Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!

λου μου μαλλον εριξες μαυρη πετρα.

στεγια αντε με το καλο!τι κατσστημα ειναι?

μαρινα που πατε για μπανιο?εμεις την προηγουμενη εβδομαδα φτασαμε κερατεα γιατι οπου αλλου περασαμε καβουρι βαρκιζα λαγονησι γινοταν χαμος.μετα βεβαια πεσανε αστροπελεκια και βροχες αλλα οκ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χάλια εκεί που είχαμε πάει την προηγούμενη φορά κι εμείς! Βάρκιζα ήμαστε αλλά την πληρώσαμε χρυσή τη βουτιά! Τώρα ισως πάμε καμιά Ανάβυσσο σίγουρα θα έχει κόσμο όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακι μου τι κανετε χαθηκα και εγω αλλα τωρα με τη δουλεια δε πολυ προλαβαινω εντωμεταξυ μου χαλασε και το λαπ τοπ κα παω για καινουργιο εμεις μπανακι δεν εχουμε κανει ακομα τη κυριακη που περασε λεγαμε αλλα ο καιρος σκατα τωρα αυριο εχουμε βαφτηση οποτε παλι ακυρο

πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κοριτσια εμεις πηγαμε περυσι σε μια πολυ ωραι απαραλια στο λαυριο...Ποσειδωνια λεγετε και εχει δεντρα αμμουδια και γενικα καθαρα και ρηχα νερα!!!ΕΜεις τωρα τρωμε γιαουρτακι και θα παμε μαλλον καμια βολτα στις κουνιες για κανα 2ωρο!!Ετσι να κουραστουν να κοιμηθουν..Πηγαμε τζαμπο και ζουζου πηραμε πεδιλακια και για τα 2 και παππουτσακια για την θαλασσα και τους πηρα και μια σκηνη και την στησαμε σε μια γωνιτσα στο σαλονι και καθονται και παιζουν χαχαχαχαχα

:-D

καλησπερα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

χαρουλα welcome back.χαιρομαι που ειστε καλα .σε επερνα τηλ προχτες αλλα πουθενα εσυ.

αννια ποσειδωνια λεγετε ε?και εχτες σου εγραφα απολλωνια.κοντα επεσα χαχα.

αυριο τι θα γινει κυριες?που εξαφανηστικατε?

αντε ελατε να κανονησουμε.γιατι θα παω μονη στο τελος και δεν θελω θελα να σας δω.θα παρουμε και τους καλουςμας να ασχολουνται με τα μικρα και εμεις θα τα λεμε μια χαρα.αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε?εμεις καλα .δεν διαβασα τα νεα σας πρωτη φορα .δεν προλαβαινω .μονο την παρασκευη η ελενιτσα εκατσε στον σταθμο μεχρι τισ 13.00

τις υπολοιπες μερες την παω 15 χιλιομετρα και μετα απο 2-3 ωρεσ παω και την περνω. ταλαιπωρια ας ελπισουμε αυτην την βδομαδα να παει καλυτερα.

παω να διαβασω και εδω θα ειμαι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα μανιταρακι μου!σε ταλαιπωρει μωρε η μικρουλα σου.οποιος βασανιζει αγαπα...... λενε.

τα αντρακια τι κανουν?τι εγινε με τα μπρατσακια του μανωλη που αρνειται?

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα!!!

Τι κανετε;;;Εχω χαθει το ξερω αλλα δεν εχω κουραγιο για τιποτα ρε παιδια......κοματια γινομαι στη δουλεια....επισης απο αυριο αρχιζουμε τα ¨συρε με παπα φερε με κουμπαρε¨στο εξοχικο των πεθερικων μου στη βεργια και τωρα να δειτε τι υπεροχα θα περναω....δε θα ξεκουραζομαι καθολου!!!

Τεσπα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα,ψαχνουμε κι εμεις για διακοπες και σκεφτομαστε κερκυρα ή συβοτα ή σκοπελο....αλλα πανακριβα ρε παιδια....τι κριση και μ@λ@κιες;;;;;;

στο τελος....ΕΓΩ θα παθω κριση απο τις τιμες που ακουω...μανιταρακι μου μας θες σαντορινι;;;;:)

Θαλεια μου μη το αφησεις,θελει λιγο παρακολουθηση αλλα πιστευω στο τελος ολα οκ θα ειναι ;)

Φιλια πολλα πολλα σε ολες και χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πες ημερομηνιες και θα σε βαλω στο σπιτι......ελεαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα μανιταρακι μου!σε ταλαιπωρει μωρε η μικρουλα σου.οποιος βασανιζει αγαπα...... λενε.

τα αντρακια τι κανουν?τι εγινε με τα μπρατσακια του μανωλη που αρνειται?

ειρηνακι μου καλα εισαι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλημέραααααααα

τι κάνετε?

εμείς εδώ,εχτές πήγαμε στο ακρόπολις και σήμερα περιμένουμε τον μπαμπούλη να πάμε βόλτα(εκείνος ξαναπήγε)

όσο αφορά το μαγαζί θα είμαι μαζί με την πεθερά και τον Γιάννο,εκείνος τρελαίνεται εκεί έχει τόσα πράγματα να πειράζει!!!!

εμπορευόμαστε είδη ραπτικής,είδη προικός και ολίγα εσώρουχα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μανιταράκι σε παιδεύει η Ελένη?Θα ξέρει το ρητό "όποιος αγαπά παιδεύει..."

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας!!!

πηγαμε στην εκδηλωση του libero και μαντεψτε...............

ειδα την αγγελικουλα με την πανεμορφη μπουμπου της και την θαλεια με τον πανχαριτομενο γιοκα της.χαρηκα πολυ που σε γνωρισα εστω και στα γρηγορα.αγγελικουλα χαρηκα πολυ που σε ξαναειδα!!!φιλια.

οι υπολοιπες...........

χριστινα εστ που ησουν ????????????πηγατε εσεις?

4ywWp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Ελπίζω να περάσατε όλες ένα όμορφο και ξεκούραστο Σκ!

Μανιταράκι μου πόσο καιρό πηγαίνει η μικρή? Μήπως είναι πρώτες μέρες και γι αυτό κάνει τσιριμόνιες? Προχτές που πήγα στην εκδήλωση του δικού μας σταθμού, η δασκάλα μου έλεγε μα αυτό είναι το παιδί που μου λέγατε ότι γκρινιάζει, δεν τρώει κλπ? Η καλύτερη λέει είναι, έχει γίνει η μασκώτ του σταθμού! Πάει σε όλους αγκαλιά και άμα ακούσει τραγούδια πρώτη στο χορό! Άντε και αυτό το τελευταίο το πίστεψα, στο ότι δε γκρινιάζει αναρωτήθηκα αν έχουν κι άλλο παιδάκι με το ίδιο όνομα!:tongue:

Ειρηνάκι μπράβο που βρεθήκατε με τα κορίτσια! Για πες, η εκδήλωση πώς ήταν? Άξιζε?

Εμείς χτες βολτάραμε πρωί απόγευμα στις κούνιες και το πρωί είχα την ιδέα να πάρουμε με τον πατέρα μου τα 2 παιδιά με τα ποδήλατα και να πάμε έτσι στις κούνιες τις ψιλομακρινές! Μας βγήκε ο τάκος αλλά ωραία ήταν, έχασα κανένα γραμμάριο που φρόντισα να το ξαναπάρω πίσω και με το παραπάνω με τα παγωτά που τσάκισα! Σήμερα πήγαμε πάλι θαλασίτσα και ήταν πολύ ωραία! Παίδεμα όμως το πήγαινε έλα και εκεί γινόταν χαμός, μιας και είχαν πολύ την ίδια ιδέα φαίνεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!

Καλή εβδομάδα!

Τι ωραία που περάσαμε χθες!! Ήταν πολύ καλά στο Libero Day! Επιτέλους γνωριστήκαμε από κοντά Ειρήνη αν και στα όρθια και στο χαμό αλλά θα το επαναλάβουμε! Την Αγγελική δεν την πρόλαβα :-(. Να κανονίσουμε συνάντηση!

Πάντως ο μικρός ξετρελάθηκε και εμείς μαζί του! Παίξαμε πάρα πολύ, χορέψαμε και γενικά ψωφήσαμε στην κούραση... :-).

Πήραμε τελικά και λίγες πάνες γιατί τις είχε -50%. Να δω που θα τις φυλάξω τώρα...

Φιλιά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...