Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

δεν εχουμε κανονισει τιποτα στα σιγουρα.εμεις θα παμε γιατι μου αρεσε σαν ιδεα.

ο βασιλης τρελενεται για μπανια στην μπανιερα αααααα δεν εχεις δει φωτο.......

με την θαλασσα δεν τα παει και πολυ καλα το ειδαμε για τριτη φορα χτες βραδυ.μπορει να μην του αρεσε επειδη ηταν σκοταδια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, σας βρίσκω πολύ προχω με το βραδυνό μπάνιο!!!! πάντως έχω ακούσει πως τώρα που μεγαλώνουν, έχουν μεγαλύτερη αίσθηση του κινδύνου, οπότε είναι πολύ πιθανό να ουρλιοστριγκλίζουν με το νερό!!!

Τρέχω να δω φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!

Χα,χα!! Ρηνιώ, είμαι λίγο γκάου!!!!:tongue: Δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να μπω σε αυτό το σύνδεσμο για να δω τις φωτο, αλλά ότι ήταν στο άλμπουμ σου:cool::cool::cool:!!!!

Καλά τέλειες οι φωτο:D, ιδίως η τελευταία είναι φανταστική:P, πολύ, πώς να το πω, ευρηματική:idea:, μπράβο!!! Βρε συ, άλλαξε πολύ το αντράκι σου, κουκλάκι είναι πω,πω είναι πια παιδάκια!!! και νομίζω πως τώρα που μεγάλωσε σου μοιάζει και περισσότερο, αυτό πού το πάς???;)

ευχαριστω πολυ γλυκια μανουλα!!και ο αντριλας σου ειναι καταπληκτικος.ετσι οπως τον θυμαμαι .....με τις ματαρες τις καταγαλανες και το τελειο χαμογελο.τωρα μοια ζει ακομα περισσοτερο του πατερουλη του!συγνωμη που εγκατελειψα ετσι ξαφνικα αλλα ετρεξα στο σουπερ μαρκετ να το προλαβω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Πες μου ότι πήγατε βραδινό μπανάκι με το Billako Ειρήνη να τρελαθώ!!! Πολύ μου αρέσει σαν ιδέα!

Χάθηκες Πρινσιποπούλα μου αλλά τι να κάνεις κι εσύ μια εργαζόμενη μητέρα, μια καλή νοικοκυρά! :P Με γεια το μαλλάκι του Δημητράκη και το δικό σου φυσικά που τώρα, με την κορμάρα που έχεις κάνει και την ανανέωση στο λουκ ποιός σε πιάνει! Φτού, φτού!

Εμείς πήγαμε για το 1ο μας μπανάκια προς Βάρκιζα φααααπ φααααπ οι τιμές δε θα ξαναπάμε, 26 ευρουλάκια χωρίς καφέ, μόνο οι ξαπλώστρες και οι είσοδος!!! Ναι, ναι η είσοδος στην παραλία! Τέσπα ο Γωγούλης μου τουρτούρισε με το που μπηκε και αν και ζήτησε μόνος του να ξαναμπεί πάλι τουρτούρισε και το ίδιο έγινε και τώρα το βράδυ που τον έκανα μπάνιο, τελικά βάλαμε θερμόμετρο και έχει ένα 37,2 κάτι τον περιτριγυρίζει μάλλον! Η Μαριαλένα μια χαρά έκανε το μπανάκι της, μόνο που μετά ζήλεψε πάλι και ξαναμπήκε με τα ρούχα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν πηγαμε για μπανιο πηγαμε βολτα και οτι ηθελε προκυψει.......

καλα πιστευα οτι θα βουτουσαμε λιγο ποδαρακι αλλα ουτε για πλακα δεν με αφηνε.ειχε γαντζωθει με τρελα.

ρε συ μαρινακι αντι να διναται τα 26 ευρω για βαρκιζα δεν τα διναται να πατε σε καποιο κοντινο νησακι?πχ πορο.θελω πολυ να παω και μαλλον θα το κανουμε κοντα καπου για ημερησια

4ywWp2.png

Ναι δεν το συζητώ, δεν άξιζε καθόλου! Αλλά ξεκινήσαμε κατά τις 10 και κάτι και θέλαμε να είμαστε πίσω το μεσημέρι, γιατί ο Χ. έχει διάβασμα! Διαφορετικά δεν έπαιζε να πάμε! Για πείτε καμιά καλή περίπτωση για παραλία με παιδιά κοντά στην Αθήνα. Εμείς Ανάβυσσο πάμε συχνά.

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα.

αννια ειμαι περηφανη για σενα μπραβο σου.

συναντηση διαβαζω και ζηλευω θελω κι εγω.δεν θυμαμαι και πολλα να σχολιασω γι αυτο θα σας πω τα δικα μας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

τωρα θα με πειτε λιγο χαζη ομως μου εκατσε καπως :P

λοιπον πριν μερικες μερες ηρθε 1 καναδεζα που με την μια δεν μου αρεσε.της εδωσα 1 δωματιο μπροστα στην ρεσεψιων. την επομενη μερα η ελενη εκανε πυρετο και τρελη γκρινια,αυτο για 2 μερες την τριτη μερα το μωρο μια χαρα κι εγω επιτελους στα πανω μου.δεν προλαβα να χαρω ερχεται αυτη και μου λεει πανω στο τραπεζι ειχα αφησει ενα δαχτυλιδι το οποιο το ειχα τυλιξει σε χαρτι τουαλετας που ειναι?και της απανταω πιθανων στα σκουπιδια ομως θα ρωτησω την καθαριστρια και θα σου πω.

εγω χαλαστηκα παλι γιατι δεν μου αρεσουν αυτα εδω μεσα και φυσικα δεν μου αρεσουν και οι υπονοιες. μιαλαω με την καθαριστρια και ουτε που θυμοταν εαν πηρε ενα κομματι χαρτι τουαλετας απο το τραπεζι.ερχετε αυτη το απογευμα κι εγω περνω τον καφε μου τα τσιγαρα μου και καθομαι εξω στο τραπεζακι και περιμενω να ανοιξει το μπαλκονι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

βγαινει μετα απο λιγο και της μιλαω και μετα απο 2 λεπτα ακουω τον μανωλη μαμα η ελενη τρωει τα τσιγαρα σου:shock::shock::shock:

κοιταω το στομα της και βλεπω λιγο καπνο και τη κανω η χαζη?της δινω νερο αντι να την κανω να κανει εμετο.

να μην σας τα πολυ λεω καναμε πλυση στομαχου μου ειπαν οτι σε αυτη την ηλικια με μισο τσιγαρο πεθενει και μειναμε με ωρους 1 εικοστετραωρο.και την επομενη επαναληπτηκες αιματος.ευτιχως ολα καλα.

το αποτελεσμα να σιχαθω και τον εαυτο μου ομως και την τουριστρια.

εγω πεταξα ολα τα τσιγαρα απο εδω και παραλιγο να πεταξω και την καναδεζα της τα εχωσα κανονικα με το γαντιο της ειπα οτι ειναι χαζη και οτι to safed box δεν ειναι για να ομορφαινει τον τοιχο κτλ.κτλ.κτλ.

το ευχαριστιθηκα ομως.φυσικα ηταν κρατησει απο την booking opote mia απο αυτες τις μερες θα δω ενα 0 ομως χ...κα εχω παρα πολληκαλη βαθμολογια.αχ αυτα τα ειπα και ηρεμισα.

χριστινα τη μαρκα ηταν το παγωτο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ μανιταρακι μου μπλεξατε με την κατσικοποδαρη.οταν καποιος εχει αρνητικη ενεργεια πανε ολα του κακου.παει περασε και αυτο.αντε να ανοιξει για τα καλα ο καιρος και να πηγαινεις με τα ομορφα παιδακια σου για μπανακι να ηρεμησεις λιγακι.εχετε κοσμο τωρα με το τριημερο?

αααα δεν σου ειπα .....καθε που βλεπω την διαφημηση της cosmote με τους ρουμτζιδες σκεφτομαι μηπως κανει τα ιδια και ο αντρας σου

iVSioWxnV2k&feature=player_embedded

4ywWp2.png

χχαχα ειρηνη ετσι ακριβως μονο που εμεις ανεβασαμε λιγο το επιπεδο γιατι εχουμε και το τουριστικο:tongue:

ελληνες δεν εχουμε καθολου ομως ευτιχως εχουμε τουριστες.

μπανακια εχουμε κανει 2 η μικρη τρελενεται ομως το θεμα ειναι οτι ο μανωλης θελει χωρις μπρατσακια κι εχει δικιο ομως εγω φοβαμαι και φυσικα αμα τα βγαλει ο μεγαλος θα θελει και η πο..δη.

τι να κανω?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...