι τα ταρζανάκια.....

όσο αφορά το μαγαζί είναι του μπαμπούλη αλλά το δουλεύουν τα πεθερικά εδώ και 10 χρόνια.....

Χριστινάκι μου τι κάνετε?Η Αριάδνη μας τι κάνει?Βρε Χριστινάκι στείλε μου κανα τίτλο βιβλίου με τα σκίτσα που μας είχες πει νεξτ γιαρ....

Θάλεια μου διακοπόυλες διακοπουλες?Άντε με το καλό...

Χρωστάω σε κάποια ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα που μάλλον θα πάμε και εμείς εε?

ΝΑΤΟ:

http://www.booking.com/hotel/gr/oitulo.el.html?aid=311101;label=oitulo-1cf_7T71eOGhKNvobPM7zAS3326006087;ws=&gclid=CPn9lKe7zqkCFVsq3wodGVpSNg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

κελακο???τι ευχαριστη εκπληξη!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σου...

τι κανετε?εγω τρεχω με τον ευθυμη το πρωι ημασταν για μπανακι και τωρα ειναι κουνιες με την μανα μου, τον εδωσα να κανω καμμια δουλεια επιτελους!!!...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Να'μαι ξανα εδω:)

Στελλιτσα κι εμενα μου λειπεις..

Γλυκουλα-crazy baby λες για σενα αλλα κι εγω τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ στο facebook..Η ξανθια ανταυγεια θα φταιει δεν εξηγειτε αλλιως.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

kelako θα μείνεις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Να'μαι ξανα εδω:)

Στελλιτσα κι εμενα μου λειπεις..

Γλυκουλα-crazy baby λες για σενα αλλα κι εγω τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ στο facebook..Η ξανθια ανταυγεια θα φταιει δεν εξηγειτε αλλιως.:tongue:

λες να εχουμε την ιδια κομμωτρια????χιχιχι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να ταΐσω,να πλύνω,να σιδερώσω τα ρούχα της δουλειάς,να φάω,να θηλάσω,να κοιμίσω και να'μαι!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

563603004_e67a0f5415_m.jpg

Πού είναι οι εργαζόμενες μάνες?

ΟΕΟΟΟΟΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ θέλω παρέα....

Έχω ξυπνήσει αξημέρωτα σιδέρωσα, άπλωσα και περιμένω κάποια να πιούμε καφέεεεεεεε

Άντε λέμε έφτιαξα καφέ(έχω να πιώ χρόνια......)

cafes.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Θα συνεχίζω να φωνάζω,κοριτσάρες μου ξυπνήστε!

Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε....

Σας είπα?

ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love1.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...