Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον δεν σε πρόλαβα :-(

Τι κάνετε; Εγώ πήγα χθες στο γυναικολόγο γιατί μετά από 7 εβδομάδες από την απόξεση δεν είχα αδιαθετήσει και με ανησύχησε... Δεν έχει λέει αναπτυχθεί σχεδόν καθόλου το ενδομήτριο από τότε και είναι σαν να παραέξυσε ο μ**** ο προηγούμενος γιατρός...

Θα πάρω κάτι χάπια για να μου έρθει η περίοδος αλλά να δούμε αν μετά από αυτό θα μου έρθει και μόνη της.... Τι να πω βρε κορίτσια!! Ου μπλέξεις!!

Τι κάνετε εσείς;

Από δόντια βλέπω έχετε προχωρήσει πολύ!! Εμείς μόνο 11 έχουμε βγάλει!!

Θα προσπαθήσω να φτιάξω και τα τικεράκια μου... για να δούμε!!

καλημερα!!

γιαννουλα τι πηρατε στο μικρο ?ποσα δοντια πρεπει να εχουν .......ο βασιλης εχει 12 καλα ειναι η να φυτεψω κανα δυο ακομα?

θαλεια πηγες σε αλλο γιατρο?επρεπε να κανεις αποξεση?σε ποια εβδομαδα ησουν?

4ywWp2.png

Γεια σου Ειρήνη!

Πήγα σε άλλο γιατρό μετά την απόξεση γιατί ο προηγούμενος εκτός του ότι ενώ το μωρό είχε σταματήσει στις 6 εβδομάδες και η κύηση είχε φτάσει τις 11 εκείνος μου έλεγε ότι προχωράμε μια χαρά (!!!), μου έβαλε τις φωνές όταν πήγα με την αιμοραγία γιατί φταίω που σήκωνα το παιδί μου αγκαλιά, αλλά και στο χειρουργείο δεν εμφανίστηκε παρά μόνο 1 δευτερόλεπτο πριν μια πιάσει η νάρκωση!! Έστειλε μετά τη μαία να τα πάρει χοντρά και αυτό ήταν. Ούτε κουβέντα!!

Όσο το σκέφτομαι, τόσο ταράζομαι πάλι!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα!!!

Τι κανετε;;;Εχω χαθει το ξερω αλλα δεν εχω κουραγιο για τιποτα ρε παιδια......κοματια γινομαι στη δουλεια....επισης απο αυριο αρχιζουμε τα ¨συρε με παπα φερε με κουμπαρε¨στο εξοχικο των πεθερικων μου στη βεργια και τωρα να δειτε τι υπεροχα θα περναω....δε θα ξεκουραζομαι καθολου!!!

Τεσπα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα,ψαχνουμε κι εμεις για διακοπες και σκεφτομαστε κερκυρα ή συβοτα ή σκοπελο....αλλα πανακριβα ρε παιδια....τι κριση και μ@λ@κιες;;;;;;

στο τελος....ΕΓΩ θα παθω κριση απο τις τιμες που ακουω...μανιταρακι μου μας θες σαντορινι;;;;:)

Θαλεια μου μη το αφησεις,θελει λιγο παρακολουθηση αλλα πιστευω στο τελος ολα οκ θα ειναι ;)

Φιλια πολλα πολλα σε ολες και χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

βρε βρε την ελενιτσα,υπομονη κοπελα μου δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο!!Θαλεια οτι να πω για τον γιατρο ειναι λιγο,ο παλιοχασαπης!!!Βρε ειρηνη ξεχασα να βαλω το λινκ αυτ πηραμε στον αντωνη http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=334 ...σιδερωνα μεχρι πριν λιγο εκανα μπανακι εφαγα μπροκολακι μπας και κατεβει η ζυγαρια γιατι στο χωριο εφτασε τα 59σχεδον γκρρρρρρρρρρρρρ....Φιλια καληνυχταααααα

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Θα βρεθούμε τελικά την Κυριακή;;

Ειρηνάκι έχεις το τηλ μου. Άμα θες πάρε να κανονίσουμε!

Μαζί μας θα είναι και ο μπαμπάς, και μια φίλη μας με άλλα 2 παιδάκια.

Μην ξεχάσετε!! Την Κυριακή είναι η γιορτή του πατέρα. Και δεν χρειάζονται δώρα και έξοδα! Ένα εξτρά φιλάκι και μια "ζωγραφιά" από τα παιδάκια τους είναι ό,τι καλύτερο! Έτσι για να μην παραπονιούνται :-)

Κοριτσάκια μου χάθηκα αλλά τρέχω πολύ και γω με όλα. Είμαστε καλά, σας διαβάζω αλλά συνήθως από το κινητό. Ελενίτσα λέμε και μεις για Συβοτα. Λες να βρεθούμε;;; Μακάρι...

μου λείπετε, θα επανέλθω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσακια καλα απο χτες το απογευμα καμια???Παει ερημωσε το καφε μας!! :( εγω μολις τελειωσα τις δουλιτσες και θα φαμε θα κανω ενα μπανακι και θα κατσω να χαλαρωσω!!!Χτες κοιμηθηκα σερι απο τις 1,30μεχρι της 10,30...Τελειο???

:-D

Κοριτσάρες μου γειά σας,τρέχω και δε φτάνω.....κάνω πρόβες για καταστηματάρχης...ω,ναι επιστρέφω στο μαγαζί καθώς ο πεθερός βγαίνει εκτός...Μαζί με τον Γιάννο (το καλό της υπόθεσης)

Φιλάκια πολλά.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάρες μου!

Άννια πώς το κατέφερες αυτό ρε θηρίο? ΓΙα το 10.30 λέω!!!

Στεγία πότε επιστρέφεις? Θα είσαι μόνη σου με το Γιάννο εκεί? Κάθεται ο μικρός στο μαγαζί?

Εμείς βολτάρα το πρωί με τα ποδήλατα, αλλά ζήλεψα που δεν πήγαμε θάλασσα! Ας ελπίσουμε να τα καταφέρουμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...