Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα -καλησπερα!

ενα θα σας πω οπου πηγαιναμε επιανε βροχη .ναι πηγαμε για μπανιο στην κερατεα.μετα απο λιγο αρχισαν τα αστραποβροντα,μονο ο δημητρης βουτηξε και ο μπεμπης εκλαιγε απο τον φοβο του που του βουτηξαμε τα ποδαρακια.ειχε παρει μια φατσα τρομου,το μικρουλη μωρε..........

εγω μονο αστραγαλο βουτηξα.

μανιταρακι ειναι βαθια τα νερα εκει?νομιζω ειναι ε?προσοχη.....θα πρεπει να τους εξηγησεις οτι φοβασαι οταν δεν ειναι και καποιος αλλος μαζι σας.μηπως αν επερνες γιλεκο σωσιβιο θα ενιωθε καλυτερα?μπα τωρα που τα εψαχνα βλακειες φαινονται

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα !!

καλη εβδομαδα!

παλι εγω?ε ναι λοιπον παλι εγω!τι κανετε?ευχομαι να περνατε καλα.οκαιρος ειναι συννεφιασμενος και περιμενω την βροχουλα.ελπιζω να μην με βρισετε ..............λατρευω βροχουλα και χτες την φαγαμε καλη!

4ywWp2.png

γεια σας!!!και εγω βρε ειρηνη την λατρευω την βροχη και απ οτι βλεπω και ο ευθυμης το ιδιο!!!εβγαινε στην βροχη και πλατσουριζε χθες!!!πλακα ειχε...

πως ειστε?εμεις μια χαρα διαρκως ανταρτεουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετΕ???εμεις φυγαμε πεμπτη πρωι για το χωριο μας οικογενειακως και καναμε και ενα μπανακι στο δρομο(εγω βασικα μονο τα ποδια εβαλα)ο αντωνακης ηταν το πρωτο του μπανακι και δεν εβγαλε κιχ το αντιθετο θα ελεγα πλατσουριζε και δεν ηθελε να βγει απο το νερο!....περασαμε ωραια στο χωριο και ξεπαγιασαμε ειμασταν με μπουφαν και κρυωναμε!!!Τωρα γινετε ενας πανικος μολις τα μπανιαρισα και αρχιζω τα πληντυρια

:-D

μπραβο στον αντωνακη !!το μικιο μου εμενα ειχε ενα τρομο ζωγραφισμενο στο μουτρακι του.ενω το μπανιο στην μπανιερα το λατρευει στην θαλασσα του ηρθε ασχημα.

κοιτα μην σιδερωσεις ολα τα πλυντηρια αυθημερον......

4ywWp2.png

να ζησεις λεναλ μας και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις να βαφεις μαλλια!!:tongue:

ευχομαι κοριτσακι μου καλο να εχεις ολες τις χαρες του κοσμου!παντα να εισαι καλα και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!φιλια πολλα!!

4ywWp2.png

Καλημερούδια σας!!!!

Μα πόσα γράψατε πια??!!! Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα πιτσιρικάκια καλύτερα!

Εμείς πήγαμε στο χωριό από την Παρασκευή και περάσαμε αρκετά καλά. Να εξαιρέσουμε βέβαια τα 2 βράδια που ο Παναγιώτης από την κούραση άρχιζε μια γκρίνια απίστευτη και δεν τον κάναμε καλά με τίποτα!! Αφού φύγαμε από την ταβέρνα άρων-άρων γιατί μας κοιτούσαν περίεργα! ΄Κάναμε και ένα μπανάκι, πατήσαμε όσα μυρμήγκια βρήκαμε, ταίσαμε τις κατσίκες... κανονικός αγροτουρισμός!!

Εμείς πολύ ψηνόμαστε για την Κυριακή! Μήπως να κανονίσουμε ώρα;;

Φιλιά!

Κοριτσάρες μου γειά σας,χαθήκαμε και εμείς φυσικά όλο βόλτες και περπάτημα....Είμαστε μια χαρά.

Εχτές κόψαμε την Περπατόπιτα και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ αν και ο πεθερός μου (που για αυτόν μαζευτήκαμε δεν ήρθε)

Ο Γιάννος διάλεξε από τα αντικείμενα να γίνει

1 ποδοσφαιριστής

2 παπάς

3σχεδιαστής/ραφτης

οπότε λέω οκ δε θα πεινάσει το παιδί μου.χαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p

ωραία ιδέα την Κυριακή αλλά ο μπαμπούλης μας κάθε μέρα είναι Αθήνα με τον πεθερό και δε ξέρω κατά πόσο θα έχει δύναμη και για Κυριακή....

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ στην Ελενίτσα μας,να τα εκατοστήσει και γρήγορα με μια κοράκλα!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τι έγινε?Χαθήκαμε λιγάκι?

Λοιπόν φιλάκια και μου λείπετε!!!

Μαρίνα η νύφη ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια...τελικα ο μικρος εχει λιγα φλεμματακια για αυτο βηχει,μας εδωσε ενα σιροπακι για 5-6μερες...Κατι για συναντηση πηρε το ματι μου,θα με ενημερωσει καμια??

καλησπερα γιαννουλα μου!!

συγνωμη για χτες ...... καθησε ο δημητρης στο κομπιουτερ και μετα σε ξεχασα τελειως.

την κυριακη ειναι η libero day και μιας και ειναι οτι πρεπει για τα μικρα ειπα μαπας και συναντηθουμε.εμεις θα παμε ετσι κι αλλιως οποια αλλη φιλεναδα αποφασισει να ερθει θα ηταν ωραια να κανονιζαμε την ωρα και να συναντηθουμε.

περαστιακα στον αντωνακη.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=92342

http://web.wunderman.gr/liberoday/gallery.htm

μαρινακι τα μικρακια σου ειναι πανεμορφα !!να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενα!!η μικρουλα ειναι πανεμορφη και με τα κοτσιδακια ειναι κουκλι.φτου φτου !!

4ywWp2.png

Καλησπέρα κούκλες! Τι μου κάνετε? Εμείς καλά αν και έχει κάτι φλεμματάκια η μικρή αν και χτες πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο και τη βρήκε καλά και πήρε και 500γρ στο μήνα! 9.500 περικαλώ και μας επιβεβαίωσε ότι έσκασαν όλα τα δοντάκια, άντε μετά τα 2 τα 4 τελευταία να πάει κι αυτός ο βραχνάς! Επίσης έχει αρχίσει και ζηλεύει πολύ το φαγητό και τρώει αρκετά (φτού φτού) με προτίμηση όμως στους έτοιμους χυμούς (τα πορτοκάλια είναι εκτός εποχής, οπότε της έδωσα μια φορά έτοιμο και κόλλησε), τα κέικ, τις τυρόπιτες και γενικά junk food η κυρία! Το κυρίως ακόμα το παλεύουμε να το φάμε σε κομματάκια και θα ήθελα πολύ να πάμε διακοπές χωρίς μούλτι γμτ!!! Αλήθεια κανονίσατε τίποτα για διακοπές? Εμείς λέμε για Εύβοια! Χριστίνα εσείς θα πάτε Σκόπελο? ΓΙα πες λίγο τι τιμές παίζουν εκεί?

Διαβάζω όλα τα μικρά ζουζουνεύουν και πολύ τα χαίρομαι! Αλλά εγώ με τη βροχή είμαι τσακωμένη σας λέω, λένε ότι θα φτιάξει από αύριο, για να δούμε!

Ωχ γκρινιάζει η μικρή σας αφήνω απότομα, αφού σας ευχαριστήσω πολύ για τα καλά σας λόγια για τα ζουζουνάκια μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακια,μπραβο στην τοσοδουλα που αρχιζσε να τρωει και που εβγαλε σχεδον ολα τα δοντακια εμενα εχει ακομα 8δοντια να βγαλει και τελος!!!Phραμε αυτο στον μικρο και εχει ξετρελαθει στις βολτες και στριβει κι ολας το μαναρι μου να αποφυγει τα εμποδια(κουζινα,τοιχους,καναπεδες)Χαχαχαχαχα..Το οδηγει και η μαρι ακαι παιρνει συνοδηγο τον αντωνη εκει να δειτε γελιο..Θα παει καμια στην συναυλια των πυξ-λαξ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...