Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα!!

μια πολυ γρηγορη καλημερα πριν την διακοπη ρευματος.θαλεια καλημερα!εμεις δεν πηραμε τιποτα.

φιλια

μαρινακι τα σαββατοκυριακα εχουν πολλοι την ιδια ιδεα.εχουμε γυρισει πολλες φορες πισω επειδη βρισκουμε κινηση στο δρομο,που πηγατε ?

μανιταρακι μου δεν προλαβαμε να τα πουμε χτες.φιλια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο μας τι κανετε??Εμεις το παλευουμε ανικος με τα μικρα...χτες δεν πηγαμε πουθενα γιατι εγω ειχα τρελη ατονια και βαρεμαρα και δεν ηθελα τιποτα,δεν ξερω τι με επιασε,αλλα θα επανορθωσουμε σημερα..Μπραβο που περασατε ωραια χτες,να κανονισουμε καλε και καμια συναντυσουλα στο μαλλ τωρα που εχουμε και εμεις σχετικα:rolleyes: κοντα τον προαστιακο..;)Και μια ερωτηση η αγγελικουλα πια ειναι βρε κοριτσια,δεν θυμαμαι καθολου:oops::oops::oops:

:-D

τωρα καταλαβα επιτελους,δεν μπολυμπαινει ομως ε?για αυτο δεν την θυμομουν...θα τα παρω νωρις το απογευματακι και θα παμε να ξεσαλωσουμε στις κουνιες χαχαχαχαχα...Αυριο εχω ραντεβου με την πλαστικο να δουμε τι θα μου πει και αυτη αντε να σουλουπωθουμε λιγο!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Τι μου κάνετε;

Ειρηνάκο δεν πήγαμε τελικά στο λίμπερο γι'αυτό και δεν σε πήρα! Με τέτοια ζέστη που έκανε το σκ αποφασίσαμε να πάμε στο εξοχικό του καλού μου αν και δεν πλατσουρίσαμε ακόμα!! Αλλά θα το επαναλάβουμε μάλλον και αυτό το σαββατοκύριακο και ελπίζω να κάνω την πρώτη μου βουτιά!!

Πώς ήταν στην εκδήλωση;;

Κορίτσια δεν θυμάμαι τίποτα να σχολιάσω... μόνο το ΣΟΚ που έπαθα με αυτό που έπαθε η μικρή σου βρε μανιταράκι μου!!!! Μετά από αυτό το έκοψες το τσιγάρο εεε;;; Πω πω ...τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη γμτ......:-(

Στέγια καλή αρχή στη δουλειά!! Πότε ξεκινάς;;

PCqNp2.png

Καλημερα! Ειρηνη οντως φοβερο το αερακι αλλα αν βγεις εξω λιωνεις απο την ζεστη παρολαυτα. Λοιπον οντως πολυ καλα ηταν στην libero day, και εμεις χαρηκαμε που σας ειδαμε, η μικρη επαιξε αρκετα,ετρεξε στο γρασιδι, το ευχαριστηθηκε.Ο βασιλακης εγινε ολοκληρο αντρακι, ομορφο, ψιλο και αδυνατο, φτου φτου!!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

καλημερα τι κανετε???εγω μαγειρευω γιατι θα φυγω το απογευμα θα λιωσω κατω στην αθηνα παναγια μου!!!Ο μικρος παλι δεν κοιμοταν το βραδυ ξυπνησε απο τις 1μεχρι της 8το πρωι 7φορες..... :(...ειρηνακι τι κανετε???αγγελικη επιτελους βρε που εχεις χαθει εσυ τοσο καιρο??Οι υπολοιπες που ειστε?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Τι κάνετε; Εγώ βαριέμαι απίστευτα σήμερα στη δουλειά και θέλω να πάω βόλτα στα μαγαζιά!!!!

Αγγελική δεν σε είδα στο Libero. Άλλη φορά.

Ειρήνη να δεις μια φωτογραφία που έβγαλα τους γιους μας (μόνο πλάτες γιατί ήταν απασχολημένοι με το καρότσι)! Του ρίχνει ένα κεφάλι ο Βασίλης του Παναγιώτη!! Τι το ταίζεις το παιδί;;!! Ο δικός μας βέβαια δεν έχει να πάρει από κανέναν από τους δυο μας αλλά αν υπάρχει κανένα μυστικό διατροφής, να μας το πεις!! :-) :-)

Άννια, Αθήνα με τέτοια ζέστη;; Νεράκι-καπελάκι! Και άμα βρεις καμιά σκιά, ρίξε έναν υπνάκο να αναπληρώσεις τη νύχτα! :-)

Πικρα πρεπει να ειναι το κεντρο σημερα, πηγα πριν εδω κοντα για κατι δουλειες και γυρισα λιωμα.τι μαγειρευετε σημερα να παρω καμια ιδεα?δεν ειχα παει πουθενα αλλα περνουσα φαση και δεν εγραφα, διαβαζα ομως κανονικα

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Όλες την έχουμε περάσει αυτή τη φάση Αγγελική...

Εγώ σήμερα έχω έτοιμο κιμά από χθες και θα φτιάξω και ένα πιλαφάκι με αρακά και καλαμπόκι, τριμένο τυράκι και έτοιμο! Μάστερ Σεφ!

Ναι πρεπει για λιγο να μην συναντηθηκαμε αλλα η μικρη τα ειχε παιξει απο το πολυ παιχνιδι και τον ηλιο και ηταν και η ωρα της να φαει και δεν μπορουσαμε να μεινουμε αλλο,ελπιζω μια αλλη φορα να συναντηθουμε.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

ολες λιγο πολυ περναμε τετοιες φασεις,αγγελικη..Θαλεια πρεπει να παω στην πλαστικο και μετα με πηρανε το πρωι απο τον χας τηλ βγηκανε τα αποτελεσματα της ιστολογικης και εκτος αυτου θα πηγαινα μεσα στην βδομαδα να με δει....Εγω μαγειρευω αρνακι γιουβετσι στο φουρνο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...