Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σου λορετακι οντως πολυ ζεστη σημερα....εγω κανω δουλιτσες για γυμναστικη και εχω ραψει το στομα επειγοντως πρεπει μεχρι τα γενεθλια μου σε 1μηνα να χασω 3κιλα...θελω να μπω στα παλια μου ρουχα μπουχουχουχουχου.....Απο διακοπες λεμε να παμε για καμια 10μερε ςσε κανενα παραθαλασιο μερος και μετα στο χωριο μας για καμια βδομαδουλα!!!Θα δουμε!!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε?????μου λειπετε πολυ πολυ πολυ!!!εγω δεν εχω ακομα ιντερνετ γιατι μας το εκοψε ο ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ πεθερος μου γιατι τραβαγαμε γραμμη τηλεφωνου απο αυτον επειδη δεν εχουμε σταθερο και του διναμε 20€ το μηνα αλλα ο παλιανθρωπος εκανε αιτηση στον οτε για διακοπη.δεν πειραζει ομως γιατι σε κανα μηνα θα εχω δικια μου γραμμη οτε και θα εχω και ιντερνετ και απεριοριστα στα σταθερα για να τηλ σε καμια σας για κους κους.κατα τα αλλα ψαχνω δουλεια αλλα τιποτα μα τιποτα,πολυ πικρα κοριτσια αλλα απο την αλλη ειμαι καθε μερα για μπανιο με την μικρη σε φανταστικες παραλιες με πεντακαθαρα νερα και χωρις να πληρωνεις εισοδο,ξαπλωστρες κτλ.και ναι ειμαι κακια και σας τα λεω για να ζηλεψετε και ερθετε εδω για διακοπες:P:p:pη αρτεμις με εχει τρελανει,ολο ζαβολιες και παρλα.δεν μετραω αλλο πια τις λεξεις γιατι οτι ακουει το λεει σαν παπαγαλος,οχι καθαρα αλλα το λεει.σας αφηνω να κανουμε μαμ και να παμε για μπανιο,φιλακια σε ολες και τα ζουζουνια σας:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλε κοριτσια δεν ξερω αν το αναφεραμε αλλα γεννησε καλε η ταο μας,την ξεχασαμε να toys ζησει λοιπον η 4μπουμπουκα τους,και απο οτι βλεπω και η λεγκω ειναι η γκαστρουλα :)

:-D

γεια σας!!!πως ειστε?βολταρουμε και εμεις κΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....

επισης ο ευθυμης συμπαθησε την θαλασσα και παμε καθε μερααα!!!!

αχ ζηλεουμεεεε babyjes!!!!θελω και εγωωωωωω μακαρι να μπορουσα να ερθω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλές μου χαίρεται!!!!

Ω,ναι δε την ξέχασα την Ταο μας απλά ήταν μέσα στο τρέξιμο και τσουπ ούτε καν της ευχήθηκα να τους ζήσει η 4 κοράκλα!!!!Πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Η Λέγκω είναι γκαστρούλα?Με το καλό το 3 ζουζουνάκι!!!

Τζέσικααααααααααααα θέλω και εγώ μπανάκια!!!!

Περιμένουμε να βάλεις ιντερνετ να τα λέμε καθημερινά...

Λορεττάκι μια χαρά η πεθερά δε μιλάει δε λαλάει,αφεντικό....Ο Γιάννος θα καλοπερνάει καλέ γιατί να μην αντέχει?

Γλυκούλα μας λείπεις.............

Ειρήνη το κάτι άλλο ο Βασίλης!!!

Εμείς προχτές πήγαμε παιδίατρο και κάναμε το mmr και το μαντού.Λεβέντης ο Γιάννος με στιγμιαίο κλάμα και στα 2!!!

Μας μέτρησε,χάσαμε 200 γρ(λόγω περπατήματος και μειωμένης όρεξης λόγω ζέστης)και από την γέννηση έχει πάρει 30 πόντους!!!!!!!!

Για θυμίστε μου πότε μπορεί να έχει πυρετό,γκρίνια από το εμβόλιο?η παιδίατρος μας είπε σε μια εβδομάδα....εγώ κάτι θυμάμαι για 12 μέρες ή κάνω λάθος?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αν δεν κάνω λάθος Στεγία μου μέχρι 8-10 μέρες μετά μπορεί να κάνει πυρετό!

Να της ζήσει της Τάο μας το 4ο κοριτσάκι της, πότε πέρασε ο καιρός!

Η Λέγκω περιμένει το 3ο της παιδάκι και μάλλον είναι κοριτσάκι!

Μπράβο σας Τζέσικα και Γλυκούλα για τα μπανάκια που απολαμβάνετε!

Εμείς καλά είμαστε, η μικρούλα μου έχει βραχνιάσει όμως και έχει βγάλει και κάτι άφτρες! Ο άντρας μου τα μπέρδεψε και για μεσημέρι την τάισε ντομάτες και αυγά τα οποία τσάκισε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ Μαρινάκι μου!!

Η λέγκω δηλ θα δει την πολυπόθητη κόρη στο τρίτο?με το καλό κορίτσι μου!!!!

Και η Μαριελενα έφαγε δεν την έτσουζαν?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

...κοριτσια οντως γεννησαμε στις 9-6 ένα πανεμορφο μελαχρινό κοριτσάκια, την Ραφαηλία μας.... αχχχ ευχαριστω για τις ευχες, σας χρωστάω νέα άλλά άλλη στιγμή θα μπω... απειρα φιλακια!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ταο μου καλή μου πολύτεκνη μανούλα φιλάκια σε όλα τα παιδάκια σου και στην νεοφερμένη ΡΑΦΑΗΛΙΑ!!!Τι ωραίο όνομα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Τάο μου να σας ζήσει το κοριτσάκι...ελπίζω να μπορέσεις να βάλεις καμιά φώτο!

Εμένα ο μικρούλης μου μιλάει αλλά οι λέξεις που λέει δεν υπάρχουν...δικής του εμπνευσης!!!!

Στελλίτσα ρωτάω για τον Γιάννο γιατί εγώ όταν τον πάω στο φαρμακειο δεν κάθεται καθόλου ήσυχος. Πειράζει τα πάντα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σταντ του κορρέ...

Τζεσικάκι τι να πω για τον πεθερό. Μα τέτοια κακία βρε παιδί μου; Ζηλεύουμε πολύ για τις παραλίες σας και τα μπανάκια.

ουφ εχουμε εφημερία μπλιαξ

Μαρινάκι τρώει η μικρή καλά;

Εχω να πω οτι μεχρι τώρα ηθελα για δευτερο παιδί γιο αλλά τον τελευταιο καιρό θέλω διακαώς κόρη. Αρχισα να το σκέφτομαι οπως καταλαβαίνετε. Βέβαια με τους ρυθμούς των συνευρέσων μας θα μείνω σε κανα 5-6 χρόνια :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Είμαι εδώ μπας και είναι καμία άλλη μέσα?

Λορεττάκι μου στο μαγαζί έχουμε πολλά χρώματα και πολλά κουμπιά που είναι αδυναμία μας...Επίσης επειδή 'ψοφάμε' στη δουλειά όλη την ώρα είναι έξω στο πεζοδρόμιο και κόβει βόλτα με την γιαγιά,την μαμά,και τις γειτόνισσες...κατάλαβες έτσι κακοπερνάει.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου γλυκα...

Ταοοοοο γεννησες!!!!Να το χαιρεσαι το μωρακι μου,να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!!!!!!!!

Εμεις εδω εκλεισαν τα σχολεια και ελεγα φετος οτι θα αραζω στην παραλια με ολα τα πιτσιρικια αλλα που;;;Πρωτον ο καιρος δεν μου αρεσει καθολου και δευτερον αυτο το παιδι ζωη να εχει βγηκε ταρζαν!!!!!Εκει που καθεται ξαφνικα μπορει να αρχισει να τρεχει σε ολη την παραλια,και ποιος θα προσεχει τα αλλα 3;;;:rolleyes:Αχχχχχχ υπομονη.....

Εχτες ειχα παει στο μαγαζι του αντρα μου με τα παιδια,συμφωνησαμε να πηγαινω με τα παιδια καμια φορα να ξεφευγουμε....

Αυτα να τα δικα μας νεα!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...