Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ax και εμενα τωρα τσιριζει τον εχω αγκαλιτσα κ ολο κλανιτσες κ δακρυα ειναι..

κοριτσια εγω το εχω παρει αποφαση οσα παιδια και να κανω τους κολοικους δεν τους γλυτωνω.τουλαχιστων να μην κρατησουν πολυ καιρο γιατι οπως εχω ξαναπει στον μεγαλο κρατησαν 1 χρονο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε μανιταρι μου καθε πορδι και δακρυ ειμαστε,θα του δωσω ζεστο χαμομηλακι σε λιγο να του μαλακωσει την κοιλιτσα γιατι εφαγε πριν λιγο κ δεν θελω να τον σκασω..

αληθεια τι επαθε η ειρηνη??

:-D

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Συνέβη κάτι ή μήπως το μανιταράκι αναφέρεται στην ιστορία που είχαν πριν βγουν από το μαιευτήριο?

Πρίνσι μόνο καμιά φορά την εβδομάδα μπαίνεις στον πειρασμό? Εγώ κάθε μέρα!!!!

Άννια ήθελα να σε ρωτήσω κι εσένα έχεις καμιά βοήθεια τώρα που γέννησες με την κόρη σου ή τη στέλνεις σχολείο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τί έπαθε καλέ το Ρηνιώ μας?

οπως εγραψε η ιδια στις μνουλες ηλιουπολης ο καλος της χτυπησε σε τροχαιο και εσπασε τον αστραγαλο του και το μπεμπακη μαλλον ειχε ιωσουλα.:cry:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ασε μανιταρι μου καθε πορδι και δακρυ ειμαστε,θα του δωσω ζεστο χαμομηλακι σε λιγο να του μαλακωσει την κοιλιτσα γιατι εφαγε πριν λιγο κ δεν θελω να τον σκασω..

αληθεια τι επαθε η ειρηνη??

ασε εγω οταν ακουω προυτσακια εχω μια χαρα λες και κερδισα το λοττο.:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Πρίνσι μόνο καμιά φορά την εβδομάδα μπαίνεις στον πειρασμό? Εγώ κάθε μέρα!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Στο μαιευτήριο μας είχαν πει να το ζυγίζουμε αυστηρά μί α φορά την εβδομάδα έτσι είπα να κρατήσω τους τύπους, αλλά είναι μεγάλο το δέλεαρ έτσι παραστρατώ που και που!!!!!

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα παιδιά σας μέχρι πότε σκοπεύετε να τα έχετε στο δωμάτιό σας? προς το παρόν το έχουμε στη καλαθούνα του στο δωμάτιό μας, αλλά μας είπε και ο γιατρός να μην το έχουμε μόνο του στο δωμάτιό του για λίγους μήνες ακόμα. Ενδοεπικοινωνία έχουμε, αλλά μπορεί τελικά κανείς να βασιστεί σε αυτήν 100%? Το κρεβατάκι του δε χωράει στο δωμάτιό μας και σε αυτή την καλαθούνα δε θα βολεύεται για πολύ ακόμα, αφήστε που πιάνεται το καλό μου, γιατί η καλαθούνα δεν έχει στρώμα, και έχουμε τελικά το κρεβάτι με το σούπερ ντούπερ στρώμα να κάθεται.

παλιές μανούλες please τα φώρα σαςςςςςςςςςςς!!!!!!!

Πω, πω Παναγία μου, περαστικά γρήγορα τους εύχομαι.....

μαρινακι οχι δεν εχω κανεναν να με βοηθαει με τα μικρα παρα μονο τον συζυγο,μαμα μου ειναι επαρχια και η πεθερα αστο καλυτερα...η κουνιαδα μου,μου λεει οποτε θελω να της τα δινω να τα κραταει αλλα δεν θελω γιατι εχει και αυτη μια μπεμπουλα 5,5μηνων η οποισα ειναι λιγο γκρινιαρα οποτε αμα της παω κ τα δικα μου θα τρελλαθει τελειως..

ειρηνη μου περαστικα σας..

:-D

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει Annia μου πως το λίκνο είναι τέλειο, αλλά θα μας πάει άλλα 300 ευρώ περίπου, δεν ξέρω. παρκοκρέβατο έχω, χμμμ, καλή η ιδέα σου, αυτό τουλάχιστον χωράει και στο δωμάτιό του. θα συσκεφθούμε με το έτερον ήμισυ και θα δούμε.

Στον dr House έχω ραντεβού σήμερα το απόγευμα. έχω αγχωθει πολύ γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα αφήσω το μαναράκι μου μόνο του....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Στο μαιευτήριο μας είχαν πει να το ζυγίζουμε αυστηρά μί α φορά την εβδομάδα έτσι είπα να κρατήσω τους τύπους, αλλά είναι μεγάλο το δέλεαρ έτσι παραστρατώ που και που!!!!!

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα παιδιά σας μέχρι πότε σκοπεύετε να τα έχετε στο δωμάτιό σας? προς το παρόν το έχουμε στη καλαθούνα του στο δωμάτιό μας, αλλά μας είπε και ο γιατρός να μην το έχουμε μόνο του στο δωμάτιό του για λίγους μήνες ακόμα. Ενδοεπικοινωνία έχουμε, αλλά μπορεί τελικά κανείς να βασιστεί σε αυτήν 100%? Το κρεβατάκι του δε χωράει στο δωμάτιό μας και σε αυτή την καλαθούνα δε θα βολεύεται για πολύ ακόμα, αφήστε που πιάνεται το καλό μου, γιατί η καλαθούνα δεν έχει στρώμα, και έχουμε τελικά το κρεβάτι με το σούπερ ντούπερ στρώμα να κάθεται.

παλιές μανούλες please τα φώρα σαςςςςςςςςςςς!!!!!!!

Πω, πω Παναγία μου, περαστικά γρήγορα τους εύχομαι.....

Γεια σου principessa.

Η μπεμπούλα μας είναι 5 μηνών και την έχουμε βάλει στην κούνια της και στο δωματιό της εδω και 1 μήνα σχεδόν. Αυτό που λές για το αν θα ακούσεις την ενδοεπικοινωνία, αυτή την απορία είχα κι εγώ. Αλλά με το που θα κουνηθεί η μικρούλα και θα ακουστεί η ενδοεπικοινωνία θα ξυπνήσω.

Παρόλα αυτά εγώ πιστέυω ότι καλύτερα να την πάτε στο δωμάτιο της όταν νιώσετε κι εσείς καλα για να το κάνετε αύτο. Με τον άντρα μου είμαστε της άποψης ότι τα παιδία από μικρά πρέπει να αρχίζουν να νιώθουν ανεξαρτησία σε κάποια θέματα. Και δεν μιλάμε για υπερβολές.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

αχ για σημερα ηταν να παω και εγω αλα τελικα δεν μπορω οποτε απο βδομαδα..φτου σου παλι δεν θα συναντηθουμε..

έλα βρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κρίμα:(:(:(. Πού θα πάει, θα βρεθούμε σε κανα reunion που μπορούμε να κανονίσουμε σε λίγο που θα μεγαλώσουν τα μπεμπάκια μας!!!! Πάντως από τη φωτογραφία που μας έδειξες είδα πως είσαι κουκλίτσα!!!!!

lucky, σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! Αχ, αυτές οι ανασφάλειες της πρωτάρας μάνας θα με φάνε!!!!!

Συμφωνώ πως καλό είναι να μάθει στο κρεβατάκι του σχετικά σύντομα, έτσι και το θέμα του ύπνου είναι πιο εύκολο φαντάζομαι. Η αδερφή μου που την είχε στο δωμάτιό της, καλομαθε και δεν ήθελε με τίποτα να πάει στο δικό της δωμάτιο και είχαν καθημερινά show, αυτά θέλω να προλάβω!!!!

Μας βλέπω να κάνουμε practice μόνοι μας με τον άντρα μου με την ενδοεπικοινωνία, να είναι ο ένας στο ένα δωμάτιο και να κάνει το μωρό που κλαίει ή ρουθουνίζει και ο άλλος στο άλλο δωμάτιο να ακούει

Επεξεργάστηκαν by principessa

Εδω κι εγωωωωωω!!!!Λοιπον...πρινσι μου...κι εγω το εχω αυτο το θεμα....τον μεγαλο τον εβγαλα απο το δωματιο μας στο πρωτο του εμβολιο!2 μηνων...οχι γιατι ηθελα αλλα γιατι ζοριζοταν πια στη καλαθουνα και στο κρεββατακι του κοιμοταν κατευθειαν!Τωρα....εχω παλι το ιδιο προβλημα..μονο που επειδη δεν εχει στρωσει ακομα ο βραδυνος υπνος δε θελω να τον βαλω με τον μεγαλο μηπως τον ενοχλει...Οταν εβαλα τον μεγαλο στο δωματιο του ειχα κι εγω μεγαλο αγχος με το αν θα τον ακουω αλλα δοξα το θεο ολα καλα!!!Συμφωνω ομως με την lucky_star..το μωρο πρεπει να παει στο δωματιο του οταν νιωσεις εσυ οτι ειναι ετοιμο...και αυτο..και εσυ! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...