Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου με ξεχασατε ούτε μια αμφιβολία που είμαι θα μου πεις κυρα μου ολοι εχουμε τα προβλήματα μας εσενα θα σκεφτόμαστε?

Η μικρή μου ειναι δοξα το θεο καλά ειναι καλό παιδί και είμαστε 8900 και ΄81 ποντοι και τρωει οτι βρεί μπροστά της!

Ψαχνουμε να βρουμε ενα ενοικιαζόμενο δωματιο κοντα στην θάλασσα με αμμουδια για την αφροδιτη μου καθαρή να είναι αλλα οχι πολύ ακριβο και κυριως πελοπόννησο πολλά θελώ εεεε!αν εχετε κατι στο νου σας θα χαρω να το ακουσω!σας αγαπω και μου λείπετε!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε???εμεις πηγαμε λαικη γυρισαμε μαγειρεψαμε φακες απλωσα ενα πληντυριο ρουχα...εδω γινετε πανικος!!!χτες σιδερωνα μεχρι της 1και τελικα τελειωσε το νερο και τα παρατησα τα υπολοιπα χαχαχαχαχαχα!!!!!στις 5πρπει να παω στον χειρουργο να δει την τομη μου γιατι σαν πολυ σκληρη νιωθω οτι ειναι...Μαρακι παραπονιαρικο ολες πιστευω σκεφτομαστε η μια την αλλη πως να ειναι και γιατι δεν γραφει...Εγω τουλαχιτσον τις σκεφτομαι ολες ;)

:-D

να'μαι κ γω! Χαθηκα αλλα τρεχω πολυ με διαφορα κ ειμαι πηγμενη! Σας διαβαζω κ χαιρομαι πολυ για τα ταξιδακια σας κ τα γλυκα μωρακια σας! Εμεις καλα μονο που αρχισαμε λιγο τα πεισματα! Σ/κ θα ειμαστε χαλκιδικη κ φτιαχνουμε κ ενα μικρο σπιτι που εχουμε στη μηχανιωνα (λιγο εξω απο θεσσαλονικη). Ειναι λιγο παρατημενο αλλα μπροστα στη θαλασσα! Θελω λιγο να μαυρισω, η διαιτα παει καλα κ θελω κ κανενα καινουριο μαγιουδακι! Ειστε καλα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια!!

Τι κάνετε;; Εγώ έχω πήξει σήμερα!! Ελπίζω να μην χάσω το ραντεβού που έχω για αποτρίχωση γιατί σε λίγο θα τις κάνω ράστα!!! Είπαμε να πάμε στο χωριό το 3ήμερο και αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι για τα κιλά, ας κάνω για τις τρίχες...

Άννια γιατί είναι έτσι η τομή σου; τώρα έγινε; Εμένα είναι ακόμα μουδιασμένη αυτή η περιοχή. Αναρωτιέμαι, θα επανέλθει ποτέ;

Τρελό μωρό :-) πως ήταν το εκπτωτικό χωριό; Αξίζει τα χιλιόμετρα;

Μαρτζαμπάκι μια χαρά η μικρή σου! Για τις διακοπές, θυμάμαι από μια εκδρομή μας παλιότερα ότι ήταν πολύ ωραία στη Στούπα Μεσσηνίας. Μόνο που δεν είχαμε διανυκτερεύσει. Ωραία βέβαια είναι και στο χωριό μας. Ελιά το λένε και είναι στη Λακωνία. Μόνο που δεν νομίζω να βρεις κάτι με λιγότερο από 60 ευρώ τη βραδιά.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα! Εμείς δεν προβλέπεται να πάμε πουθενά το τριήμερο (εκτός και γίνει το θαύμα και αποδράσουμε ημερησίως για καμιά παραλία) γιατί ο καλός μου έχει διάβασμα τον έχω και φοιτητή γμτ!:tongue: Καλά να περάσετε όλες όσες φύγετε, πάντως θα ήταν σούπερ να κανονίζαμε μία εκδρομούλα στο Λουτράκι που λέει και η Στέλλα! Άντε να οργανωθούμε!

Κατά τα άλλα η μικρή γύρισε με ένα φανελάκι από το σχολείο αφού με τα σάλια της μούσκεψε τα ρουχα και τη 2η αλλαξιά! Μιλάμε για πολύυυ σάλιο!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!τι κανετε?μολις επιστρεψαμε και ειναι πααααρα πολυ καλο!!!!εχει εναν πολυ ωραιο χωρο για παιδοτοπο και ο ευθυμης δεν ηθελε να φυγει απο εκει με τιποτα!!!!!

τα μαγαζια δεν με πολυενθουσιασαν γιατι δεν εχω και λεφτα αλλα οι καφετεριες ειναι πολυ ωραιες λες και εισαι στην ιταλια ενιωσα...αχαχαχ πολυ μου αρεσε οπως καταλαβαινεται και θα ξαναπαω αφου ειμαι και σχετικα κοντα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γυρισα παο τον γιατρο,η τομη μου ειναι υπεροτριφικη η αλλιως χηλοειδες!!!21/6εχω ραντεβου σε πλαστικο χειρουργο για να το δουμε...η φταιει το δερμα μου η αυτος που με εραψε...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

:-D

Γεια σας κορίτσια!

Άννια μιλάς για την τομή της ομφαλοκήλης εε; Και τι ακριβώς είναι αυτό; Από μόνο του δεν περνάει;

Ούτε εμείς θα πάμε πουθενά το 3ήμερο... βασικά πάμε διακοπές σε ένα μήνα περίπου οπότε δεν τρελαίνομαι να φύγω τώρα... όσο για το Λουτράκι της Στέγιας εγώ είμαι μέσα (για καθημερινή ακόμα καλύτερα) αλλά ΔΕΝ εμφανίζομαι με μαγιό! :wink: Eπειδή όμως το λουτράκι θα είναι λίγο δύσκολο να το κανονίσουμε τι θα λέγατε για καμιά μάζωξη την ερχόμενη εβδομάδα στας Αθήνας;;

Γλυκούλα για πες που είναι ακριβώς αυτό το εμπορικό μπας και το επισκεφτώ για καμιά βολτίτσα;Έχει μια βλακεία όνομα αν δεν κάνω λάθος εε; Που δεν το θυμαται κανένας...:-)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

μαρζαβακι μου οπως τα λεει η αννια ....... συμφωνω .η μικρουλα σου ειναι φαγανουλα σαν τον δικο μου.ματι να μην τα πιασει.

αντε να συναντηθουμε!στις 19/6 ειναι η libero day πιστευω οτι θα ηταν ιδανικα να πηγαιναμε εκει.

http://www.pamebolta.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/libero-day-2011

4ywWp2.png

Καλημέρα σας!!!

Άννια μου είχα ξεχάσει για την κήλη! Πάντως διορθώνεται από όσο ξέρω.

Ειρήνη πολύ καλή η ιδέα για το Libero Day! Λέτε να κανονίσουμε συνάντηση εκεί;;

Εμάς θέλει να έρθει και ο μπαμπάς οπότε μπορούμε να κάνουμε οικογενειακή συγκέντρωση!

Σήμερα έχω συνέντευξη!!! Αν και κάνω ένα σωρό συνεντεύξεις στη δουλειά μου, είναι πολύ περίεργα αν είσαι στην άλλη πλευρά του τραπεζιού....

Φιλιά!!

γεια σας!!!!

τι κανετε?θαλεια εννοειται οτι οποιος μπαμπας θελει ερχεται.ο δικος μου συνηθως δεν θελει αλλα τον τραβολογαω για να μην ειμαι μονη μου .εγω θα παω εκει σιγουρα εκτος και αν τυχει τιποτα απροοπτο.ειδα ενα βιντεακι απο την περσινη libero day

και μου αρεσε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...