Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να φτιάξεις την κοιλίτσα Άννια να βάλεις τα μπικινάκια σου εσύ που μπορείς! Εγώ φέτος το πρώτο μπάνιο το έκανα με το μαγιό της μαμάς μου!!

Πρέπει οπωσδήποτε να αδιαθετήσω γιατί αλλιώς θα σκάσω από το πρήξιμο! Και δεν χάνω και γραμμάριο! Να δω μήπως στρώσω μετά από τα Cyclacur.

Ελπίζω τα αποτελέσματα να μην έχουν κάτι ανησυχητικό Άννια!

Καπελάκι-Νεράκι!!!

Πάω για διάλειμμα και σαλάτα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω θαλιτσα μακαρι να ειναι καθαρα τα αποτελεσματα...Οσο για το πρηξιμο και εγω ειμαι πρησμενη και η ζυγαρια δειχνει 59θελω να την σπασωωωωωωωωω....Οσο για το μαγιο εω παρει ενα ολοσομο αλλα οχι της γιαγιας τα μοντερνα που ειναι και ειμαι μια χαρα!!!

:-D

Διαφημίσεις

Xαιρομαι εισαστε μια χαρά και εμεις δοξα τον Θεο σημερα ειχαμε πάλι δικαστηριο και πήραμε παραταση μεχρι 2/12για να δουμε τοτε τι θα γίνει!

Πείτε βρε κοριτσια καμια ιδέα για διακοπές!Αμμουδιά φθηνά και ενοικιαζόμενα κοντά στην θάλασσα καθαρα βεβαίως βεβαίως!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

καλησπερα!!

αγγελικουλα επιτελους ειδαμε το ονομα σου.βγηκα και εγω κατα τις 13.30 να παω για ψωνια και εσκασα μαζι και το μικροβιακι μου.ευτυχως το σπιτι ειναι διαμπερες και οταν ανοιξω τα παραθυρα γινεται εδω μεσα ανεμοστροβιλος,χαχα.καλα το παχυνα λιγο παραπανω.εμεις δημιουργισαμε παστιτσακι αλλα επειδη δεν μαρεσει η μπεσαμελ εφαγα μακαρονια με κιμα.και το εκανα με κοφτο μακαρονακι.παει πολυ.

θαλεια που τον ειδες ρε συ τοσο ψηλο?ισα ειναι απλα ο δικος μου ειναι πετσι και κοκκαλο για αυτο σου φαινεται.ο δικος μου ειναι 83 ποντους.

αννια καλο κουραγιο μεσα στην ζεστη

4ywWp2.png

μαρακι μου ακομα το δικαστηριο?και εχει ακομα μελλον.........

τι κανει το μικρακι σας?εγω προτεινω ναξο ανεπιφυλακτα,ασεπου εβλεπα σημερα την μενεγακη και παρα λιγο να πεσω σε καταθλιψη.παλι δεν θα παμε φετος.αντε να δουμε ποτε θα ξαναπατησω το ποδι μου εκει

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσακια γυρισα και εγω...μολις μπηκαμε σπιτι κοψανε το ρευμα ελεος σαν τις τυφλομυγες ειμασταν..Λοιπον τα νεα απο τον πλ.χειρουργο πολυ καλα,δεν εχω τιποτα απλα η τομη ειναι υπερτροφικη και θα υποχωρησει σε λιγους μηνες συνηθως θελει 1χρονο απο οταν γινετε το χειρουργειο,για να την βοηθησω να επουλωθει πι ο γρηγορα να βαζω μια ενυδατικη κρεμα και να κανω μασαζακι εκει...Επισης μπορω σε 9μηνε ςνα βαλω το σκουλαρικι μου ξανα yesssssssssss!!!!Στα νεα του γυναικολογου τωρα οχι και τοσο καλα,βρεθηκε και στα 2εμβρυα συνδρομο εντουαρτς η αλλιως τρισωμια 18... οπως μου τα εξηγησε ο γιατρος ειναι πολυ ασχημο συνδρομο και ετσι κι αλλιως θα φαινοταν στην αυχενικη ειναι ενα συνδρομο που πειραζει σχεδον τα παντα σε ενα εμβρυο...Αυτα απο μας!!

:-D

Καλημέρα!!!!

Είδες Άννια που όλα γίνονται για κάποιο λόγο? Ξέρει ο Θεούλης τι κάνει!

Ειρήνη, δεν μπορώ να βρω το καλώδιο της φωτογραφικής για να περάσω τις φωτογραφίες! Έχουν πλάκα! Ο δικός μου είναι 79 πόντους...

Σήμερα έχω συνέντευξη με μία εταιρεία στελέχωσης και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ cool....

Σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

χάθηκα περνάω μάλλον και γω φάση.

έχω τρελή κουραση να πω την αλήθεια. Ο Αργυράκος τρέχει όλη μέρα, εγώ γυμναστηριο, δουλειά, φαγητά, ψιλοδουλειές...ουφ..βγαίνουμε και κανένα βράδυ και είμαι πτώμα.

Δε θυμάμαι και πολλά να πω την αλήθεια αν και σας διαβάζω. Χαρηκα που συναντηθήκατε κοριτσάκια. Εμείς οι Σαλονικιές χαθήκαμε με τις δουλειές.

Αχ Θάλεια μου τα ξανάπαμε οτι έχουμε τα πιο κοντά αγοράκια στο φορουμ. Χθες πήγαμε παρκο και ηταν δυο κοριτσάκια πιο μικρά και μας περνουσαν ενα κεφάλι... μπουχουχου...

Εγώ πηρα μπικινάκι γιατί ψιλοέστρωσα με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Η ζυγαριά με δείχνει 59μισό!

Αννια μου καλύτερα που έγινε έτσι με τα εμβρυάκια παρά μετά.

Βρήκαμε και μεις διακοπές, θα πάμε χαλκιδική σε ένα σουπερ μέρος (ετσι φαίνεται δηλαδη) για 5 μέρες. Μετά βλέπουμε...

Σας αφηνώ και σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γειά σας κοριτσάρες μου,τι κάνετε?

Πού χαθήκατε?Βολτάρουμε και ρεμβάζουμε είδα εεε?Ωραία είναι αυτά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ είμαι ακόμα εδώ,μπας και υπάρχει καμιά ξενύχτης????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ είμαι εδώωωω!

τι κάνετε; εμείς βολτάραμε πολυ αν και δε μπορώ πια μ'αυτόν τον ήλιο. Ειρηνάκι τέλειος ο μικρός σου με τα γεμιστα...μιαμ μιαμ, πειναααααααωωωωωωωω

ρε συ μεγάλωσε πολυ και φαίνεται πολυ ψηλός!!!!

Θέλω θαλασσιτσα και διακοπές. πολλά ζηταω?

Στελλίτσα ποτε αρχίζεις δουλειά; με την πεθερά στο ίδιο μαγαζί πώς θα είστε; ο γιάννος θα καθετε τόσες ώρες;

Αννια μου τι κάνεις; θα πάτε διακοπούλες;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...