Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια,

επιτελους το νοικιασα το σπιτι μου! φτηνά βέβαια αλλά τουλάχιστον δε θα πληρώνω κάθε μήνα όλο το δάνειο!!!! αχ τι το'θελα, τι το'θελα!

Αντε να βρεθείτε βρε κορίτσια! Εμείς εδώ με τη δουλειά της Ελενίτσας έχουμε να τα πουμε ουουουου πολύ καιρό!!!! Ομως Ελενίτσα μου θα έρθω κανένα απόγευμα να σου κάνω τσα!

ΣΤελλίτσα ήρθε σήμερα το σωσιβιο πόυ πήρες και συ. Το πιστεύεις οτι ακόμη δε το άνοιξα;

Αχ βρε κορίτσια πολυ τρέξιμο με τον ΑΡγύρη. Θέλει να περπατάει ΜΟΝΟ και να τρέχει μόνος του στο πάρκο. Και γω από πίσω. Σταματάει αυτό κάποια στιγμή; Μα να μη βρίσκει ενδιαφέρον ούτε σε κουνιες, ουτε σε παιδάκια;;;;

Μαρινάκι πάλι δοντάκια ε; Εμείς έχουμε μόνο 6, τα δύο πάνω τώρα βγαινουν να σκεφτείτε.

Αννια και γω τέτοια τομή έχω. Πρησμένη προς τα πάνω. Μου είπε η γιατρός οτι θα μου τη διορθώσει με τη δεύτερη καισαρική. Και μετά σκέφτηκα οτι θέλω να κάνω τατού εκεί :shock::shock::shock::shock: Ενα κλωναράκι με δυο λουλουδάκια που θα είναι τα μωρά μου. Βέβαια αυτό προυποθέτει οτι θα κάνω δεύτερο...

πάω να ξαπλάρω γιατί ψόφησα πάλι σημερα.

Ο αργυράκος μαλλον έχει αρχίσει και θέλει να κοιμάται πιο αργά...κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Xάλλουυυυ!!! Άντε μπράβο λορεττάκι που το νοίκιασες πάλι το σπίτι...ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι για πολύ! :wink: Εγώ σήμερα έχασα κλειδιά σπιτιού & αυτοκινήτου.... το καινούργιο παιχνίδι της μικρής είναι να παίρνει σακούλες και να τις γεμίζει πράγματα από το σπίτι και πιστεύω ότι κάπως έτσι χάθηκαν.... σνιφφ....

Ειρηνάκο πολύ καλή ιδεά για την ερχόμενη Κυριακή...δεν έχω ιδέα βέβαια που είναι αυτό αλλά θα το βρώ! Αρκεί να μην έχει καύσωνα ε; Και τι ώρα λες να πας εσύ; Μήπως να λέγαμε για νωρίς το απόγευμα; Πάντως μου αρέσει πολύ η πρότασή σου!

Κορίτσια νύσταξαααα...πάω για νάνι και τα λέμε αύριο! Φιλάκια!

PCqNp2.png

χριστινακι μην πετατε τιποτα!!!ετσι πεταξε η νυφη μου το ασυρματο τηλεφωνο.χαχα.προσοχη στα σκουπιδια.τι πλασματακια ειναι αυτα?

το παρκο στρατου ειναι περιπου απεναντι απο το 401 στρατιωτικο νοσοκομειο.δεν ξερω για ωρα αν μαζευτουμε και αλλες θα κανονισουμε την ωρα,ελπιζω να μην εχει ζεστη πολυ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Άντε Λορεττάκι μπράβο που το νοίκιασες στο σπίτι, να μην έχεις κι αυτό το άγχος! Όσο για τον μικρό, είναι μικλός μωλέ ακόμα, όλα έτσι κάνουν όλα σε αυτή τη φάση, η δικιά μου μόλις αρχίζει και κουράζεται κιόλας (καλή ώρα σήμερα) πατάει και μια κρισάρα γκρίνιας που δεν την κάνεις καλά με τίποτα! Μετά τα 2 σιγά-σιγά αποκτούν ενδιαφέρον να παίξουν παράλληλα με άλλα παιδάκια και μετά τα 3 αν δεν κάνω λάθος να παίξουν μεταξύ τους! Υπομονή λοιπόν!

Χριστινάκι δε μπορει ρε να χάθηκαν και του σπιτιού και του αυτοκινήτου, στο ίδιο μπρελόκ τα είχες? Είδες η κόρη σου νοικοκυροκόριτσο, όλα τα συμμαζεύει!:tongue:

Γμτ μας πέφτει λίγο μακρυά αυτό που προτείνεις ΕΙρηνάκι και δύσκολο το βλέπω για μας! ΓΙα κανονίστε όμως και ποτέ δεν ξέρεις!

Τελικά η μικρούλα μου έβγαλε όλους τους κυνόδοντες (επιτέλους) και μένουν οι 4 πίσω τραπεζίτες για να συμπληρωθεί η 20αδα αλλά υποτίθεται ότι αυτά βγαίνουν μετά τα 2, οπότε να πάρουμε και μια ανάσα!:D Ωστόσο τα σάλια εξακολουθούν και είναι ποτάμι! Ήρθε η νονά της σήμερα και τα πήραμε με τα ποδήλατα βόλτα και μετά κούνιες και πολύ τη χάρηκε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χάλλοουυυυ!!! Που είστε καλέ;; Ζεσταίνεστε όσο εγώ;;;

Κορίτσια σήμερα έφαγα ένα παγωτόοοοο..μα τι παγωτόοο! Γεύση ferrero rocher και kinder bueno...θεικό σας λέω!!

Μαρινάκι ναι δυστυχώς τα κλειδιά τα είχα στο ίδιο μπρελόκ και ακόμα δεν έχουν βρεθεί... μάλλον τα πέταξαμε!

Ειρηνάκο μπήκα και είδα το περσυνό libero event και είμαι ενθουσιασμένη! Αν δεν έχει κάυσωνα θα έρθουμε σίγουρα!! Κατάλαβα πάνω κάτω που είναι..το πολύ πολύ να ....χαθώ! :-)

PCqNp2.png

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις πηγαμε θαλασσα σημερα ομως δεν την θελει καθολου και ηθελε μονο να πεταει πετρες μεσα και να πλατσουριζει εξω εξω στο νερο...τον αφησα και εγω και ελπιζω ν αλλαξει γνωμη καποτε!!!χιχιχι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

χελοου! Μιαμ χριστινακι τελειο ακουγεται το παγωτο! Εγω εκανα παρασπονδια σημερα κ εφαγα δυο μπισκοταρες σοφτ κινγκ κ μετα ειδα τις θερμιδες κ λιποθυμησα! 200 το ενα! Ελεος! Ελενακι ο αργυρακος θελει να κανει συνεχεια βουτιες! Μακαρι να ηταν λιγο πιο ηρεμος! Μου κανει εντυπωση ο ευθυμης που δισταζει γιατι ειναι ανταρτης γενικα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ρε Χριστινιώ τι μας έκανες με το παγωτό σου, κι εγώ όμως για να σε εκδικηθώ τσακίζω τώρα το δικό μου!:tongue:

Γλυκούλα καλά κάνεις και δεν τον πιέζεις τον μικρούλη, ήταν και πρώτη επαφή μόνος του θα ξεθαρρέψει! Μπορεί και να κρύωνε κιόλας!

Μαρή Λορέττα σιλφίδα θέλεις να γίνεις??? Η μικρή μου ακόμα κλαίει! Έλεος αυτή η γκρίνια ήθελα να πάρω απαραιτήτως ένα σουτιέν και να της πάρω παπούτσια και έκανε το χαμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!

καλο σαββατοκυριακο φιλεναδες!

μαρινακι θα σε ενημερωσω την ημερα που θα παμε ή μια μερα πριν και αν εχετε ορεξη συναντιωμαστε.

γλυκουλα και εμεις πηγαμε παραλια κατα τις 21.00 αλλα ο βασιλακος φοβαται.πηγα κοντα στην θαλασσα τον αφησα κατω και ερχοταν και εσφιγγε τα ποδια μου και κλαψουριζε

χριστινακι μακαρι να γνωριστουμε αντε πια............ για να χαθεις λιγο δυσκολο,οσο για το παγωτο καθε μερα τρωω μια μπολαρα παγωτο βανιλια με σπασμενα oreo και nutella.θεικο!!!

4ywWp2.png

Γεια σας και χαρά σας! Μα, τί ζέστη είναι αυτή, καλέ? Βγήκα λίγο έξω και τσουρουφλίστηκα!!! Τελικά δεν είναι να κυκλοφορεί κανείς χωρίς ενισχυμένη "ιντρατάντ!!!":tongue:

Τα πεταχτά μου αυτάκια άκουσαν ότι ετοιμάζετε συνάντηση?????:P:p:p

Λέτε για την επόμενη Κυριακή αν κατάλαβα καλά???? Σνιφ, σνιφ,:(:(:( θα λείπω εκτός Αθηνών για γάμο. Κρίμα, γιατί ξέρετε πως δίνω το παρόν σε ούλες τις συναντήσεις!!! Όπως και να έχει, ξέρετε εσείς, ειδοποιήστε με ρεμάλια, ναι????????:tongue:

Αχ, σήμερα έφτιαξα και το μαλλί, διότι δεν μπορώ να πάω στους γάμους με τη ρίζα χάλια και να με κακολογάνε, όλες οι κουτσομπολίτσες! Το άνοιξα κι άλλο με πολλές ανταύγειες και μου αρέσει πολύ!!!

Κουρέψαμε επιτέλους και το Δημητράκη γιατί τον είχε φάει το μαλλί. Τον πήγαμε σε ένα παιδικό κομμωτήριο, ήταν σοφή απόφαση, γιατί δε θα υπήρχε περίπτωση να κουρευτεί σε κανονικό. Άλλαξε το μουτράκι του χωρίς τη μαλούμπα και τη φράτζα του ποιητή φαμφάρα, χαχαχα!!!

Τί νέα εσείς?

Στελλίτσα, ναι, με ενδιαφέρει αυτό που είπες για τη Μεσσηνία, για πες λεπτομέρειες!! και, αν θυμηθεί΄καμμιά σας κανέναν άλλο προορισμό, πείτε βρε κοριτσάκια γιατί μέχρι στιγμής όσα έχουμε βγει είναι πανάκριβα!:(

Άννια μου χαίρομαι πολύ που είσαι ήδη πολύ καλύτερα!

Λορέτα, συγχαρητήρια που νοίκιασες το σπιτάκι!

Μαράκι, (ή αλλιώς "παραπονάκι:D"), αν το πιστέψεις σε μελετούσα πριν λίγες μέρες!!! Από κιλά κι εμείς εκεί παίζουμε, ότνα δω το 9 στη ζυγαριά θα κάνω πάρτυ!!!

Μαρινάκι η Μαριαλένα όλο και ζουζουνεύει βλέπω!!!

Χριστίνα, ώστε έτσι η μικρή ε? Εμένα πάλι παίρνει το κουτάλι, το βάζει κάτω από το τραπέζι κια λέει "πού, που?????"

Ειρήνη, τί κάνει ο Μπιλάκος?

Γλυκούλα, τέλεια που πήγατε μπανάκι!!!

Φιλιά σε όλες, συγνώμη αν ξέχασα καμία, αλλά έχουμε πει, είμαι γριά και ξεχνάω πού και πού!!!

Υ.Γ Ο Ελενούκος πού είναι επιτέλους????

Υ.Γ 2 Αυτό το παγωτό που λές Χριστίνα, πού το πουλάνε, να πάω να πάρω κι εγώ????

Υ.Γ 3 ο μικρός κοιμάται από τις 3 το μεσημέρι,:shock: θα έχουμε after το βράδυ, τί χαράααααα!!!

που ςισαι ρε ψυχη?

τι γινεται?επρεπε να σκασει ο τζιτζικας για να εμφανιστεις?με γεια το μαλλακι του δημητρακη.ειδες πως αλλαζουν με μια ψαλιδια?και εγω οταν τον κουρεψα μου φανηκε οτι μεγαλωσε επιτοπου.και εμεις με το ζορι πιανουμε τα 10 κιλακια.σημερα του εβαλα πισινουλα στο μπαλκονι αλλα δεν την πολυγουσταρε........

εσυ κανονισε να σε δουμε οποτε μπορεις γιατι ημουνα νια και γερασα κυρια μου

4ywWp2.png

Ειρηνούκοοοο, πολύ χαίρομαι που σε πετυχαίνω!!! Ναι, άλλαξε πολύ σου λέω, φαίνεται τώρα άντρας σκληρός:tongue::tongue::tongue:!!!

Ο Μπίλης δηλαδή φοβόταν το νερό, ή γενικά τα πήρε στο κρανίο? Το κανονικό του μπανάκι το κάνει κανονικά, χωρίς κλάματα?

Όσο για τη συνάντηση, έχεις δίκιο όοοοοοο,τι και να πεις!!!! Αχ, με έφαγαν οι εργασίες (της εργασίας μου:(), και οι εργασίες του σπιτιού - λόρδου. Τελικά λέτε για την επόμενη Κυριακή συνάντηση??? Διαφορετικά βλέπω να σου τηλ καμιά Κυριακή πρωί να πάμε mall!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...