Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα! Κατάκοπη κλασσικά αφού η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα! Τουλάχιστον σήμερα η μικρή ήταν κυρία στο κολυμβητήριο και τα πήγε πολύ καλά, επίσης βάρυνε επικίνδυνα η μεσούυυυλαααα μουυυυ, αλλά μάλλον το μάτιασα το κοριτσάκι μου κι αφού τσάκισε μία τυρόπιτα και ένα χυμό μετά το κολύμπι άρχισε η γκρίνια μας, αν και ήθελε όλο παιχνίδια, της έβαλα θερμόμετρο και είχε 37,6 και κάμποσο βήχα με φλέμματα αλλά και σάλια μπουλντόκ η μπλούζα έγινε μούλια! Τα χεράκια δεν έβγαιναν από το στόμα και ξύπνησε και 3 φορές ήδη από τις 9.30 που ξάπλωσε με πολύ κλάμα που δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε κι ας είχε πάρει ντεπόν! Άντε 2 κυνόδοντες έμειναν, να βγουν κι αυτοί να δούμε άσπρη μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άννια μου νομίζω ότι καλά θα κάνεις και θα βάλεις σπιράλ, συμφωνώ με αυτά που λέει το Χριστινάκι!

Μπράβο κοριτσάρα μου πέρασες σούπερ στο Παρίσι! Να είσαι καλά να το ξανακάνεις! Η μικρή σίγουρα πέρασε τέλεια (ο μπαμπάς δεν ξέρω, χιχιχιχ!)

Ειρηνάκι μου άρχισε να γίνεται ολίγον τραμπούκος ο Μπιλάκος? Δεν είναι τίποτα, σε 20-30 χρόνια θα περάσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα......

Αννια μου συνεχίζω να μην βρίσκω λόγια αν και σε βλέπω πού θετική και χαίρομαι...Συμφωνώ με το σπιραλ και την Χριστίνα μας,η οπόια πήγε στο Παρίσι και πέρασε ΤΕΛΕΙΑ και λίγοοοοοοο ζηλεύω.....

Μαρινάκι μου η νύφη τα έβγαλε όλα τα δόντια εεε?εμείς έχουμε κολλήσει στα 9 με 4-5 φουσκωμένα αλλά ακόμα μπα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εμείς εδώ από θέμα ψυχολογίας ανεβαίνουμε σιγά-σιγά το σπίτι μας βλέπει μονάχα για ύπνο...

Πάλι καλά που έχουμε τον Γιάννο και η αλήθεια είναι πως δε πολυσκεφτόμαστε...

Όσο αφορά τον Γιάννο μας είναι καταπληκτικός,όχι να περιαυτολογήσω που είναι γιός μου αλλά.....Όπως θα είδατε στο φατσομπουκ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕ ακόμα και που περπατάει όμως συνεχίζει να μην με ταλαιπωρεί.Τώρα δε ξέρω τι θα δείξει το μέλλον.Αλλά έχω να το λέω βρε κορίτσια (και όχι μόνο εγώ)είναι πολύ καλό παιδάκι....Με ακούει(αν θέλει ας κάνει κάτι διαφορετικό,χαχαχαχαχαχα)με βοηθάει και είναι μια γλύκα αγκαλίτσας και χαρούμενος..Τα δε φιλία που μας μοιράζει απλόχερα χωρίς καν να το ζητήσουμε μας στέλνει στα πατώματα/.....Όποιον και να δει του στέλνει ή τον φιλάει κανονικά....Έχω τρελαθεί είναι τόσο κοινωνικός που με ξεπερνάει ώρες ώρες....

Συνεχίζει να θηλάζει και στην ερώτησή μου πόσο του αρέσει το γάλα της μαμάς δείχνει τον ουρανό......

Φυσικά εκτός από αυτόν θηλάζω και τον γκόυφυ τον νυχτερινό του φιλαράκο και ΟΛΑ τα τουτού...Τι το ήθελα η μάνα και παραλλήλισα μια μέρα στο βενζινάδικο τη βενζίνη που βάζουμε στο αυτοκίνητο με μαμ,ε από τότε θηλάζω και τα παιχνίδια.....

Όλη την μέρα παίζει ήρεμος και μόνος του στο σαλόνι με τα τουτού,ποδήλατα(τα επισκευάζει),μπάλα(τις κλωτσάει κανονικά τώρα που περπάτησε)ακούει μουσική και χορεύει και τραγουδάει,πανηγυρίζει με τον ύμνο της ομάδας μας,και όλη την ώρα περπατάει.....

Για την ώρα εξερευνεί το δωμάτιό του και το δικό μας αλλά δεν έχει φτάσει η χάρη του στη κουζίνα στην οποία ή θα κάθεται στο καρεκλάκι του ή θα είναι ανεβασμένος πάνω στην καρέκλα και θα ανακατεύει το φαγητό...

Αχχ κοριτσάκια μου σας έπρηξα αλλά μου λείψατε και είπα να σας τα γράψω στα γρήγορα.......Πάω να σας διαβάσω να σας σχολιάσω τάρα λιγάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καθαρισα λοιπον το μπανιο για να στρωσω τα καινουρια μουυυυ.....ψοφησα ομως και γι αυτο παω να τη πεσω :)

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!

Αχ αχ αχ δεν ειπα μπραβο στο Γιαννο μας που περπατησε το αγορακι μας και θα ξεκουραστει λιγο η μανουλααα τουυυυ :) (λεμε τωρα.....:) )

Κοριτσάρα μου καλωρίζικα τα νέα σου μπανιέρα και σε ευχαριστούμε για τις ευχέςςςςςςς

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε; Εγώ είμαι λίγο νευριασμένη με το σύζυγο αλλά θα πάρω την εκδίκησή μου και θα μου περάσει! 3 φορές μέσα στη εβδομάδα τριγύρναγε και χαλάρωνε, και είχε το θράσος χθες να μου πει και για τις δουλειές στο σπίτι! Για αυτό και εγώ σήμερα θα βγω μετά τη δουλειά και θα τον αφήσω μόνο του μέχρι αργά. Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα αλλά καλύτερα να τριγυρίσω έτσι, να χαλαρώσω και εγώ! Δεν γίνεται να είμαι μόνο δουλειά-σπίτι-δουλειά! Ουφ! Αυτά!

Αχ σε καταλαβαίνω απόλυταααααααααααααααα μερικές φορές που το έχουμε ρίξει λίγο έξω με τον Γιάννο και το μόνο που κάνουμε είναι το μαγείρεμα με στολίζει και εμένααααααααααα,εγώ βέβαια είμαι ΜΟΝΟ στο σπίτι οπότε καταλαβαίνεις.....

κοριτσακια μου τι κανετε?????χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε βρε τσουπρες!δε προλαβαινω καθολου να μπω ρε γαμωτο.τελικα δε θα φυγουμε αλλα τι να γινει?θα το παλεψουμε εδω!μιλαω με μερικες στο facebook,οι υπολοιπες τι κανετε?

Μαράκι που είσαι?Μα ςέχεις λείψει....σε διαβάζω στο φατσομπουκ και στο παρεντς ενίοτε....

Χαίρετε!!!! Τί κάνουτε??? Είπα να ανοίξω το μαγαζάκι αφού το έκλεισα χθες!!! Εμείς πήγαμε βόλτα στις κούνιες το πρωί (παρεπιπτόντως το εγχείρημα κούνιες έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δύσκολο θα πρέπει να γραφτώ στην ομάδα καταδρομών για να ανταπεξέλθω!!!) Εξερευνούμε τα λουλουδάκια, κυνηγάμε τα περιστεράκια, θέλουμε να σερνουμε το καρότσι, να ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια της τσουλήθρας πολύ γρήγορα, ενίοτε δυο δυο και αφού τα ανεβούμε μαζί, η μαμά κουκουβάγια κάνει τσουλήθρα μαζί με το βλαστάρι της και γενικότερα πάμε πάντα τρέχοντας καλό ε? Τί power yoga και κουραφέξαλα, εδώ μιλάμε για νέα σχολή!!!!:P:p και όταν γυρίσουμε στο σπίτι, εγώ αναμαλλιασμένη:eek:, ιδρωμένη:shock: και ανατσουτσουριασμένη:P, τρελαινόμαστε να ανοίγουμε συρτάρια, να εξερευνούμε τα μπρίκια, τις κατσαρόλες και όλο το νοικοκυριό, να γυρίζουμε τα κουμπιά του ενισχυτή, του πλυντηρίου πιάτων, ρούχων και τρελαινόμαστε να ανοίγοκλείνουμε πόρτες. Και άμα λέω τρέλα ενοώ στην κυριολεξία:D:D:D, αφού εβαλα κάτι ειδικά προστατευτικά για να μην πιάσει τα χέρια του, αλλά αυτός βρήκε τρόπο και τα μάγκωσε μια μέρα...:(. Τώρα παίρνω δυνάμεις, αφού κοιμάται, γιατί μετά θα μπω πάλι στο ρινγκ!!!

Να σας πω τσουπρίτσες, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το εγχείρημα διακοπών, θα θέλαμε να πάμε κάπου ωραία, που να ενδείκνυται για παιδιά, θα μας άρεσε τίποτα all inclusive, ξέρετε, να είναι όλα στα πόδια σου χωρίς να χρειάζεται να μπαινοβγαίνεις στο αμάξι 6-7 φορές την ημέρα, αλλά από μία ματιά που ρίξαμε είναι πανάκριβα. έχετε να προτείνετε κάτι? Πλάκα πλάκα καλά να ήταν να κανονίζαμε διακοπές και μεταξύ μας, εεεε?????

Υ.Γ 1 Σας χρωστάω και κάτι νέες φωτο, γιατί έχω να βάλω καινούριες από την εποχή του Μακρυγιάννη, θα σας πω όταν τις βάλω!

Υ.Γ 2 Σνιφ, κρίμα να μην είναι καμιά εδώ και έχω ρέντα σήμερα...:(:(

Πρινσάκο σου με τα υπέροχα κείμενα σου αναγεννιέμαι......

έχω ένα πολύ ωραίο χοτελ στη Μεσσηνία σε ενδιαφέρει?Εκεί λέμε να πάμε αν πάμε φέτος......

οι υπολοιπες κοριτσαρες τι κανετε??? εμεις μια χαρα δουλεια και εργασια περναω τελεια στη δουλεια δε περιμενα ποτε να το πω αυτο αλλα τελικα ειναι ωραιο να δουλευεις σε δικια σου δουλεια και να μην εχεις αφεντικο πανω απο το κεφαλι σου

Χαρά όντως υπέροχο να μην έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου και εγώ ετοιμάζομαι ψυχολογικά να αναλάβω το μαγαζί,είμαι βολεμένη τώρα οπότε μεγάλη αλλαγή....Βρε λές να πάω για το δεύτερο?χαχαχαχαχαχα

καλη εβδομαδα!

το κανετε?μαρινακι μπραβο στο ομορφουλη σου!!ειναι μια δεσποινιδουλα πια.ευχομαι να ειστε καλα να την καμαρωνετε!!

πρινσακο οπως ο δικος σας ετσι και της λεναλ ετσι και ο δικος μου και ετσι και ολα τα βλασταρια της ιδιας ηλικιας.τρεχαλα ολη μερα.και εγω τα ιδια με σενα εκανα το σαββατο.ανεβηκα σε μια πολυ complicated τσουληθρα και στο κατεβα εφαγα μια τελεια τουμπαμε τον μπεμπη αγκαλια.τι ωραια.με ειδαν κατι πιτσιρικια που ανεβαιναν και νομιζαν οτι επεσε η ακροπολη.

Ειρηνάκι τρεχάτε ποδαράκια μου εε?Εγώ δεν παραπονιέμαι για την ώρα κάνειο καλό το περπάτημα....

Καλημέρα σας!!!!

Άννια μου μπορεί να έχει τα δοντάκια του πάλι. Εμάς μας έχει ταράξει στις δαγκωνιές!! Κάθε βράδυ μετράμε τα σημάδια από τα δόντια του!! Δρακουλάκι κανονικό!

Ειρήνη διάβασα την περιγραφή σου και γέλαγα μόνη μου στο γραφείο!! Γυρνούσαν και με κοίταγαν οι συνάδελφοι!! Εγώ ούτε για άστείο δεν κάνω μαζί του τσουλίθρα!! Μόνο τραμπάλα! Αλλιώς θα φωνάξουν την αστυνομία για βανδαλισμό!

Φιλιά!!

Θα έρθω να συμφωνήσω σε 3 σημεία μαζί σου...

1ον Αννια ο Αντώνης όντως μπορεί να βγάζει δοντάκι.

2ον και εμένα ο Γιάννος βαμπιρ....αλλά μόνο σε μένα....και έτσι μου δείχνει εκτός ότι υποφέρει από τα δόντια και ότι πεινάει...αν και τις τελευταίες μέρες το λύσαμε φωνάζει μαμ....χαχαχαχα

3ον και εγώ φτάνω πάνω στην τσουλήθρα και μετά αγγαρεύω κάποιο καλό κοριτσάκια ν του κρατάει το χέρι μέχρι να κατέβω να τσουλήσει,αν έκανα και εγώ?ο δήμος θα ζήταγε αποζημίωση,χαχαχαχχαχαχαχαχα

σημερα γινεται η φωτεινουλα μου ακριβως 17 μηνων! πλεον εχει γινει θηριο και μιλαει και παρα πολυ! ο αλεξ στην ημικια της δεν ελεγε τιποτα, ενω με αυτην συννενοουμαστε σε ενα βασικο επιπεδο! ειναι πολυ καλο κοριτσι και πααααααρρραααα πολυ ναζιαρα και τρυφερη! φιλακια σε ολες!!χχχχ

Ευάκι μου Τελεια η Φωτεινούλα μας εεε?φιλάκια σε όλους σας και να μπαίνεις συχνότεραααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερουδια κουκλίτσες μου!!!!

Τι κανουν τα μωρακια σας;;; Εσεις;;;; Δεν διαβασα ΤΙΠΟΤΑ και ευχομαι να στε ολες καλά!!! Μπήλα πολύ γρηγορα γιατί εκτός που δεν προλαβαινω μου χει κανει και ο μπαμπάς μας καταληψη το λαπτοπ, οποτε..... δυσκολοοοο!!! Ν'εα: γεννάμε 9 Ιουνίου, οποτε γιες κοντευουμε, οι τρεις ζουζουνοκόρες μου ειναι καλά και εμεις το παλευουμε.... αυτά τα λίγα και ευχομαι να μην κανω και δυο μηνες να ξαναμπω!!!! φιλάκια απειρα!

Κοριτσάρα μου πέρασε ο καιρός και θα αντικρίσετε την τέταρτη κορούλα σας εεε?Αχ με το καλό αγάπη μου......

Μαρινακι 60 κιλα εγινα, μη φανταστεις οτι ερεψα! Πρινσακο εγινες κορμι? Θελουμε φωτο απο εσενα κ τον λορδο! Τζεσικακι τελειο το μπουργκινι! Εγω θα βαλω μπικινακι γιατι σκεφτομαι οτι του χρόνου μπορει να εχω καμια κοιλουμπα!

Λορετάκι και Πρινσάκο είστε οι ήρωές μου... Ποτέ δε θα σας φτάσω...Εικόνισμα θα σας κάνω....

Να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης?Τα έχασα με την γέννα..Τα κιλά του θηλασμού πώς θα τα χάσω?ΟΕΟΟΟΟ

Ειρηνακι μαρινα ελενιτσα χριστινα και στεγια το κανετε????Συγνωμη αν ξεχασα καμια ετσι????

ΝΑΙ<ΝΑΙ το κάνουμε αλλά πάντα με προφύλαξη και στην μουγκαμάρα.χαχαχαχαχαχαχα

Καλά περιττό να σου πω πως το είχα διαβάσει και εκείνη την μέρα ήταν τα 9μερα της θείας και γέλαγα μόνη μου.......

καλησπερα τι κανετε?

ελενακι το πρωι δεν ειμουν μεσα.πηγα τον μεγαλο σχολειο και στο καπακι εντυσα τους υπολοιπους και τους πηγα και αυτους ναι ναι και την ελενιτσα.

μπηκαμε μεσα και μου ηρθε να ξανφυγω δεν μου εκανε καρδια να την αφησω την καημενη .ηρθε η μια κοπελα της εκανε ελα κι εκεινη πηγε την πηρε αγκαλιτσα και την πηγε στην αιθουσα πρωινου.μετα απο 1 ωρα και 15 λεπτα με περνει και μου λεει οτι αρχισε να κλαιει ομως να παω σε μιση ωρα για να μην καταλαβει οτι οταν κλαιω θα ερθει η μαμα.οταν πηγα η καημενουλα ηταν κατακοκκινη απο το κλαμα:(

στελλιτσα που εισαι?κυνηγας τον γιαννο και δεν προλαβαινεις?

Κοριτσάρα μου σε νιώθω,και εγώ δε θέλω με τίποτα μνα σκεφτώ την στιγμή που θα μουφύγει....αχ κλαψ μαζί σου....

Ο γιάννος εεε περπατάειιιιιιιιιιιι μόνος και ανέμελα χωρίς μαμά ή μπαμπόυλη.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Και ας συνεχίσω τον μονόλογο της άυπνης μάνας...

λοιπόν ξέχασα να σας πω πως πλέον κοιμόμαστε σερί(εκτός μερικών βραδιών με τα δοντάκια μας)

Στο πάρκο τον αφήνω και πηγαίνει μόνος του όπου θέλει και αφού εξερευνήσει γυρνάει πίσω...Μιλάμε για σούπερ περίπτωση παιδιού...χαχαχαχαχα

Αφού η πρώην καθηγήτρια μου με την οπόια συναντιόμαστε στο πάρκο γιατί ο γιός της 1 χρόνο μεγαλύτερος κολλητός φίλος με τον Γιάννο μου λέει πως άργησε αλλά είναι τόσο σίγουρος που δε τον ενδιαφέρει αν είμαι δίπλα και επίσης ξεκινάει και δεν σταματάει......

Λοιπόν την κάνω πάω να σιδερώσω τα ρούχα του άντρα μου γαι την δουλειά και την πέφτω...

Ξέχασα να σας γράψω το σημαντικότερο λόγο που δεν έμπαινα..

Ο άντρας μου είναι και αυτός κάπως καθώς έχει ιλίγγους οπότε και καταλαβαίνετε την ψυχολογία μας...ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!!

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες σας...

Να σας πω καμιά συναντησούλα δεν κανονίζουμε?Δεν έρχεστε καμιά εξόρμηση για μπάνιο στο Λουτράκι οι Αθηναίες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Kαλημερούδια κορίτσια!!

Στέγια μου ήταν να μην πάρεις φόρα έτσι;; :-)

Σε ακούω τέλεια πάντως και ο Γιάννος όντως πρέπει να είναι πολύ καλό παιδάκι!! Και εμένα καλό και υπάκουο είναι το μικρό μου, αλλά δεν 'ανοίγεται' εύκολα με ανθρώπους που δεν ξέρει! Δηλαδή στο σπίτι ή με γιαγιά/παππού είναι μέσα στη τρελή χαρά αλλά με άλλο κόσμο μαζεύεται! Όσο για το θέμα περπάτημα αντιθέτως νομίζω ότι τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν αρχίζουν να περπατάνε! Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έτσι είναι!!

Πάντως τώρα που μεγαλώνουν είναι ακόμα πιο τρέλα έτσι;; Συμφωνείτε;; Εγώ τρελαίνομαι γι'αυτά τα πρώτα λογάκια και που πλέον μπορείς και 'συνενοείσαι' με τα μικρουλάκια! Εμένα η καινούργια της λέξη είναι το 'εντάτι' (εντάξει) και γελάω μόνη μου κάθε φορά που τη λέει..(30 φορές την ημέρα δηλαδή...)

PCqNp2.png

καλημερα!!!

στεγια να χαιρεσαι το αντρακι σου και να ειναι παντα ετσι καλο παιδακι!

χριστινακι μου τι κανεις?περασες τελεια διαβασα!μπραβο μπραβο!!φιλακια στην μικρουλα.

λοιπον εχουμε και λεμε!!!

οσες ειστε μελη στο babylino club μπορειτε να στειλετε εμαιλ και να ζητησετε να σας στειλουν δειγμα απο τις νεες πανες το νουμερο που φοραει το μικιο σας.εστειλα εμαιλ στις 27/5 και ηρθε σημερα το πακετακι.με ενα πακετο πανες ενα πακετο σερβιετες ενα πακετο βαμβακι και 2 πακετα μωρομαντηλα συσκευασια travel.ααααα και δυο κουπονια 4 ευρω και ενα 2 ευρω.

http://www.babylino.gr/babyclub.php

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Ειρηνάκι για το tip! πολύ καλό!

Στέγια να το χαίρεσαι το αντράκι σου! Να το καμαρώνεις πάντα!

Και το δικό μου όμως είναι!!! Χθες με τρέλανε στο μαμα-μαμά και στα φιλιά!! Κουκουβάου!

καλημερα και απο μας...τρεχαμε στα νηπια σημερα να γραψω την μαρα και ολη την βδομαδα θα τρεχω να φτιαξω τα χαρτια!!!ουφ....μακαρι να την παρουνε...ειρηνη μου ηρθε και εμενα χτες το πακετο αλλα οι πανες μας ειναι λιγο μικρες το 4+ γιατι ειμαστε 12κιλα..

:-D

καλημερα και απο μας...τρεχαμε στα νηπια σημερα να γραψω την μαρα και ολη την βδομαδα θα τρεχω να φτιαξω τα χαρτια!!!ουφ....μακαρι να την παρουνε...ειρηνη μου ηρθε και εμενα χτες το πακετο αλλα οι πανες μας ειναι λιγο μικρες το 4+ γιατι ειμαστε 12κιλα..

12 κιλα το αστερι?φτου φτου!!

εμεις με το ζορι παταμε τα 10 εδω και καιρο.αντε να δουμε.του φοραω ακομα παντελονακια για 6 μηνων..και να πω οτι δεν τρωει........... τα παντα και ολη μερα.το 4 + ειναι μεχρι 20 κιλα γιατι δεν σας κανει?

4ywWp2.png

Δεν έχω κουράγιο να γράψω,όλη μέρα βολτάρουμε....

Είπα κάτι μέσα σε όλα...Πότε θα έρθετε Λουτράκι για μπάνιο?

Θα σας πάω για φαί σε ένα στέκι που θα λατρέψετε...

Ναι πολυ καλά καταλάβατε μόλις γυρίσαμε και φάγαμε του σκασμού...

Πάω να τα χάσω.....;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...